Jump to content

Recommended Posts

To znowu ja z propozycją hah :D a mianowicie chciałbym by została wprowadzona funkcja „AMX historia banów” którą można znaleźć na ostatniej stronie amxmodmenu jednak jest ona jak narazie wyłączona. Owa funkcja przyspieszała by sprawdzanie graczy pod kątem banów. Wybierając tą funkcje następnie z listy nick osoby którą chcemy sprawdzić otwiera nam się okienko html te w cs-ie odrazu z amxbans i wyszukanym nickiem ,byłoby to myśle że bardzo wygodne gdy chcemy kogoś sprawdzić na szybko niżeli odpalać oddzielnie amxbans, skopiować nick, wkleić i dopiero wyszukać :). Widziałem taką funkcje praktycznie na każdym filmie na yt związanym z amxmodmenu i działało świetnie. Oczywiście są to już dość stare filmy więc teraz moje pytanie czy to nadal jest możliwe by coś takiego ustawić :D 

dziękuje

Pozdrawiam :D

https://1shot2kill.pl/topic/43589-propozycja-amx-historia-ban%C3%B3w/

opcja dobra, aczkolwiek od kąd mam admina przez ponad 2 lata z przerwami ta funkcja nie działała, nie wiem czy z powodu jakiś błędów czy poprostu nie dopatrzenia i nie włączenia jej przez opiekunów,

jeżeli jest możliwe uruchomienie tej opcji bez kolidowania z pozostałymi funkcjami amxmodmenu to jestem jak najbardziej na tak ;p 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...