n3XuZ Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) Edit:TO NIE JEST SKARGA NIE PROSZĘ O DEGRADACJE Cześć nie wiedzialem gdzie to dać, ale uznałem że chyba w prop. Będzie najlepiej. Wiec, jak wiemy adminów jest sporo na jb, rekrutacja na straznika jest zamknięta, co oznacza pewnie ze jest również dużo strażników. Jednak jako że po raz kolejny spotyka mnie ta sama sytuacja, myślę że jestem to zmuszony napisać, a pisze to również w imieniu osób które pewnie się ze mną zgodzą tj: @osia46 @007 @007s@bartek którego nicku na forum nie znam, ale taki ma na serwerze, @Pedelktóry musi pisać po 100 skarg dziennie, @Blade. , @czubekoraz kilku innych graczy których nickow nie pamiętam w chwili obecnej(za co przepraszam :p) Tak więc, ja oraz wymienione osoby gramy bardzo często w niecodziennych godzinach, to jest rano, południa, czas szkoły i tym podobne. To wtedy właśnie nie ma nikogo na serwerze kto mógłby ogarnąć sytuację, bo admin jest w szkole, pracy, nie ma czasu, jest na mieście, offline (wybrać 1 lub nawet kilka). No i nasze osoby wchodzą na serwer tylko po to żeby kłócić się z dzieciakami/mieć zabawy codzien/być mordowanym w celi/być zwyzywanym/grac na gościa z sh/grac na skrzecacego kastrata itd itp. Długo można wymieniać. Czy jest to stan taki jaki powinien być? Czy to ze ktos sobie wejdzie w niedzielę i 18 i zbanuje 3 typa a potem cisza jest poprawne? (oczywiście nie mam nikogo na myśli, ale chyba wiecie o co chodzi :)) proponuję więc skrócić trochę listę, i dać szansę tym, którzy wnieśliby więcej dobra na serwer (tj. Np.pilnowanie w godzinach porannych). Dzisiaj grając na serwerze sam Bartek powiedział, że rano to nawet nie wchodzi bo nie ma po co, nie dziwię mu się. Nie ma po co stać w celi i patrzeć na ekran śmierci co 20 sekund. @osia46 również gra rano, tak jak ja, i zawsze musimy się z nią uzerac bo jakiś dzieciak chce sobie nabic szlugi. Pisz skargę, powiecie. Co mi po skardze jeżeli jest ona rozpatrzona około godzinę lub dłużej w dobrych przypadkach? W tym czasie kastrat po prostu sam wyjdzie bo mu się znudzi, ale mapa jest i tak zrujnowana dla każdego Dziękuję za przeczytanie, może uda się coś z tego wyciągnąć, zapraszam oznaczone osoby do wypowiedzi. Edit:tutaj nie chodzi o żadne degrady ale w tej chwili właśnie jest 15 osób na serwerze i dzieje się gowno, mu nie chcemy mniej adminów, chcemy żeby byli tacy którzy są dostępni o różnych porach, a na razie każdy wbija na tą samą godzinę i tyle Mam już wiele potwierdzeń "12 adminów 2 opiekunów ale co z tego jak siedzą od 17 wszyscy" itp. Bardzo wiele osób się zgadzało że mną Edit3: @ Adrian. Tutaj nie chodzi o degrady, chodzi o to żeby nie musieć wchodzić na forum co 10 minut i truc d*pe każdemu za przeproszeniem żeby co chwilę ktoś wchodził bo nie ma mikra ct, robi ktoś fk itp. Dużo osób gra regularnie od rana i po prostu możemy pomóc w tym np. Ja, blade., osia i wiele wiele innych osób które nie chcą się męczyć po prostu skakaniem między gra, sb, a skarga mi. @Maykie ♔ pisze to po raz 3, nie chodzi mi o degradacje. Niech sobie jest ta liczba adminów. Chodzi mi o sprawdzenie aktywności strażników i ewentualnie u cięcie ich nie odebrałem od ciebie nic jako atak, sprawdziłem twój nick na gt i tyle jeżeli to cie zabolało to przepraszam chodzi raczej o danie szans osobom które grają właśnie w tych godzinach co już wspomniałem wyżej. Pozdrawiam cie serdecznie @ Lewatywpo raz kolejny, nie chodzi odegrady. W skrócie, inne osoby mają inne godziny pracy/szkoły i mogą pomóc właśnie w tym czasie kiedy wy nie możecie nie będę pisał tego samego po raz n-ty :p Edited April 30, 2019 by n3XuZ Blade. 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/ Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) Mordo, przede wszystkim to nikt nie dostanie degrada bo wam chce się grać rano XD Mogę wam polecić dobre rozwiązanie, a mianowicie na forum jest taka możliwość, że możecie korzystać z chat boxa i tam możecie elegancko napisać, że ktoś gra bez mikra albo coś i podejrzewam, że znajdzie się osoba która wejdzie na serwer i sprawę załatwi, może jakiś admin, a może ktoś z wyższej administracji. Zawsze możecie też wy wchodzić do ct i prowadzić jak tylko uznacie za stosowne edit. A pisanie kilku skarg dziennie tak jak Pedel za każdym razem gdy ktoś nie ma mikra to jest śmieszne, zamiast zgłosić to komuś kto może sprawę załatwić natychmiast to jemu się chcę rozpisywać na forum i nabijać posty XD edit2. @n3XuZ to że nie gram pod nickiem jaki mam na forum nie znaczy, że wgl nie gram, spędziłem na tym serwerze 2 lata, także nie mów mi, czy mam prawo się wypowiadać czy nie. Moja wypowiedź nie była żadnym atakiem w twoja stronę, a jedynie możliwością rozwiązania problemu, więc nie wiem czy aż tak urazilem twoje ego, że ktokolwiek może być na nie z twoją propozycja, bo przecież skoro jaśnie pań chce zdegradowania administracji to trzeba tak zrobić XD Edited April 30, 2019 by Maykie ♔ Kubusiek and .Lasik 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287137 Share on other sites More sharing options...
n3XuZ Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) Komu 17 minut temu, Maykie ♔ napisał: Mordo, przede wszystkim to nikt nie dostanie degrada bo wam chce się grać rano XD Mogę wam polecić dobre rozwiązanie, a mianowicie na forum jest taka możliwość, że możecie korzystać z chat boxa i tam możecie elegancko napisać, że ktoś gra bez mikra albo coś i podejrzewam, że znajdzie się osoba która wejdzie na serwer i sprawę załatwi, może jakiś admin, a może ktoś z wyższej administracji. Zawsze możecie też wy wchodzić do ct i prowadzić jak tylko uznacie za stosowne edit. A pisanie kilku skarg dziennie tak jak Pedel za każdym razem gdy ktoś nie ma mikra to jest śmieszne, zamiast zgłosić to komuś kto może sprawę załatwić natychmiast to jemu się chcę rozpisywać na forum i nabijać posty XD Kolego, przepraszam że mi się chce grać rano, to rzeczywiście duży problem :o gdyby tobie się chciało tak samo jak mi, doskonale wiedział ys że rano nie ma za wiele osób które mogłyby ogarnąć ale skoro nie grasz rano, to po wogole się wypowiadasz? Już próbowaliśmy wszyscy załatwiać sprawę przez sb, pisać do kogoś, ale jak to sam mówisz, tylko my najwyraźniej chcieliśmy grac rano, pozatym właśnie sprawdziłem twoje gt. Nawet tutaj nie grasz! Nie znasz sytuacji WCALE więc podziękuję za twoją opinię Edited April 30, 2019 by n3XuZ Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287139 Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Degradowanie adminów tylko dlatego że nie grają z rana jest chyba zbyt drastycznym krokiem. Niestety tak już jest że większość adminów gra od godzin popołudniowych do godzin wieczornych i ciężko to zmienić, bo tak jak napisałeś mają szkołę, pracę lub inne obowiązki. Pamiętaj też że nie tylko osoby z rangą admina JB możesz prosić o wejście na serwer. Moderatorzy i wyższe rangi również mają uprawnienia więc możesz śmiało do nich pisać (Najlepiej na pw, bo nie każdy zagląda na czatboxa przy każdej wizycie na forum). W momencie gdy @ Sheriff ╚══════╝ nie pełnił jeszcze funkcji admina zawsze potrafił znaleźć kogoś kto mógłby wejść na serwer i ogarnąć sytuację (np. mnie - Wystarczy mi pisać na steam/pw). Na chwilę obecną na serwerze macie 12 adminów, oraz 2 opiekunów więc nie dziwię się że rekrutacja jest zamknięta, tyle że nikt nie będzie pilnował w jakich godzinach admini są na serwerze ponieważ nie mamy rozpisanego grafiku kto ma grać o której. Każda osoba która ubiegała się o stanowisko admina robiła to z własnej woli i z troski o serwer więc nie będziemy go zmuszać kiedy ma na tym serwerze być. P0$YP L4JL0 E.T , LaMuS , Apple Daddy ? and 3 others 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287140 Share on other sites More sharing options...
P0$YP L4JL0 E.T Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 @ Adrian. Bardzo dobrze to ujoles, popieram twoje słowa. POZDRAWIAM P0$YP L4JL0 E.T. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287149 Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Jemu nie chodzi chyba o to, żeby degradować administrację, lecz o otworzenie rekrutacji i przyjęcie tylko i wyłącznie osób które grają w godzinach porannych potwierdzonych statystykami Game Tracker. Zawsze był problem z porannymi i bardzo odległymi wieczornymi/nocnymi godzinami. Adrian ma rację, zawsze na forum jest przynajmniej jedna osoba z wyższej administracji (zieloni/czerwoni) która posiada flagi więc można śmiało do nick pisać bartekbartek , n3XuZ and Blade. 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287155 Share on other sites More sharing options...
Apple Daddy ? Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 W sumie to tez się wypowiem to tak: To co napisałeś to prawda większość z adminów nie gra w czasie rana i nie ma jak ogarnąć kastratow których jedynym celem jest popsuć zabawę drugiej osobie jest to kary godne lecz jak sam wiesz dzieciaczki myślą że są bezkarnie w internecie. Powiedzmy sobie szczerze wchodzi osoba młoda do ct i mowi zw ogarnia ct jest bardzo milutki ale jak nie ogarnie lub mu się ktoś buntuje z młodej osoby pokazuje tak zwany degenerat który używa słów których moim zdaniem większość z nich nie ogarnia znaczenia ale odeszłem trochę od tematu. Panie Nexus ciesze się z tego ze naprawdę dbasz o to żeby na serwerze grało się wyśmienicie lecz admini to ludzie szkoła praca rodzina druga połówka przyjaciele wszyscy je mamy nie można ich zlewac cs to tylko gra wiem ze to rozumiesz dam tu przykład adminów @ Weronika @ Adaś ツ@ Kenon@ Lewatyw@ Fr3sh. to tylko wybrani przezemnie ale wszyscy się staramy. A odnośnie tego żeby powiększyć ilość adminów dla mnie spoko ale co za dużo to nie zdrowo. Ale się rozpisałem to tylko moja opinia to ze nie wymieniłem jakieś admina z jb sorka ale wiem ze każdy się stara strażnicy tez. Mam nadzieje ze sprawa zostanie rozwiązana żeby wszystkich zadowolić miłego dnia. PS @ Lewatyw z tymi lodami zajefajny przykład Blade. , Lewatyw , Nethiri and 1 other 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287157 Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) 2 godziny temu, CientyXD:D napisał: W sumie to tez się wypowiem to tak: To co napisałeś to prawda większość z adminów nie gra w czasie rana i nie ma jak ogarnąć kastratow których jedynym celem jest popsuć zabawę drugiej osobie jest to kary godne lecz jak sam wiesz dzieciaczki myślą że są bezkarnie w internecie. Powiedzmy sobie szczerze wchodzi osoba młoda do ct i mowi zw ogarnia ct jest bardzo milutki ale jak nie ogarnie lub mu się ktoś buntuje z młodej osoby pokazuje tak zwany degenerat który używa słów których moim zdaniem większość z nich nie ogarnia znaczenia ale odeszłem trochę od tematu. Panie Nexus ciesze się z tego ze naprawdę dbasz o to żeby na serwerze grało się wyśmienicie lecz admini to ludzie szkoła praca rodzina druga połówka przyjaciele wszyscy je mamy nie można ich zlewac cs to tylko gra wiem ze to rozumiesz dam tu przykład adminów @ Weronika @ Adaś ツ@ Kenon@ Lewatyw@ Fr3sh. to tylko wybrani przezemnie ale wszyscy się staramy. A odnośnie tego żeby powiększyć ilość adminów dla mnie spoko ale co za dużo to nie zdrowo. Ale się rozpisałem to tylko moja opinia to ze nie wymieniłem jakieś admina z jb sorka ale wiem ze każdy się stara strażnicy tez. Mam nadzieje ze sprawa zostanie rozwiązana żeby wszystkich zadowolić miłego dnia. Popieram ciebie . Zrozumcie powagę sytuacji wchodzą dzieci nieogary do ct i ja zawsze jak wchodzę to proszą mnie do ct bo ja chętny jestem i proszą żebym poszedł po admina.Do tego myślę, że wkurza to adminów i opiekunów te skargi spam na forum ,ale co mamy poradzić my zwykli gracze? Wykonujemy to co powinniśmy wykonać. @n3XuZ ciebie też popieram w 80% bo naprawdę widać że komu jak komu ale tobie zależy na dobru serwera . @ Lewatyw masz rację w 100% ja np wchodzę do ct jestem chętny i dostrzegają to admini niektórzy, że jestem aktywny w ct. @ CientyXD:D popieram ciebie ,ja nawet sam staram się ogarniać tych freekilowcow i im tłumaczyć , że mają wyjść z ct bo bana dostaniecie ,czasami się wymsknie przekleństwo ale no człowiek człowiekiem. Świadkiem był @ Adrian. jak dziś nie było chętnych to ja weszłem do ct,bo mnie poprosili i jestem aktywny prowadzący. @ Lasik jemu nie chodzi o to żeby administracja była 24/7 tylko poprostu mu chodzi o to , że nawet jak się do kogoś napiszę to i tak ten ktoś ma to w d***e głęboko i nie raz miałem taką sytuację.Ja staram się sam ich wywalać z ct mówiąc, że dostaną bana ale no , ja wchodzę do ct co mapę praktycznie. Edited April 30, 2019 by Blade. Lewatyw 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287163 Share on other sites More sharing options...
Lewatyw Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) Problemem nie jest nie granie w godzinach porannych, bo NP jesteśmy ludźmi?. Tak jak słusznie napisałeś każdy ma coś: pracę, uczelnię, szkołę, dziewczynę/chłopaka itp. Jesteśmy dla serwera i robimy co w naszej mocy by grało się dobrze. Banujemy należycie za przewinienia. Poranne godziny zawsze będą ciężkie. Jak sobie to wyobrażasz, powiedzmy degradujemy ludzi dajmy na to którzy nie grają rano albo kilku, żeby dla nich zrobić miejsce(dla tych co grają rano). Awansujemy młodą krew i CO? Po roku ta młoda krew zamiast szkoły albo zamiast wolnego czasu zaczyna pracę, studia. I CO? wtedy mamy ich znowu degradować i znowu AWANSOWAĆ młodszych, którzy nie mają obowiązków. Ktoś kto poświęcił serwerowi SETKI a nawet TYSIĄCE godzin ma dostawać degrada?. I WIEM, że nie chodzi ci o degradacje, ale daje ci przykład jednego z rozwiązań które nie ma sensu. Dajmy szansę innym? Wtedy nastąpi to samo: będziecie grać kiedy będzie największy BOOM wieczorem i znowu będzie to samo. Na pewno ktoś z was dostanie szanse gdy będziecie się strać i przyjdzie na to czas. Rozwiązaniem jest napisanie do kogokolwiek z czerwonych @ Adaś ツ czy @ Adrian. lub do @ LaMuS @ CientyXD:D @ Weronika@ Fr3sh.@ Kenon @ Bulaa23@ AMI@ Sheriff ╚══════╝@ NasYuu@ Exponiw@ Milow Dek (kolejność nie ma najmniejszego znaczenia). DO mnie chociażby jeżeli jestem w domu czasem nawet od wczesnych godzin, ZAWSZE wchodzę od razu na serwer jak ktoś poprosi i robię porządek nawet, gdy jestem bardzo zajęty. I skoro tak OGARNIACIE (te wymienione przez Ciebie @n3XuZosoby) i chcecie pograć to czemu nie pchacie się do CT i nie prowadzicie na ZMIANĘ, żeby grało się lepiej i panował porządek? Jak tak będziecie robić to na pewno ktoś z WAS zostanie dostrzeżony i dostaniecie być może kiedy szansę jak złożycie podanie gdy będzie rekrutacja ON. Zawsze w krytycznym momencie gdy nie ma nikogo z administracji nigdzie, to spróbujcie porozmawiać z delikwentem, wejść nieco w psychiczną dyskusję i wyjaśnić co robi źle, to tylko człowiek. Każdy ma swój zły dzień. Jak dawno temu grałem na JB to gracze stali, byli na tyle zżyci i ułożeni, że potrafił cały serwer wejść na specta gdy był CHEATER lub Freekillowiec. Gościu zrezygnował, bo nie sprawiało mu to frajdy już. Macie forum piszecie wiadomość prywatną, a najlepiej chatbox i steam! Do wymienionych wyżej osób. A tak na koniec ci powiem, że serwer tworzy nie właściciel nie administracja nie strażnicy, ale GRACZE! To od nich zależy najwięcej od ich obycia, zaangażowania i chęci. Jest was tyleeee graczy, którzy ogarniają, to postarajcie się i zaprowadźcie porządek na serwerze którym lubicie grać, a nie wchodzi wam Z BUTAMI jakiś CHEATER czy inny freekilowiec na wasz serwer. Dbajcie o swój własny serwer! Serwer jest jak lody gałkowe, właściciel to twórca, odpowiednio dobrany wafelek to Administracja, A cała kwintesencja czyli same lody, to są gracze którzy są gwoździem całego programu. To oni są tym najważniejszym składnikiem. Bądźcie jak The Fortress Aquamarine, najlepsi z najlepszych. PJONA Edited April 30, 2019 by Lewatyw Blade. , Exponiw and Apple Daddy ? 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287164 Share on other sites More sharing options...
Owner .Lasik Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Jak się już wszyscy wypowiadają to weteran doda coś od siebie. Zawsze winna będzie administracja ponieważ wam się nikogo nie chce zawołać. Istnieje na tej sieci ts3 na którym siedzą osoby które mają flagi. Na forum ktoś zawsze będzie online i można do tej osoby napisać. Na steam też ktoś może być tylko wystarczy ich dodać do znajomych.. Ale po co? Tak myślicie, lepiej pisać skargę. Nie raz ktoś do mnie na pw na ts3, steam, forum a nawet na snap'ie mi pisali żebym wbił na serwer bo potrzebny admin. Wystarczy pomyśleć trochę i napisać do kogoś kto ma flagi niż pisać skargi jedna za drugą (bo się boję napisać. Na takich wychodzicie...). Te skargi w większości są na osoby które są pierwszy i ostatni raz na serwerze. Potem świat o nich zapomni i znowu powrócą. @n3XuZ wystarczy trochę pomyśleć a się zawsze znajdzie rozwiązanie. Jest 12 administratorów (chyba) i ktoś zawsze gdzieś będzie online. @ CientyXD:D dobrze pisze. Polać mu! @ Adrian. nie wiesz że winna będzie zawsze administracja? Im chodzi o to żeby administracja była 24/7, nie reagując na życie prywatne. //Edit. @n3XuZ Napisze skrótowo bo ide na Avengersów, Chcesz żeby dodać do administracji osoby grające rano i późno wieczorem ponieważ nikogo nie ma w tych porach dnia na serwerze. To ci tłumaczę, nigdy nie będzie takiego dnia gdzie przez 24h będzie chociaż jedna osoba z administracji (jeden wchodzi, drugi wychodzi bądź są nawet wszyscy) na serwerze. Właśnie dlatego ci podałem gdzie masz ich szukać. Elo Apple Daddy ? , n3XuZ and Lewatyw 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287170 Share on other sites More sharing options...
n3XuZ Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 3 godziny temu, Maykie ♔ napisał: 7 minut temu, Lasik napisał: Jak się już wszyscy wypowiadają to weteran doda coś od siebie. Zawsze winna będzie administracja ponieważ wam się nikogo nie chce zawołać. Istnieje na tej sieci ts3 na którym siedzą osoby które mają flagi. Na forum ktoś zawsze będzie online i można do tej osoby napisać. Na steam też ktoś może być tylko wystarczy ich dodać do znajomych.. Ale po co? Tak myślicie, lepiej pisać skargę. Nie raz ktoś do mnie na pw na ts3, steam, forum a nawet na snap'ie mi pisali żebym wbił na serwer bo potrzebny admin. Wystarczy pomyśleć trochę i napisać do kogoś kto ma flagi niż pisać skargi jedna za drugą (bo się boję napisać. Na takich wychodzicie...). Te skargi w większości są na osoby które są pierwszy i ostatni raz na serwerze. Potem świat o nich zapomni i znowu powrócą. @n3XuZ wystarczy trochę pomyśleć a się zawsze znajdzie rozwiązanie. Jest 12 administratorów (chyba) i ktoś zawsze gdzieś będzie online. @ CientyXD:D dobrze pisze. Polać mu! @ Adrian. nie wiesz że winna będzie zawsze administracja? Im chodzi o to żeby administracja była 24/7, nie reagując na życie prywatne. @n3XuZ Kolego, ty chyba coś nie tak przeczytałeś albo wstales lewa noga polecam przeczytać jeszcze ze 3 razy że zrozumieniem. Ja tu jakoś nie widzę krytyki administracji Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287171 Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Nie róbmy tutaj spamu . Poczekajmy na wypowiedź wyższej administracji (opiekunów serwera) . @ Adaś ツ i @ Polej czekamy na waszą opinię. Maykie , LaMuS and .Lasik 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38957-administra%C5%BCnicy-jb/#findComment-287177 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts