Jump to content

Recommended Posts

Nick:  TOGD ven1
Imię: Mateusz ale wolalaja mnie ven
Znajomość AMX (1-10): 6/7
Sprawny i działający mikrofon:  ON
Link do swojego GameTracker'ahttps://www.gametracker.com/player/TOGD ven1/145.239.16.139:27015/  +/-79h
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jestem bylym administratorem serwera ZomBiMod z innej sieci . Wiec posiadam spore doswiadczenie .Przewaznie gram w godzinach 9-14 i po 22-24 a wtedy nie widuje adminow . Mam nadzieje ze sprostam waszym wymaganiom.
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:21474551 
Staż w Counter-Strike 1.6:  poczatki 2003-2004 a steam bodajze 2005r
Czy posiadałeś już admina?: Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Kolezanka polecila i tak zostalem

https://1shot2kill.pl/topic/43400-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-ven1/

Jestem na NIE :) 

Dlaczego ? wczoraj godziny późno wieczorne wszedłem na serwer pograłem trochę i po chwili pan ven1 został zabity przez gracza ( nie pamiętam nicku ) lecz od ven1ego poleciały słowa w stronę tego gracza "Ty kur** jeb**a** i coś tam" z czego co go upomniałem żeby tak nie mówił więc to jest najważniejsza przyczyna dlaczego się nie zgadzam żeby ten gracz dostał admina.

Szkoda że HLTV dzwięku nie łapie

Edited by GUTEK5
Guest Dsaewrgvv
5 godzin temu, kasiaa napisał:

Jestem na TAK 

+ gracz aktywny

+ brak banów za kulturę 

+ nie ma z nim problemów

+ nie ma skarg 

+ doświadczenie 

+ dość sympatyczny :P 

Chyba dobrze podrywał.

Co do kandydata, którego znam i z ffa i z wspomnianego fragujemy, z którego piknie wyleciał:

- brak kultury na mikro

- fałszywy

- niby 25 lat a nadal gimbus co widac zarówno na profilu steam jak i na serwerze

- stronniczy i podatny na opinie innych

- płaczek, prowokator

Reasumując ja jestem na nie ;)

Edit. Nie napisalem ze sie znamy a ze ja znam ciebie... czytania ucza wczesnie ;)

Edited by Dsaewrgvv

Nie wiem czy moj glos w sprawie bedzie tak liczacy sie jak pozostalych bo sam od nie dawana Adminuje ..
ale jestem na nie  

- podanie skladane na sile potym jak odrzucono jego podanie na szybkiej rekrutacji chwile temuu
- slabo go znam na serwie tez raczej go malo razy sptkalem
- no kultura to chyba nie to co jest jego wizytowka xD
No reszta juz chyba zostala powiedziana przez panow wyrzej nie ma co sie rogadywac wiecej bez sesu

22 godziny temu, GUTEK5 napisał:

Jestem na NIE :) 

Dlaczego ? wczoraj godziny późno wieczorne wszedłem na serwer pograłem trochę i po chwili pan ven1 został zabity przez gracza ( nie pamiętam nicku ) lecz od ven1ego poleciały słowa w stronę tego gracza "Ty kur** jeb**a** i coś tam" z czego co go upomniałem żeby tak nie mówił więc to jest najważniejsza przyczyna dlaczego się nie zgadzam żeby ten gracz dostał admina.

Szkoda że HLTV dzwięku nie łapie

HLTV łapie dźwięk :P 

Ja jestem na tak, gracz sporo gra, widać że zależy mu na tym żeby być adminem. 

Kultura do poprawy, ale tu większość adminów nie szczędzi sobie słów, CS 1.6 jest na tyle starą grą, że z reguły grają ludzie 18+, więc nie przesadzajmy też z tym przeklinaniem. Dopóki ktoś nie wyzywa to uważam że to nic złego. A argumenty typu dziecko w pokoju, zawsze można zmutować danego gracza. :P 

Nie wiem dlaczego, ale większość (nie wszyscy i nie tylko na tej serwerowni) adminów danego serwera na którym ktoś składa podanie, z reguły w podaniach jest na nie i później tworzy się takie kółko wzajemnej adoracji w której każda osoba jest na nie, tak jak w szybkiej rekrutacji na admina która była, patrzcie negatywne reakcje i kto dawał te negatywne reakcje, z reguły te same osoby i z reguły admini :D (Polska mentalność?) 

20 godzin temu, Alray napisał:

- stronniczy i podatny na opinie innych

Zawsze z Portowcem jesteście w tych samych podaniach na nie, albo te same reakcje dajecie, więc stronniczość i podatność na opinie innych lepiej zachowaj dla siebie XD

Edited by j0ker
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...