Owner .Lasik Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Nick: Lasik. Imię: Marcin. Wiek: 16 lecz w grudniu 17. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem w każdej wolnej chwili czyli sumując będzie ok. 5/6 godzin dziennie. Opisz siebie: Pochodzę z małej wsi ok. 250 mieszkańców w Wielkopolsce. Staram się jak najlepiej mogę pomagać innym użytkownikom co widać na Teamspeak'u. Na co dzień jestem nastolatkiem pozytywnie nastawionym do społeczeństwa, chodź zdarza się że złe emocje przejmą kontrolę. Lubie poznawać nowe miejsca jak i twarze. Głównym moim atutem jest to że uwielbiam nowe przygody przez co kiedyś moje decyzje bywały spontaniczne, ale teraz co raz bardziej staram się je rozsądnie podejmować. Moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna i rolnictwo. Praktycznie codziennie oglądam filmy Marvela i co tydzień gram z kumplami w piłkę. Moja ulubiona pozycja to bramkarz, co jest nieco dziwne bo jeszcze 4 lata temu tej pozycji nienawidziłem. Dlaczego akurat Ty?: Staram się pomagać jak mogę, na Teamspeak'u ludzie często pytają mnie o różne sprawy związane właśnie z forum a ja nie mogę im pomóc tylko przekierowuję ich na wyższą administrację bądź gdy są na ts'ie to po prostu do nich piszę. Więc postanowiłem spróbować i pomóc administracji w niektórych obowiązkach. Nie mam problemu w nawiązaniu znajomości z inną osobą co jest u mnie tak naprawdę największą zaletą. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na samym początku porządek. Zaś się okaże, ponieważ mam pełno pomysłów, ale muszę jeszcze je dopracować. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety, ale jeszcze nie miałem okazji pełnić tej funkcji. Kontakt: Teamspeak3, discord, steam, facebook, snapczat, instagram, numer telefonu. Apple Daddy ? , NopeK , expl0de and 11 others 2 2 3 6 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43382-odrzucony-podanie-na-moderatora-lasik/ Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. .Lasik 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43382-odrzucony-podanie-na-moderatora-lasik/#findComment-316269 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts