Jump to content

Recommended Posts

Nick:  KeveS
Staż gry CS:GO:  [4000h] - 5 lat. 
Link do swojego GameTrackera:  https://www.gametracker.com/player/KeveS/137.74.5.141:27015/
Konto Prime [Tak/Nie]: Tak. 
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:  Jest 10/10. 
Godziny w jakich grasz(tak mniej więcej):  Najczęściej gram w godzinach wieczornych: 19-23 
Składka: Aktualnie NIE. 
Kilka zdań o sobie:  Interesuje się sportem a dokładnie piłką nożną. Lubię grać w gry, a najbardziej w CS:GO. Jestem osobą doświadczoną, ponieważ wielokrotnie pełniłem już funkcje Admina. Moje pozytywne cechy to przede wszystkim rzetelność i uczciwość. Charakteryzuje się swoją otwartością dla innych ludzi. Głównym moim celem jest pomoc obecnej Administracji w utrzymaniu porządku na serwerze. 
SteamID: STEAM_0:0:142507165

z tego co pamiętam rekrutacja jest zamknięta lecz mimo tego sądze że nadajesz się wiek staż i game tracker na + składka na - ale da się przeżyć grasz dość regularnie i nie szukasz nigdy konfliktów a pomoc zawsze mile widziana :).

Wsparcie serwera w dowolnej postaci [ sms (6,15 zł) / paypal (5 zł) / przelew (5 zł) /  paysafecard (5 zł)  lub aktywna usługa VIP na przynajmniej 30 dni ]

Jest to obowiązkowe i masz na to 48 h. 

Podanie przyjmuję na okres próbny 1 tygodnia. Odbierz rangę na forum i zapraszam na steam w celu odebrania uprawnień 

Twoje podanie zostało przyjęte!
Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...