Jump to content

Recommended Posts

16684553_371168993238897_970231374_n.png

Siemaneczko, moi kochani, dzisiaj "pod ostrzałem" mamy naszą niby wredną

po czym sugeruje jej nick użytkowniczkę o nicku @Wredna lecz tak na prawdę Ci co ją znają wiedzą, że

tak na prawdę nie jest wredna lecz kochana.

Użytkownik numer 1
Nie miałem wielu okazji aby z Nią porozmawiać jednak z tego co widzę to wcale nie jest taka wredna :). Na pewno miła i sympatyczna dziewczyna. Może kiedyś poznamy się lepiej
Użytkownik numer 2
Renia , to mila , fajna , dobra dziewczyna , dobry z niej admin  cod'a 
Użytkownik numer 3
Szczerze nie znam, więc się nie wypowiem  Ale po nicku można coś wywnioskować
Użytkownik numer 4
Wredna to moja stara kobietka, szanuję takie imiona jak Kamil bo uważa, że jest to najpiękniejsze imię mężczyzny. Bardzo ją kocham a ona kocha mnie, mieliśmy mieć dzieci ale ja za młody na to jeszcze więc chodzimy na zabawy do klubów. Pozdrawiam ją cieplutko.  
Użytkownik numer 5
Skromna, piękna i dobra adminka. Lubi rozmawiać z każym  
Użytkownik numer 6
Nie znam
Użytkownik numer 7
Reniocha Wredziocha znam ją sporo i wcale nie jest wredna wręcz przeciwnie dobra z niej dupa
Użytkownik numer 8
Nie przesiaduje w jej towarzystwie ale coś tam mogę powiedzieć. Niby ma nick Wredna ale widać że udaje! Jest sympatyczną i szanowaną osóbką na forum. Otwarta na ludzi, wydaję mi się że bardzo lubi się pokazywać.
Użytkownik numer 9
A więc @Wredna według mnie jest to miła i przyjaźnie nastawiona osoba do innych z poczuciem humoru. 
Użytkownik numer 10
Od samego początku nie chciałem mówić na nią Wredna bo nie pasowało  Jedna z milszych osób na sieci, pozytywna bardzo, pełna energii
Użytkownik numer 11
Moja wrednicha. Krzyczy na mnie że nie pisze do niej , i sexi fotki wstawia na fcb
Użytkownik numer 12
Nick zmyla trochę tą osobę ponieważ jest miła, sympatyczna chociaż nieraz ta moja jaglanka jest wredna , ogólnie pozytywna osoba!
Użytkownik numer 13
Miła osóbka.
Użytkownik numer 14
Nie znam jej ale czytając jej kilka wypowiedzi wydaje się być mila i sympatyczna dziewczyna
Użytkownik numer 15
Renia to bardzo fajna kobietka, ma świetne poczucie humoru i uroczego synka. Bardzo ją lubię za to jaka jest.
Użytkownik numer 16
Miła, kochana, wspaniała, piękna dziewczyna. Wiele przeszła w życiu i jest bardzo dzielną osobą. Nigdy się nie poddaje, adminka cod'a, mój prywatny ochroniarz. <3

To na tyle, oceniajcie jak wam się podoba

Zapraszam do następnego "pod ostrzałem" już niebawem !

M5w0nCe.png

4eL71sf.png

https://1shot2kill.pl/topic/4393-pod-ostrza%C5%82em-wredna/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...