Jump to content

Recommended Posts

Mój nick:TURBOKOLOR

Skarga na :BOT BORYS : 24.10.2019 19:03 Mapa zdarzenia am_nuke2_26_v2 

bot borys wbił na serwa i miał mi za złe starą akcje i ciągle wtrącał mi się w zdanie cytując 'TURBOKOLOR PRZECZYTAJ REGULAMIN'' odpowiedziałem na to gościu ogarnij się i po chwili dostałem muta na 30 min za obrażę admina :/ nieodpowiednie zachowanie z jego strony :/

demko:brak

https://1shot2kill.pl/topic/43628-skarga-botborys-arena-tr128/

Muta dostałeś za Niestosowne zachowanie a nie obraze admina więc sam się wkopałeś ;) jakby co to daj chociaż jakieś dowody bo skarga napisana tak jakbyś miał nie ładnie teraz powiem "ból du*y"

Edited by Bot Borys

zachowałeś się arogancko i nieodpowiednio  jak ci pisałem ze nie znikło to odpowiadałeś wrogancki sposób ze to już nie twój problem :D chłopie wbijasz na serwa jest miła atmosfera i się czepiasz o akcję sprzed 3 tygodni więc kto tu jest winny :D?

powiedziałem najpierw że jest jeszcze w konsoli ale muszę cię tu przeprosić bo jednak w konsoli tego nie wyświetla tą akcje "z przed 3 tygodni" nie miałem ci za złe lecz próbujesz adminom wpajać regulamin nie znając go na demku jest tam kilka krotnie jak dzisiaj innym wpajałeś regulamin nie przeczytając go wogóle 

Edited by Bot Borys

@ Bot Borys rzeczywiście ciągle naciskał na ten regulamin gdy @TURBOKOLOR wyrażał tylko swoją opinię na jakiś tam temat - było to trochę dziecinne podejście, ale degrada za to nie dostanie. :P

@TURBOKOLOR sprowokowałeś Borysa mówiąc "lecz się na głowę" i za to dostałeś muta.

Następnym razem nie róbcie gówno burzy o wasze prywatne sprzeczki a wyjaśnijcie sobie wszystko na priv - nie na forum a tym bardziej nie na serwerze.

@ Bot Borys Twoje podejście z wypominaniem o regulamin było trochę dziecinne. Potem jeszcze ten mute bez żadnego upomnienia... Tym razem ostrzeżenie słowne - prywatne sprawy załatwiaj na priv a przed mute wypadałoby chociaż dać jakieś upomnienie.

Nie musicie się lubić aby ze sobą grać na serwerze. Mute już dawno minęło także wracajcie do gry, buzi na zgodę i nie prowokujcie siebie nawzajem :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...