Jump to content

Szybka rekrutacja na redaktora

Kaxoli

Recommended Posts

• 4 weeks later...

▪ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji

▪ Pisanie sensownych postów

▪ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu

▪ Posiadane 20 postów

▪ Umiejętność czytania ze zrozumieniem

▪ Znajomość regulaminu

▪ Minimum 15 lat

▪ Brak ostrzeżeń na forum

Nick:Blade.
Imię:Mariusz
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:3-6h dziennie.
Opisz siebie: Nazywam się Mariusz lat 21 interesuje się sportem, muzyką, śpiewaniem.Bardzo lubię wychodzić z kolegami na jakieś atrakcje bądź ciekawe miejsca.Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego.
Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ chce pomóc redakcji w ogarnięciu działu oraz uczyć się czegoś nowego.
Doświadczenie: Jest to moje 1 stanowisko w tym dziale.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10
Przykładowy wywiad/artykuł:-
Kontakt:steam, forum

Nick: Fr3sh.

Imię: Norbert

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić dla forum?: Kilka godzin myślę, że będzie dobrze.

Opisz siebie: Jak mam siebie opisać? Pisząc napisałbym jakchciałbym, żeby ludzie mnie widzieli a nie jak mnie wszyscy widzą, każdy może kogoś inaczej opisać, więc nie będę sam siebie opisywał? :D

Dlaczego akurat Ty?: Skoro jest otwarta szybka rekrutacja to znaczy, że przyda się pomoc. Chętnych nie ma za dużo a ja mam jakieś doświadczenie i chęci, więc może się przydam :)

Doświadczenie: Zaczynałem robić pierwsze artykuły w tym czasie co @ Karolcia ;*** zawsze ona dawała mi jakieś uwagi a ja jej. Różnica jest taka, że ona została na tym forum, a ja funkcje redaktora pełniłem na innym forum. 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  Ciężko mi ocenić, powiedzmy 8/10

Przykładowy wywiad/artykuł: Artykuły już trochę leżą, ale myślę, że się nadadzą, chociaż nie są najlepsze. EDIT: Dodaje nowy artykuł. 

Kontakt: FB, GG, Steam, forum, Snapchat

Spoiler

• 1 month later...

Nick:  MówMaciek

Imię: Mateusz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mialem trochę przerwy, lecz teraz jestem ciągle aktywny przez cały dzień.

Opisz siebie: 
Mam na imię Mateusz. Urodziłem się 8 maja 1999 roku w województwie Wielkopolskim. Interesuję się piłką nożną, informatyką, technologią. Lubię bardzo dobrze zjeść nie jem faswudów i zdrowio się odrzywiam. Lubię również posłuchać dobrej muzyki, np Rap oraz najnowsze muzyki. Moimi idolami są Robert Lewandowski oraz Bartosz Kurek. Trenuje Boks już rok i chce jeszcze trenować również jestem w klubię piłkarskim moja pozycja to Bramkarz bo bardzo dobrze bronie oraz mnie to interesuję. Jestem osobą kulturalną, pomocną oraz uczciwą

Dlaczego akurat Ty?:  Mam doświadczenie w redakcji byłem tam na poprzedniej sieci I dobrze sobie radziłem nie było że mną żadnych problemów dotyczącej redakcji również tez że potrzebuje redakcja pomocy ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja.

Doświadczenie: Doświadczenie mam bardzo dobre jak widać w poprzedniej wypowiedzi dlaczego ja?

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):7,5/10

Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: Niestety mam nowy komputer i nic nie mam niestety Co podać.

Również niestety mam jedno ostrzeżenie ale dziś już je nie będę miał.

Nick:

INFORMATYK

Imię:

Mateusz

16

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Na forum siedzę prawie cały dzień, sprawdzam co się dzieje, więc 6-8h.

Opisz siebie:

Nazywam się Mateusz mam 16 lat. Mieszkam w województwie Mazowieckim w małym miasteczku. Uczęszczam do 3 gimnazjum. Jestem osobą kulturalną, spokojną, ale czasami każdego ponosi. Interesuje się sportem w szczególności siatkówką i piłką nożną, trenuje siatkówkę już 6 lat z sukcesami. Bardzo lubię sprawdzać wiadomości ze świata, oraz  sportu. Nie lubię jeśli ktoś krytykuję moją pracę bez podania sensownych argumentów. Wolny czas spędzam na siłowni, ćwiczę już rok.

Dlaczego akurat Ty?:

Jestem osobą odpowiedzialną, dostępną praktycznie codziennie, nie będę pisał, że jestem osobą która jest bez wad i która pisze kompletnie bez błędów, ponieważ każdemu zdarzy się popełnić błąd. Chciałbym po prostu spróbować i pomóc @ CABAN wiem, że sobie bardzo dobrze radzi, ale pomoc się przyda, sam pisałem z nią i potwierdziła, że pomoc się przyda. Myślę, że mimo wieku doświadczenie mam duże, piszę "raczej" poprawnie, staram się nie popełniać błędów, ale jak wcześniej wspomniałem każdemu się to zdarzy. 

Doświadczenie:

Prowadziłem własne forum o tematyce gier, byłem redaktorem sportowym, więc pisać poprawnie i składnie "raczej" potrafię.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):

Wydaję mi się, że nie ładuje żadnych byków w zdaniach, więc 6/7.

Przykładowy wywiad/artykuł:

Kontakt: GG, forum, FB.

Wymagania:

▪ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji +

▪ Pisanie sensownych postów +

▪ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu -

▪ Posiadane 20 postów +

▪ Umiejętność czytania ze zrozumieniem +

▪ Znajomość regulaminu +

▪ Minimum 15 lat +

▪ Brak ostrzeżeń na forum +

Nick: ツツツ 

Imię:  Oskar

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  3,4 h

Opisz siebie: Nazywam się Oskar, mam 17 lat. Pochodzę z Podkarpacia, miasto nazywa się Przemyśl, możecie je znać z rapera "Kaczor". Moimi zainteresowaniami jest programowanie oraz różnego rodzaju sporty. Trenuje MMA, futbol amerykański, oraz pływactwo. Interesuje się stronami WWW oraz robienie ich i pomaganie małym sieciom (za hajs). Lubię czytać oraz przepisywać ciekawe artykuły, sądzę, że pomaga to w rozwijaniu swoich pasji oraz rozumienie pewnych spraw. Bardzo dobrze pracuje w grupach, co w redakcji jest bardzo ważne. :)

Dlaczego akurat Ty?:  Z tego co widzę jest taki sobie ruch w dziale redakcji, i ja mogę to zmienić! Lecz, aby to uczynić muszę mieć "kolorek"

Doświadczenie:  Około cztery lata. 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10, nie ma ludzi nie umylnych :)

Przykładowy wywiad/artykuł: Do końca środy, nie napisałem ponieważ nie znalazłem interesującego tematu.

Kontakt: GG, steam, PW na forum, ostatecznie messenger

Wymagania:

▪ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji +

▪ Pisanie sensownych postów +

▪ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu -

▪ Posiadane 20 postów +/- nadrobię do czwartku

▪ Umiejętność czytania ze zrozumieniem +

▪ Znajomość regulaminu +

▪ Minimum 15 lat +

▪ Brak ostrzeżeń na forum +

Liczę na wyrozumiałość oraz zaciekawienie moją postacią, liczę na pozytywny werdykt! 

Pozdrawia: ツツツ 

Nick:  MówMaciek

Imię: Mateusz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mialem trochę przerwy, lecz teraz jestem ciągle aktywny przez cały dzień.

Opisz siebie: 
Mam na imię Mateusz. Urodziłem się 8 maja 1999 roku w województwie Wielkopolskim. Interesuję się piłką nożną, informatyką, technologią. Lubię bardzo dobrze zjeść nie jem faswudów i zdrowio się odrzywiam. Lubię również posłuchać dobrej muzyki, np Rap oraz najnowsze muzyki. Moimi idolami są Robert Lewandowski oraz Bartosz Kurek. Trenuje Boks już rok i chce jeszcze trenować również jestem w klubię piłkarskim moja pozycja to Bramkarz bo bardzo dobrze bronie oraz mnie to interesuję. Jestem osobą kulturalną, pomocną oraz uczciwą

Dlaczego akurat Ty?:  Mam doświadczenie w redakcji byłem tam na poprzedniej sieci I dobrze sobie radziłem nie było że mną żadnych problemów dotyczącej redakcji również tez że potrzebuje redakcja pomocy ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja.

Doświadczenie: Doświadczenie mam bardzo dobre jak widać w poprzedniej wypowiedzi dlaczego ja?

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):7,5/10

Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nick:  c6o.

Imię:  Mateusz 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  Dosyć sporo. Siedzę i z telefonu i jak jestem na laptopie.

Opisz siebie:  Nazywam się Mateusz, mam 17 lat, uczęszczam do technikum o profilu teleinformatycznym. Interesuję się grafiką komputerową oraz bodybuildingiem. Jestem osobą odpowiedzialną, która potrafi pracować w zespole. 

Dlaczego akurat Ty?:  Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko mimo, że dopiero co wróciłem na sieć. Jestem w stanie stwierdzić, że obecnemu składowi redakcji przydadzą się dodatkowe ręce do pracy i chociaż w małym stopniu będą mieli mniej pracy. Jestem osobą umiejącą pisać z sensem, i tzw. "ładem i składem".

Doświadczenie:  Byłem redaktorem na kilku innych forach związanych z CS`em oraz prowadziłem "nitkę" na grupie na Facebooku.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  8

Przykładowy wywiad/artykuł: Mogę na priv podesłać artykuły z "nitki" o której wspomniałem wyżej.

Kontakt: Steam, forum, GG, Facebook, telefonicznie.

▪ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji   +

▪ Pisanie sensownych postów   +

▪ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu    +

▪ Posiadane 20 postów    +

▪ Umiejętność czytania ze zrozumieniem    +

▪ Znajomość regulaminu    +

▪ Minimum 15 lat    +

▪ Brak ostrzeżeń na forum    +

Nick: 0la

Imię: Aleksandra

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, ale około 2-3 godzin na spokojnie.

Opisz siebie: Mam na imię Ola, jestem już niestety pełnoletnia i mieszkam na Warmii. Uważam, że dzięki cechom, które posiadam i swoim doświadczeniu życiowym będzie mi łatwiej sprawować rolę redaktora. Pomimo tego, iż zrezygnowałam już ponad rok temu to nadal staram się pomagać, głównie przy gazetce, ale nie tylko. 

Dlaczego akurat Ty?: Redakcji potrzebne jest odświeżenie. Mam odczucie, że jeśli teraz nic nie zrobię to może się to źle skończyć. Mam nadzieję, że pomogę w jakimś stopniu wrócić redakcji na właściwe tory.

Doświadczenie: Tylko tutaj byłam w redakcji ponad rok. Nie liczę już poprzednich "przygód". 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9

Przykładowy wywiad/artykuł: Chociażby ostatni wierszyk w gazetce czy starsze prace, które można łatwo znaleźć. Jeśli trzeba coś świeżego to mogę napisać, nie ma problemu.

Kontakt: Steam/GG/PW forum

Nick: Titania

Imię: Monika

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W zależności od dnia - raz więcej, raz mniej; uśredniając 2-3h

Opisz siebie: Autocharakterystyka jest od zawsze przeze mnie pomijana na tle publicznym i niech tak zostanie. Odpowiednie podejście oraz indywidualizm, może pomóc w pozytywny lub negatywny sposób utworzyć taki wizerunek mojej osoby.

Dlaczego akurat Ty?: Krucho z redakcją i widać to już nie od dziś. Miałam nie wracać, jednak powolny upadek i sentyment do redakcji zmibilizował mnie do większej pomocy w tym dziale.

Doświadczenie: Na 1s2k ponad rok + poprzednie sieci.

Przykładowy wywiad/artykuł: Co jakiś czas staram się wrzucać w dziale "Opowiadań i wierszyków" czy wywiadów, jeżeli tylko wena dopisuje. W razie potrzeby jestem gotowa na świeży materiał.

Kontakt: Steam, PW, GG

• 3 months later...

Nick: Natalia.

Imię: Natalia.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6 h ale ten licznik i tak źle nabija. :P 

Opisz siebie: Miła, pomocna, spokojna. Zakręcona optymistka - kto bliżej poznał, ten wie.

Dlaczego akurat Ty?: Od mojej rezygnacji z posady redaktora trochę minęło, jednak mimo wszystko cały czas uczestniczę w życiu redakcji i pomagam jeśli zachodzi potrzeba. Redaktor jest tylko jeden a to stanowczo za mało, a ja mam czas i chęci aby to ratować. A roboty dużo przed nami aby w noworocznym wydaniu nadrobić brak wydania w tym miesiącu. :)

Doświadczenie: Byłam już tutaj redaktorem.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Z ortografią nie mam problemu. Z interpunkcją często się zdarzy, zwłaszcza kiedy piszę posty na szybko. Ogółem to tak 9/10.

Przykładowy wywiad/artykuł: Nie będę wklejać tego z przed roku. Myślę że pokazałam nie raz swoje umiejętności.

Kontakt: TS - zawsze gdy jestem online. PW/steam/discord

• 3 weeks later...

Nick:  TheProShizer

Imię:  karol 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: z  4 h dziennie 

Opisz siebie: jestem karol :)  lubię grać w cs i lubie uprawiać sport :) 

Dlaczego akurat Ty?: chciałbym wspomóc forum 

Doświadczenie: byłem już 3  razy redaktorem 

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  5,5 

Kontakt:  FB , TS 3 , DISCORD , FORUM , FORUM 

WARN ODROBIONY :) 

Edited by TheProShizer
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nick: BlackOut , Dawniej Stalker

Imię:  Kuba

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  Jak człowiek da radę to z 2h minimum

Opisz siebie:  Człowiek idea. Mający swoje zdanie na większości tematów, nie bojący się góry. Piszę.. bo lubię. Bo wielbię. Chcesz wydarzyć cud? Chcesz poprowadzić? Podaj mi swoją rękę. 

Dlaczego akurat Ty?:  Umiem into polski język. Wielbię wydobywać co najlepsze, co najgorsze. 

Doświadczenie: Posiadam. Czy mam wydawać swoje teksty?  OKEJ,ZAŁĄCZNIKI WBIJAĆ przy akompaniamencie:  

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt:

Nie chce dzielić, ani łączyć. Chciałbym tworzyć od nowa. Oczekujemy wejścia. My,. Razem. Od nowa, zanim jakkowiek ,patokalipsa nas złapie..

P. S. 1. Żadna nowa seria. Żadna seria pytań, która pytań lubi ludzi. 

Zacznijmy od nowa. Od LUDZI.

Edited by BlackOut
  • 1 month later...

Nick: MlodyM

Imię: Konrad

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: okolo 3-4h dziennie

Opisz siebie: Jestem energicznym chłopakiem. Jestem typowym graczem cs. Wolny czas spędzam na forum lub na gre w cs.

Dlaczego akurat Ty?: Forum poszukuje aktywnych redaktorów którzy rozkręcą dział redakcji, dlatego piszę podanie aby pomóc obecnym redaktorom w rozkręceniu działu.

Doświadczenie: bylem adminem na innych serwerach, więc doświadczenie mam.

Przykładowy wywiad/artykuł:--------

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Nick: raper z dolnego śląska

Imię: Ryszard

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Bardzo dużo, zależnie od wydanych poleceń (czasu mam jak Ptaku).

Opisz siebie: Młody, przystojny szukający ciekawego zajęcia raper. Miły a także uczynny, chętnie udzielający się w wszelakich kwestiach dotyczących rozwoju serwerowni. Obecnie uczy się w 3 klasie zawodowej na profilu elektryka i mechanika komputerów stacjonarnych. 

Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą komunikatywną - co jest najważniejszą cechą w tym zawodzie. Posiadam wszelakie umiejętności mające na celu usprawnienie pracy jako redaktor. Jestem osobą miłą i kompetentną.

Doświadczenie: Bardzo duże, byłem redaktorem na sieci, udzielam się publicznie - pisze własne teksty i komponuje piosenki, przeprowadzam ankiety na komunikatorze TS3 i wywiady.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10

R - raper,

P - ptaku,

R - Witam Serdecznie, z tej strony Redaktor Naczelny Raper a wraz ze mną jest barwna postać tej serwerowni @ xPtaku.

P - Witam Cię Raper i witam wszystkich czytelników :).

R - Ptaszku działasz jako Opiekun Serwera Cod Mod 401lvl, jak oceniasz sytuację serwera na dzień dzisiejszy?

P - Sytuacja serwera na dzień dzisiejszy jest moim zdaniem doskonała. Mamy sporą liczbę graczów, serwer się cały czas rozwija i ogółem jest sztos.

R - Czy planujecie w najbliższym czasie zrobić selekcje w administracji?

P - Mowa o takich krokach jest przedwczesna, na razie nie planujemy takich działań, ale jeżeli będziemy je stosować to zostaniecie poinformowani.

R - Czy w najbliższym czasie odbędzie się jakiś konkurs dla graczy serwera z ciekawymi nagrodami?

P - Owszem w najbliższym czasie planujemy przeprowadzić konkurs, w którym do wygrania będa konta premium na naszym serwerze.

R - A co sądzisz o całokształcie Twojej pracy jako opiekun?

P - Myślę, że pracuję dobrze - nikt się na mnie nie skarży, Wujek Donek pochwala moje działania. W sumie to jest okej - mam respekt u graczy jak i administracji.

R - Na serwerowni pojawił się nowy nabytek prosto ze śląska Raper, co o nim powiesz?

P - Bardzo dobra mordka, zabawny, inteligentny i pracowity.

R - To na tyle tego emocjonującego wywiadu, dziękuje Ci Ptaku za rozmowę.

P - Również pozdrawiam i dziękuje.

Kontakt:

discord: raper#5657,

PW na forum,

steam

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.