Vanilla. Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Nick: Natalia. Imię: Natalia. Wiek: 27. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Codziennie jestem w stanie poświęcić czas na przejrzenie wydarzeń z całego dnia i zająć się obowiązkami. Obecnie wchodzę na dłużej jak co się dzieje w dziale ubt. Bywają dni co i cały dzień siedzę na forum, bywają takie co i na chwilę wejdę. Nie będę więc określać ile godzin będę, bo to wszystko zależne od tego co mam do robienia, czy to na forum czy w życiu codziennym. (czasem cały dzień w pracy siedzę - wtedy tylko na telefonie mam dostęp). Opisz siebie: Miła, spokojna, zakręcona, pomocna. Szczerze nigdy nie wiem co za bardzo pisać w tej rubryce.. Nie lubię się wychylać z tłumu, działam w trybie incognito. Dlaczego akurat Ty?: Staram się zawsze w pełni pomóc jak ktoś do mnie pisze z jakimś problemem. Zawsze podchodzę bezstronnie do sytuacji, nieważne czy mam do czynienia z kimś kogo lubię bądź nie. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałabym po części skupić uwagę na nowych użytkownikach. W chwili obecnej chyba tylko bot wita wiadomością, a administracja przeważnie w dziale "przywitaj się". Mam na myśli taką jakby początkową opiekę nad Świeżakami,z tymi co będą bardziej aktywni np. pytanie po paru dniach jak się czują w naszej społeczności albo coś podobnego, jeszcze można by to jakoś dopracować. Dodatkowo zaoferowanie na początku, że mogą zawsze pisać jakby mieli z czymkolwiek problem. To taki wstępny pomysł, nie wiem czy by się przyjął ale na pewno wpłynął by na to, że może częściej by zaglądali Ci co tylko weszli aby odwołać się od bana i iść grać dalej. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak pełniłam, zajmowałam się moderacją całego forum. Było to dawno i na dużo starszej wersji forum, ale z moderacją na tej wersji mam cały czas styczność na obecnym stanowisku i na poprzednim. Kontakt: Discord, steam, pw forum. ToX_iC , Nomak , Shelhabiron and 5 others 2 1 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43398-odrzucony-podanie-na-moderatora/ Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43398-odrzucony-podanie-na-moderatora/#findComment-316271 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts