Jump to content

Recommended Posts

Witajcie, oficjalnie został otwarty nabór na drugiego opiekuna serwera FFA CS:GO

Zapraszam do pisania podań w tym temacie.

Wzór

1. Imię:
2. Wiek:
3. Link do GT:
4. Miałeś już jakieś doświadczenie?:
5. Dlaczego Ty:
6. Jak widzisz swoją pracę?:
7. Pomoc finansowa dla serwera?:
8. Ile przegrałeś czasu na serwerze?
9. Kontakt:

Wymagania

- Aktywność na forum [MINIMUM 40 POSTÓW] 

- Aktywność na serwerze [MINIMUM 50 GODZIN]

- Dobra opinia wśród graczy oraz adminów 

- Minimum 16 lat

- Pomoc finansowa

- Umiejętność współpracy w grupie

- Uczciwość

- Duże ambicje, nie poszukujemy opiekuna na miesiąc, dwa miesiące bądź opiekuna co ma zamiar siedzieć i się delektować większymi uprawnieniami zaniedbując tym samym swoją pracę.

• 4 weeks later...

Imię: Krystian.

Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.65:27015/top_players/?query=KeveS
Miałeś już jakieś doświadczenie?: Tak, posiadałem swój własny serwer w CS:GO. 

Dlaczego Ty: Nie ma zbytnio dużego zainteresowania na tą funkcje, a myślę że pomoc obecnemu Opiekunowi
się przyda. Mam w tym jakieś doświadczenie, więc chciałbym przełożyć to na ten serwer i pomóc obecnej Administracji
w rozwoju serwera. Chciałbym aktualizować na bieżąco serwer oraz wychodzić z inicjatywą nowych pomysłów.
Mam dobry kontakt z Adminami i myślę że nasza współpraca by się układała. 
Jestem osobą ambitną i kompetentną. Potrafię zrozumieć innych i z reguły liczę się z każdym zdaniem.
Zawsze staram się dążyć do celu, który sobie wcześniej postawie. 

Jak widzisz swoją pracę?: Chciałbym udoskonalać serwer, aby gra na serwerze nie robiła
się nudna. Mimo tego że serwer jest doskonale zrobiony, zawsze trzeba wprowadzać jakieś 
lekkie zmiany, aby serwer się rozwijał i pną się jeszcze wyżej. Moim drugim założeniem jest również aktywne udzielanie się na
forum oraz serwerze, aby mieć pod kontrolą wszystkie sprawy związane z serwerem. 

Pomoc finansowa dla serwera?: Tak. 

Ile przegrałeś czasu na serwerze? Mój staż to około pół roku tylko z większymi przerwami.

Kontakt: Forum/Steam/FB/Discord/TS3.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...