Jump to content

Recommended Posts

Chyba nie ma bardziej zrównoważonej osoby na serwerze niż Agata. Zawsze bezstronna, kulturalna, non stop przywołująca resztę do porządku. Gra niemal codziennie, po kilka godzin, więc myślę, że podanie to tylko formalność.

Nareszcie! Jestem jak najbardziej na tak. Aktywny oraz miły gracz, kultura na najwyższym poziomie. Zawsze dba o kulturę wśród wszystkich graczy na serwerze, efektywnie ich upominając. Na plus zdecydowanie doświadczenie w adminowaniu, GameTracker i co najważniejsze kultura. Jestem w stanie poręczyć za tego gracza że będzie idealnym adminem. Jak najbardziej na TAK!

Potwierdzam, zabrania przeklinać na serwerze. Później taka osoba spotyka nieprzyjemności! Mimo, że sam padam ich ofiarą, myślę, że warto promować dobrą kulturę, którą z resztą sama prezentuje. Poza tym, w różnych godzinach brakuje adminów na serwerze lub chociaż dostępnych na steamie, żeby do nich napisać. Kolejna osoba z pewnością się przyda. Jak najbardziej na tak! 

Duże TAK :)

Juz po samym podaniu widać z kim mamy doczynienia i na jakim poziomie. Większość pozytywów wypisali koledzy wyżej więc nie będę się powtarzał. Przyda się na pewno pomoc. A to że dopiero zacznie przygodę z adminowaniem nie ma żadnego znaczenia, kiedyś musi być ten pierwszy raz. Sama też z tym nie zostanie, wsparcie będzie miała non stop od strony administracji więc będzie gitezz ;)

Twoje podanie zostało przyjęte!
Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...