Nethiri Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Nick: WeronikaImię: WeronikaWiek: 19Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem bardzo często, na bieżąco staram się przeglądać wszystkie tematy. Praktycznie cały czas w przeglądarce mam otwartą zakładkę 1shot2kill.Opisz siebie: Jestem osobą, która uwielbia współpracować z ludźmi, zawsze staram się dojść do porozumienia i wysłuchuję "obu stron". Nigdy nie podejmuje pochopnie decyzji, dokładnie wszystko analizuję i weryfikuję. Jeżeli ktoś powierza mi ważne zadanie, bądź posadę, staram się robić wszystko w 100% jak najlepiej potrafię. Dążę do wyznaczonych przez siebie celów. Jestem pracowita, wykonuje sumiennie swoje obowiązki - można to zauważyć, że jako Opiekun Jailbreak'a chcę jak najlepiej dla swoich graczy.Dlaczego akurat Ty?: Można mi zaufać, jestem osobą bezkonfliktową. Przesiadywanie na forum sprawia mi przyjemność, ponieważ bardzo lubię pomagać użytkownikom/graczom.Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałabym wprowadzić ład oraz porządek. Jestem kreatywna i pomysłowa, więc na pewno udałoby mi się coś fajnego wykombinować.Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Pewnie, pełniłam bodajże 3 razy. Byłam również Globalnym Moderatorem, a moim zadaniem było opiekowanie się pozostałymi moderatorami. Sieć serwerów jeszcze istnieje, więc nie będę niczego reklamować.Kontakt: Steam, messenger, gadu-gadu i oczywiście forum. basiaspotpiontki , Zborek , Darkness. and 22 others 13 1 4 7 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43429-przyj%C4%99ty-moderator-weronika/ Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43429-przyj%C4%99ty-moderator-weronika/#findComment-316272 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts