Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: chleb z pasztetem

Nick gracza, na którego jest skarga: Admin only dd2 darmowy vip, asysty

SteamID:'STEAM_1:0:1512367476'

Opis: Witam. skarga leci na Admina za bana bez powodu. bo jeśli administracji nie podoba się rzucanie smoke na ciemnie TT, to niech poproszą Pana Selfie, żeby w ogóle je zlikwidować bo po co one mają być na serwerze??

Zawsze rzucam smoka na ciemnie, bo pomaga to mi w szybkim raszu, nie stoje na respie z AWP pół mapy jak co niektórzy. smoke nie utrudnia gry tylko w niej pomaga. Może jak administracja gra w Grupie Terrorystów to niech zaczną banować Policjantów za rzucanie smoka na bramę środek bo to też przeszkaza mi w wejściu na środek i resp CT. myślę, że  jakieś konsekwencje będą wyciągnięte wobec Administracji z only DD2 2

Jeśli nie ten dział co trrzeba. proszę o przeniesienie do odpowiedniego, pZDRawiam Pajda ze smalcem :) 

Ps. ban poleciał akurat jak nie rucałem smoka tylko ktoś inny :)

Dowody
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Utrudnianie gry poprzez smoke'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1512367476'
[AMXBans] Twoje IP: '5.173.234.30'
[AMXBans] ===============================================
[CSXGuard] MOTD: Blocked
'chleb z pasztetem' dostal bana na '

https://1shot2kill.pl/topic/43786-skarga-prosz%C4%99-o-wyja%C5%9Bnienie/

Mi to przeszkadza jak stoję z awp i zapewne innym , prosiłem nie rzucaj ty nadal swoje! . Smoke nie są po to zęby utrudniać kumplowi grę.

10 minut temu, DwaPalcewNatalce18 napisał:

nie stoje na respie z AWP pół mapy jak co niektórzy.

na pewno gdy sa admini nie ma takiej akcji. Już nie przeginaj .

Są akcje od strony CT ale nie raz było mówione nie rzucaj w bramę i nikt nie miał problemu a tu inaczej . A ja uprzedzałem . 

Człowieku gram bez dźwięku bo dziecko śpi ( noworodek bo niedawno Syn mi się urodził ) a ty mi mówisz coś o ostrzeganiu???

Drugie jak Ci przeszkadza to nie stoi się na respie z AWP tylko biegnie dalej.... weź trochę dorośnij do pełnienia funkcji Administratora serwera :) bo jak na razie to w tej kwesti masz mleko podnosem... takie jest moje zdanie

Drugie nie zawsze muszę czytać say:"" na serwerze bo w między czasie robie różne rzeczy :)

POWTARZAM PORAZ KOLEJNY SKORO TAK BARDZO PRZESZKADZA CI SMOK to pisz do selfie niech je usunie z serwera...

ja raszuje i będę rzucał smoka tam gdzie jest mi potrzebny, a jak tobie przeszkadza to zejdz z tego respa z tym awpe i stój gdzieś indziej.

chyba że szybki ban był za to że ciagle cię karam i miałeś preteksty żeby się zemścić. bo jak dobrze pamiętam to stałem afk i nagle ban poleciał... dokładnie nie pamiętam jak było bo wracałem z kuchni i narzeczona jeszcze coś do mnie mówila..

i wiecej nie odpisuj. skarga jak najbardziej słuszna... Czekam na wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji :)

DwaPalce istnieją precedensy na naszym serwerze, w których gracz dostawał krótkoterminowego bana za tzw "utrudnianie gry" przez smoke'a. Nie jest to chyba poparte żadnym punktem w regulaminie ale takie przypadki się zdarzają. Osoby stojące z AWP na respie terro są w stanie zorientować się ile osób mogło przebiec na Bomb Site B czy też wbiec przez bramę do dolnego. Jeśli zasłonisz im widoczność swoim smoke'iem to utrudniasz gre reszcie graczy bo nie dostaną w pore infa i wpadną w pułapke albo zabiją ich od tyłu a nie wykluczone, że przeszkodzisz w wyelimowaniu gracza z przeciwnej drużyny co znacząco wpłynie na rozwój rozgrywki.To samo liczy się bramy na środku i CT nie wie czy ktoś przeszedł galą itd. CS to gra  zespołowa - liczy się tu współpraca ale przede wszystkim dobra zabawa, jeśli swoimi indywidualnym zachowaniem notorycznie denerwujesz takim przeszkadzaniem innych graczy przez co padają różne epitety to wg mnie ban słuszny bo Admin ma utrzymywać porządek i spokój na serwerze a lepiej zapobiegać niż potem banować kilka osób za kulturę przez niepotrzebną pyskówkę. Szanujmy się, jeśli ktoś Cie prosi o nie rzucanie smoke'a to się od tego powstrzymaj. Inaczej prawdopodob nie będziesz banowany bo pare osób się na to skarży na U@  

Edited by Dranzer

Szanujmy się, jeśli ktoś Cie prosi o nie rzucanie smoke'a to się od tego powstrzymaj. Inaczej prawdopodob nie będziesz banowany bo pare osób się na to skarży na U@  

KOLEGA WIDZĘ POSEDZIAL CHWILE NA SERWERZE I SKARZY SIE KILKU ADMINOW I TYLKO WYLACZNIE NA MNIE, GDZIE KILKANASIE OSOB LECI I RZUCA SMOKI NA ZIELONE CIEMNIE SRODEK...

PRZECIEZ DEMKO JEST... SELFI MOZE ZOBACZYC JAK WCHODZI LOVEBOY NA SERWER TY I V3LIR I od razu leca namowy zeby kazdy wypowiedzial sie pod tym jak zlozylem skarge, ja dalej twierdze ze ban nie sluszny bo nie mialem dzwieku i nie slyszalem, loveboy napisal na say i nie rzucalem mu w ciemnie tylko na zielone bo pisal rzucaj dalej i jak widac mozna napsac :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...