Jump to content

Recommended Posts

Witam!

Dostałem bana od POTENSZNEGO opiekuna @Bulaa23 za to, że powiedziałem na serwerze "POTENSZNY Opiekun wywalił mnie z gangu" z czego potem powiedział mi ziomek na tsie, że kolejny POTENSZNY admin powiedział do buły, że dałby mi bana na tydzień coś takiego więc potem powiedziałem do lamusa "Daj mi tego bana na tydzień kozaku" i po chwili dostałem bana na 30 minut, który pokazuje się niżej na dodatek prowadziłem w ct i chyba powinien mi dać dokończyć prowadzić, a nie banować od razu. Miałbym gorącą prośbę do wyższej administracji żeby ogarnęli tego oto opiekuna bo chyba czuje się bezkarny i robi wszystko na co ma ochotę  jeszcze na dodatek dostałem degrada od POTENSZNEGO opiekuna za to, że wszedłem na tsa i powiedziałem kilka słów do Amiego i Lamusa i wtedy bula dał mi degrada już mniejsza bo i tak miałem rezygnować bo ten serwer przez Bule niedługo się rozleci jak tak dalej będzie postępował, ale to nie już mój interes tylko wasz i proszę jeszcze raz żeby ktoś z nim coś zrobił bo to jest już śmieszne to co on robi na tym serwerze myśli, że dostał opiekuna i jesteś kimś więcej na tym serwerze bez kitu. I za to dostałem bana za prowokacje? Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem niczym ich nie prowokowałem więc trochę XD.

Szczegóły bana  
Nick MesseM
SteamID STEAM_0:1:4003985
SteamCommunity ID 76561197968273699
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Prowokacja
Wykonano 08 kwi 2019 - 12:43:20
Wygasa 08 kwi 2019 - 13:13:20 (23 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Bulaa23
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [JAIL BREAK] 1shot2kill.pl [RESET 21.02 | KOSTIUMY | SKINY | GANGI | SKILLE |
Wszystkie wygasłe bany 22

http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1904081237-jail_2014.dem.zip - Tutaj daję wam demko na, którym wszystko się działo to było na początku mapy. 

https://1shot2kill.pl/topic/38292-skarga-na-potensznego-opiekuna/

3 minuty temu, el zorro haxorro. napisał:

z czego potem powiedział mi ziomek na tsie, że kolejny POTENSZNY admin powiedział do buły, że dałby mi bana na tydzień coś takiego więc potem powiedziałem do lamusa "Daj mi tego bana na tydzień kozaku" i po chwili dostałem bana na 30 minut

Zamiast grać idź do szkoły i się trochę ucz bo widzę że u ciebie nie ma czegoś takiego jak sarkazm tylko łykacie z koleżkami wszystko na poważnie. Kto by ci dał bana na tydzień i za co?
Na demko ewidentnie widać jak prowokujesz @Bulaa23 że straci opiekuna. 

6 minut temu, el zorro haxorro. napisał:

jeszcze na dodatek dostałem degrada od POTENSZNEGO opiekuna za to, że wszedłem na tsa i powiedziałem kilka słów do Amiego i Lamusa i wtedy bula dał mi degrada

Dostałeś degrada bo nie panujesz nad emocjami,rzucałeś się do mnie tylko jak przyszedłeś na serwer do @AMI również. Świadkiem był @Sceptyk jak ci dawał kolejne szansy i upominał cie na u@... 
Na ts to co gadałeś do nas to przekracza wszystkie granice i dlatego dostałeś degrada. Skoro myślisz że jesteś bez winny wystarczy wejść na skargi z tobą w udziale z jailbreaka i zobaczyć twoje wypowiedzi do innych graczy :)

10 minut temu, el zorro haxorro. napisał:

serwer przez Bule niedługo się rozleci jak tak dalej będzie postępował,

Rozleci że dał ci słusznego bana za prowokacja. 

Pozdrawiam trzymaj się ;) 

No teraz to dowaliłeś tą skargą.Dostałeś bana za to że od kiedy wszedłem na serwer zaczołeś mnie prowokować słowami typu "Wielki opiekun się znalazł z gangu mnie wywalił" itp. Ja miałem wywalone po czym lamus powiedział na interadminvoice w żarcie daj mu bana na tydzień hahaha i ta wiadomość została przekierowana do ciebie na ts. "Daj mi tego bana na tydzień kozaku" tak powiedziałeś na serwerze w tym momencie sprawa się wyjaśnia mówiąc takie coś prowokowałeś lamusa i dostałeś bana za prowokacje.Po czym zbulwersowany wbiłeś do mnie na kanał na ts i zaczołeś mnie obrażać i grozić że strace opiekuna no na prawdę poziom 13 latka.Co do degrada dostałeś go za to że wbijając na serwer pultałeś się do @AMI oraz @LaMuS za każdym razem oni nic do ciebię nie mieli i nie mówili  a ty zaczynałeś konflikt zwracałem ci nie raz uwagę razem ze Sceptykiem ale ty miałeś wywalone.Byliśmy na ts i chcieliśmy w 5 to załatwić na spokojnie ale ty znowu swoje zaczołeś ich wyzywać do tego mnie więc czego ty się spodziewałeś.

@LaMuS @Bulaa23 jako pierwsze wypominacie problemy innych,  to jest potężnie zabawne skoro sami robicie k***y lewe przekręty,  Lamus wspomniałeś o tym "sarkastycznym" banie który prowadził do NAMAWIANIA innego administratora do zbanowania gracza no kurwa śmieszne. Dwa cymbały się zebrały wspierając się w grupie adoracyjnej zespołu downa więc wiecie. 

Leje na was i na ten serwer, bo póki się nie zmieni kadra co do tych osób i olewających serwer debili to nie daję tu żadnej przyszłości dla nowych i weteranów.

Na samym demku widać tylko twoje zbędne odzywki więc ban był słuszny, a reakcja opiekuna  prawidłowa.

Co do twojej utraty uprawnień to sam wiem że często zdarza Ci się powiedzieć za dużo więc mam pełne zaufanie i wierzę że decyzja o degradacji  była słuszna.

Jeżeli twierdzisz że opiekun @Bulaa23 nie wywiązuje się za swoich obowiązków prawidłowo to prosiłbym abyś napisał skargę popartą sensownymi dowodami na podstawie których będziemy mogli odpowiednio zareagować.

Na ten moment skargę odrzucam z powodu braku odpowiednich dowodów na winę opiekuna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...