Jump to content

Recommended Posts

Ponownie otwieram szybką rekrutację na redaktora, ponieważ potrzebuje chętnych i pracowitych osób do pomocy. Wystarczy złożyć podanie według wzoru:

Imię: 

Staż na forum: 

Dlaczego Ty?:

Doświadczenie: 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 

Przykładowy wywiad/artykuł: 

https://1shot2kill.pl/topic/3888-szybka-rekrutacja-na-redaktora/

Imię: Patryk

Staż na forum: Niestety bardzo krótki lecz nadrobię z pewnością.

Dlaczego Ty?: Obecnie zajmuje się redaktorstwem przez 4 lata, jestem bardzo kompetetny, mam dużo czasu. Jestem miły, kulturalny, potrafię pracować w grupie. Przy wywiadzie aby był na prawdę dobry potrafię siedzieć około 5h. Jestem pomocnym chłopakiem, lubię robić coś dla kogoś. Lubię gdy ktoś potrafi docenić czyjąś prace.

Doświadczenie: Byłem redaktorem 3 razy

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8

Przykładowy wywiad/artykuł: Podam z innej sieci który robiłem lecz na pw, a tutaj mój wierszyk 

• 1 month later...

Imię: Olaf

Staż na forum: Od 2 października 2k16

Dlaczego Ty?: Zawsze radziłem sobie jako redaktor, dotrzymywałem terminów (w prawdzie dzień lub dwa się przedłużało tak jak z wydaniem gazetki, ale chyba lepiej dwa dni niż trzy miesiące :D ). Zostałem zdegradowany z tej funkcji przez to, że nie miałem wystarczająco dużo czasu by spędzać go na forum, były rzeczy ważniejsze. Teraz wszystko się unormowało i chciałbym przywrócić dział redakcji do żywych. 

Doświadczenie: Spore, a przynajmniej wystarczające. 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10

Przykładowy wywiad/artykuł: https://1shot2kill.pl/temat/1918-4-gazetka-1s2k/

Imię: Łukasz

Staż na forum: Dwa tygodnie.

Dlaczego Ty?:Mam dużo wolnego czasu i wolę go wykorzystać w dobrym kierunku a poza tym na sieci jest mało wywiadów a tak to zawsze będzie co innego i ludzie będą mogli się bardziej poznać oraz pośmiać.

Doświadczenie: Nie raz już byłem redaktorem. Bardzo dobre.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/9

Przykładowy wywiad/artykuł: 

Imie: Adrian

Staż na forum:  Od 19 marca. Mialem tu konto jak jeszcze nie bylo ipb ale juz chyba nie ma tego konta :/.

Dlaczego Ty?: Poniewaz bym chcial sie sprawdzic jako redaktor, nidgy nie bylem na tym stanowisku i chce sprubowac. 

Doświadczenie: Nigdy nie bylem redaktorem wiec nie wiem.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  8-9

Przykładowy wywiad/artykuł:  Nie wiem czy mozna dac wierszyk i z innego forum ale jak nie to moge napisac/ przeprowadzic wywiad nowy.

https://1shot2kill.pl/temat/5585-dawny-wierszyk-na-swieta/

Imię: Mateusz

Staż na forum: Od początku tylko z drobnymi przerwami (moją historie stażu można zobaczyć na moim profilu)

Dlaczego Ty?: Lubię pisać i chciałbym jakoś wrócić na te forum :) Zajmowałbym się sprawami technologicznymi, sprzętami komputerowymi itp.

Doświadczenie: Kiedyś się coś tam pisało zawsze lubiłem pisać więc moge dać radę

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8,5 (czasem w pośpiechu umiem składnie rozwalić, ale staram się w pośpiechu nie pisać)

Przykładowy wywiad/artykuł: news 

Spoiler

Imię: Rafał
Staż na forum: Od 23 lutego. Sami oceńcie czy to duży czy nie :P 
Dlaczego Ty?: Myślę że mogę się przydać. Doświadczenie jakieś tam mam, a chęci do działania z pewnością mi nie zabraknie.
Doświadczenie: Na innym forum przez spory czas pracowałem w MSG, które działa na podobnych zasadach co redaktor.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/8
Przykładowy wywiad/artykuł: 

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...