Jump to content

Recommended Posts

Witam. Połowa z was mnie zna połowa zna z innego nicku : To nie Ja.
Mianowicie musiałem zmienić nick, ponieważ nasz ukochany właściciel potrzebował pomocy.
NopeK jest to osoba którą znam od x czasu i do tego momentu miał u mnie szacunek.
Jednak po tym gdy musiałem mu pomóc, miał wyjebane na wszystko, na serwerze nic nie robił jedynie co to się bawił i przeszkadzał graczom...
Uraziło mnie to dlatego mu to wygarnołem po czym odrazu dostałem degrada i zabrał mi wszystkie dostępne środki (Ftp,Admina,Opa itp itd.)
Mimo to miałem na to wyjebane... Lecz najgorzej potraktował mojego kolege który harował na tym serwerze 12godzin dzień w dzień przez 4dni.
Był on budowniczym, który po skończonej robocie miał dostać nagrode w postaci od 30zl do 50.
Po całej awanturze z Nopkiem, mój kolega dostał również bana na serwerze i został po prostu osrany jak jego ciężka praca.
Więc przychodze tutaj z prawami autorskimi bo ma on wszystko ładnie wypisane co robił a co nie :). 
Co do samego Nopka jest to skończony cham i prostak. Rangi rozdaje za własne przyjemności "Dam ci Opa i Administratora za konto na Steamie :)"
A tutaj kilka ssów z całego zdarzenia :)
Proszę o usunięcie spawna robionego przez Flukiego3 (PostrachDziewic3) lub zapłacenie mu za ciężką pracę uzgodnione pieniądze.
Ps dobrych macie Włascicieli, myślalem ze ta siec jest dla "POWAZNYCH" osob :).

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Bez tytułu.png

https://1shot2kill.pl/topic/39086-skarga-na-wlasciciela-nopka/

Dzieki za skarge, a więc zaczne od początku. Pomocy nie potrzebowałęm od Ciebie, a byłeś, bo uważałem, Cie za przyjaciela, a jednak zawiodlem sie. Po co mi ssy z starego hostingu? (lol przeciez ten serwer juz tamnie sto i jest zamkniety). Screenshoty, haha :D dobra zabawa. A gdzie screeshoty w których pisalismy o tym jak fluky mnie wyzywal? Może byś się przyznał wraz z flukym jak obrażaliście mnie oraz @ d0naciak od najgorszych (bez flukiego, fluky tylko mnie). Co do zaplaty to nie jest jakoś specjalnie sprawa na forum a prywatna moja, a flukym. PS. To chyba ban za multi konta? @TonieJa oraz @witek_towit. Zmieniłeś nick i Cie przyjąłem, okej dostałeś jak każdy range po wyrzuceniu odstawiasz cyrki. Brawo, a co do platności poprostu obrażać nie wypada, a z Flukim juz rozmawiałem.

//edit OP za konto na steam? XD Smieszny jestes Freezyee mi dał pograć, a to, że miał uprawnienia to było zaufanie do niego gdyż poprosilem go o zbudowanie budynku w netherze który już stoi. Wszystko potwierdzi @ Freezy!Dzieki. :)  

//edit2 juz nie mówie, ze masz miec bana za obrazanie d0naciaka, aczkolwiek wypada sie przyznac. :)   Ty miałeś miec opiekuna? haha jedynie na to liczyłeś gosciu, a @ Lasik był wyrzucony z innego powodu i sam dobrze wie jakiego. Co do obrazania flukiego mnie również był @ Freezy!i @ Lasikna kanale i prosze ich o wypowiedz tutaj, i co ten ss pokazuje, bo nie rozumiem. A i co do tych praw autorskich to proszę Cię, budynki, balony etc z YouTube. Zaraz podeślę linki jesli już o prawa autorskie się klocimy. 

22 minuty temu, NopeK napisał:

Dzieki za skarge, a więc zaczne od początku. Pomocy nie potrzebowałęm od Ciebie, a byłeś, bo uważałem, Cie za przyjaciela, a jednak zawiodlem sie. Po co mi ssy z starego hostingu? (lol przeciez ten serwer juz tamnie sto i jest zamkniety). Screenshoty, haha :D dobra zabawa. A gdzie screeshoty w których pisalismy o tym jak fluky mnie wyzywal? Może byś się przyznał wraz z flukym jak obrażaliście mnie oraz @ d0naciak od najgorszych (bez flukiego, fluky tylko mnie). Co do zaplaty to nie jest jakoś specjalnie sprawa na forum a prywatna moja, a flukym. PS. To chyba ban za multi konta? @TonieJa oraz @witek_towit. Zmieniłeś nick i Cie przyjąłem, okej dostałeś jak każdy range po wyrzuceniu odstawiasz cyrki. Brawo, a co do platności poprostu obrażać nie wypada, a z Flukim juz rozmawiałem.

Co ty gadasz ? pokaz nam screenshoty gdzie ciebie wyzywal fluky ?. 
Konto zrobilem bo mnie prosiles gdyz mialem byc twoim OPIEKUNEM po wyrzuceniu Lasika XD :)
A co do twojej obrony przed dostepem do serwerow to tutaj masz twoje 3serwery :)

7.png
//Edit -- Ale czemu prosisz o wypowiedz osoby które grają z tobą i będą cię bronić za wszelką cenę bo zaoferujesz im range typie xD.

To, że powiedzą to co im zagrasz nie znaczy, że taka jest prawda XD zaraz dodam jeszcze Logi z Wiadomosci Telefonicznych gdzie widać, że posiadam dostęp do Ftp XD

Screenshot_20190503-202422_Messages.jpg

Screenshot_20190503-202427_Messages.jpg

Screenshot_20190503-202432_Messages.jpg

Screenshot_20190503-202436_Messages.jpg

Na załączonym obrazku widać, że za***********m na jego serwerze do 2:30, następnego dnia do 1:30, bo sam niczego nie umiał zrobić :)
**** Czekam w takim razie na podesłanie filmiku Youtube z którego powstał twój spawn XD

Edited by witek_towit

Według mnie, to sprawa tyczy się pomiędzy wami i nie ma, to nic wspólnego z siecią. Twój kolega nie kupił usługi na serwerze więc my nie będziemy mu płacić nic. Jeśli taka sytuacja miała miejsce, to już musi się dogadać z Nopkiem, bo serwer jest jego własnością, a nie naszą. Jedynie u nas ma tylko swój dział i my nie wnikamy co z serwerem robi (bynajmniej ja). Nopek chyba dostał ostatnio jakieś wytyczne od donaciaka co do serwera, a więc zobaczymy co dalej z nim będzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...