Jump to content

Recommended Posts

Witajcie, zapraszamy do składania podań w tym temacie.

Rekrutacja trwa do 25.10.2019 Godziny 20.00.

Wymagania

• Znajomość ortografii
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu
  • Posiadane 150 postów
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem
  • Znajomość regulaminu
  • Minimum 16 lat
  • Brak ostrzeżeń na forum

Obowiązki

• Moderowanie tematów
  • Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu
  • Edytowanie profilu użytkownika w przypadku złamania regulaminu
  • Karanie użytkowników za nieprzestrzeganie regulaminu
  • Być często aktywnym na forum
  • Pomagać użytkownikom

Wzór

Nick:
Imię:
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:
Opisz siebie:
Dlaczego akurat Ty?:
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):
Kontakt:
https://1shot2kill.pl/topic/43525-szybka-rekrutacja-na-moderatora/

Nick: NopeK

Imię: Jakub

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dobre dwie godziny dziennie.

Opisz siebie: Jestem spokojnym człowiekiem, który lubi pomagać innym i jest w stanie przyłożyć się do postawionego mu celu. Lubię rozmawiać z innymi ludźmi i wysłuchiwać ich problemów. Jestem osobą kulturalna, niewymagającą która nie potrzebuje jakichś wiekszych udogodnień.

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ jestem osobą spokojną która potrafi zadziałać w odpowiedniej sytuacji, moja praca jest owocna, jestem miły dla otoczenia i innych ludzi. Potrafie zachować się odpowiednio do zaistniałej sytuacji.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Jako moderator forum chciałbym wprowadzić wiele nowości i swieżości na forum. Chciałbym prowadzić własne konkursy które myślę byłyby całkiem ciekawe dla graczy. Spróbowałbym ożywić wszystkie działy na forum i dbać o porządek i ład każdego wątku. Również w planach miałbym sprowadzanie graczy na forum poprzez jakiekolwiek reklamy, a także udzielanie się w wszystkich forumowych zabawach redaktorskich itd.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety nie

Kontakt: Forum, steam, w późniejszej fazie moge podać numer telefonu.

Edited by NopeK

Nick: PrOo | SerQQQ.!!!

Imię: Kacper

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia myślę, że 1-2h minimum.

Opisz siebie: Jestem miły i szybko zawieram nowe znajomości. Lubię pomagać ludziom. Staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki lecz wiadomo, nie zawsze się da. Staram się aby wszystko było zrobione na czas.

Dlaczego akurat Ty?: Byłem kiedyś tu moderatorem i chciałbym pomóc. Brakuje mi tego, że mogę komuś pomagać.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wszystko jest jak najbardziej okej. Nic nie trzeba wprowadzać.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, u nas na forum. Jak to wyszło niech inni oceniają.

Kontakt: GG, Steam, Ts, Forum

Guest Mategros

Nick: Mategros 

Imię: Paweł 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, raz 2/3h raz 10h

Opisz siebie: - 

Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym spróbować czegoś nowego, chęci mam. Przeważnie cały czas jestem dostępny na forum. Otwarta rekrutacja zachęciła mnie do spróbowania swoich sił. 

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Porządek, utrzymywanie porządku zgodnie z regulaminem forum. 

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, lecz było to z 2 lata temu. 

Kontakt: Forum / FB. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...