Jump to content

Recommended Posts

Siemanko. Stoje przed wyborem telefonu na najbliższych pare lat i chce zeby byl to dobry telefon ktory bedzie mi sluzyl bez zacięć przez pare lat conajmniej.

Więc tak jak w temacie myslalem nad mi 9 od xiaomi i o samsungu s10e. 

Aktualnie posiadam redmi note 4 (151.00 x 76.00 x 8.35 mm) ktory juz powoli nie daje rady, czesto sie zacina ogolnie daje d*py ale sluzyl mi pare dobrych lat.

!!! Telefon bede kupował w Anglii, max przeznaczyc chce do 440f ale bardziej jestem sklonny do wydania ~350f !!!

Mi 9 kosztuje okolo 320 funtów (1600zł) ma 6,39'' (157.50 x 74.67 x 7.61 mm) przez chwile myslalem ze moze byc to za duzy telefon, ale nie jest on o wiele wiekszy od mojego aktualnego telefonu wiec mysle ze dam rade sie przyzwyczaic 

Z drugiej strony mniejszy s10e który kosztuje ~420f (2100zł) ma 5,80'' (142.20 x 69.90 x 7.90 mm) zastanawiam sie czy warto do niego dolozyc.

Ogólnie do wielkosci jednego i drugiego jestem w stanie sie przyzwyczaic, ogladam duzo YT zdarzają się jakieś gry, duzo snapa messengera etc. czyli zwykle codzienne uzytkowanie.

-mini jack nie obowiązkowy

-max do 6,40'' cali i nie wiem czy to nie bedzie za duzo :x

-jak najlepsze bebechy 

-minimum 6 giga ramu

Chcialbym posluchac opinii osób które posiadają jeden lub drugi telefon, a najlepiej tych którzy mieli styczność z jednymi drugim, podali wady/zalety ich telefonu po codziennym uzytkowaniem.

Otwarty jestem również na inne propozycje.

https://1shot2kill.pl/topic/43548-xiaomi-mi-9-vs-samsung-s10e-albo/

Nie mam ani jednego ani drugiego, natomiast kobieta właśnie z UK kupiła Samsunga Galaxy 10e i użyła nie oryginalnej folii do wyświetlacza, dzięki czemu telefon czytał każdy odcisk jako prawidłowy. Póki co rozwiązania na to nie znaleźli, chcą jakąś aktualizacje os zrobić która ma usunąć wadę. 

18 godzin temu, Natalia. napisał:

Nie mam ani jednego ani drugiego, natomiast kobieta właśnie z UK kupiła Samsunga Galaxy 10e i użyła nie oryginalnej folii do wyświetlacza, dzięki czemu telefon czytał każdy odcisk jako prawidłowy. Póki co rozwiązania na to nie znaleźli, chcą jakąś aktualizacje os zrobić która ma usunąć wadę. 

S10e ma czytnik z boku,  nie na ekranie, musiała zakupić większy model czyli s10 albo s10+ ale dzięki za info 

Edited by Kaiju
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...