Kaxoli Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Bohaterem naszego wywiadu został: @PrOo | SerQQQ.!!! Prowadząca: [P] Karolcia ;*** [O] PrOo | SerQQQ.!!! [P]: Witamy, w naszym dzisiejszym wywiadzie naszego zasłużonego. Kacper, powiedz nam na początku skąd podchodzisz? I skąd wzięła się u Ciebie ranga zasłużony? [O]: Witam, wszystkich bardzo serdecznie. Pochodzę z województwa mazowieckiego, z małego miasta Łosice 139km od Warszawy. Ranga Zasłużony, to jest ciekawa historia. Wszystko zaczęło się od bycia adminem cod 201, ale było mi mało więc spróbowałem i zostałem redaktorem. Po czasie próbowałem na moderatora i się dostałem. Pełniłem ta funkcje parę miesięcy, lecz musiałem zrezygnować i dostałem tą range. Niedawno pomagałem dla donka jako opiekun Paintball, ale serwer upadł i wróciłem do tej rangi. [P]: Łosice pierwszy raz słyszę o takim miasteczku w ogóle. Opowiesz nam coś ciekawego o tym miasteczku? Można tam coś zwiedzić lub zobaczyć? Myślisz o jakiejś randze na forum? O jakim kolwiek powrocie na redaktora, moderatora, a może opiekuna któregoś z serwerów? [O]: Jak mam być szczery, nic tutaj nie ma. Jest to bardzo malutkie miasto. Nie ma nawet co zwiedzać. Jedyne co jest to, festyn gdzie wbija na niego bardzo dużo osób w lipcu, ale zawsze pada deszcz. ? Myślałem o powrocie na moderatora, żeby pomóc innym bo lubię pomagać, ale w sumie rola opiekuna też mi się podoba. Fajna sprawa. [P]: To czyli trzeba zmienić datę żeby nie padało albo może to jakaś klątwa. ?? Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powrocisz na jakieś stanowisko z chęcią. Jesteś co rok na festynie czy nie przepadasz? [O]: Oczywiście, że jestem. Na każdym festynie, który jest w okolicy jestem. [P]: To się cieszę, że uczęszczasz w takich festynach. ? Dzieję się coś ciekawego na nich? Np Atrakcję dla dzieci? Tańce? ? [O]: Dzieje się dużo. Są atrakcje dla dzieci, jakieś dmuchane zjeżdżalnie itp. Są także organizowane zawodowy w siatkówkę jak i nożna. No i klasycznie występy znanych zespołów disco polo w tamtym roku np. Był też kabaret, który założyli moi znajomi i bardzo się ludziom podobało. [P]: Widzę, że świetnie tam jest. ? Brałeś może udział w tych zawodach? ? [O]: Oczywiście. Mieliśmy swoją drużynę. [P]: Mieliście jakąś nazwę? ? Wygraliscie? ? (Oczywiście czy pamiętasz). [O]: Tak, nazwa była orły, a zajeliśmy 2 miejsce. [P]: To nieźle. ? Gratuluję! Brałeś udział w innych zawodach ze szkoły? Uprawiasz jakiś sport? I pytając również o Warszawę, odwiedziałeś jakieś atrakcje turystyczne? ? [O]: Tak. Zacznijmy od początku. W siatkówkę grałem od 4 klasy do 3 gimnazjum. Wygrywaliśmy wszystko oprócz wojewódzkich zawodów bo było za ciężko. Grałem zawsze jako atakujący, ale że doznałem kontuzji kolana już nie mogę grać teraz czasem pogram w coś jak nie będzie boleć. Tak, zwiedziłem Warszawę i wszystkie hotele w okolicy ponieważ jestem na profilu hotelarza i bardzo często mamy wycieczki. [P]: Kontuzja to koszmar, czasem niszczy kariere i zainteresowania siatkówką lub innym zawodem współczuję , ale czasem pograsz. To super! Są widoczne różnice w hotelach czy nie bardzo? Hotelarstwo to twoje zainteresowanie czy nie miałeś na co iść? ? [O]: Hotelarstwo, wyszło z przypadku, bo plany mi się popsuły, ale ogólnie kierunek bardzo fajny i polecam. Różnice są i to ogromne. Porównując hotel 1-3 gwiazdki do 4-5 no to są wielkie. Ale też niektóre hotele są mniejszej gwiazdki, a wyglądają lepiej jak te co mają więcej. [P]: Powiem Ci, że czasem słyszałam tak, że hotele mniejszą gwiazdką są lepsze. Wiążesz plany z tym kierunkiem po ukończeniu szkoły? [O]: Co do hoteli to zależy od lokalizacji i pod co są te hotele. Chciałbym kiedyś otworzyć jakiś hotel, ale czy się uda no to zobaczymy. [P]: Mam nadzieję, że Ci się uda. ? Do marzeń trzeba dążyć. Myślałeś nad czymś innym jeśli by Ci się nie udało otworzyć swój własny hotel? [O]: Tak myślałem nad tym. Albo bym został kierowca tira albo pójdę do pracy obok siebie do zakładu z pieczarkami jako magazynier bo mają bardzo dobrze płatne i firma jest na skale światową. [P]: Kierowca tira mega ciężka praca, droga męczy. Ale i tak życzę Ci jak najlepiej. ? Jakie cechy cenisz u innych, a jakie cechy unikasz/potępiasz? [O]: Cenie szczerość ponad wszystko. A tepie fałszywość i jak ludzie kłamią. Tego to nie nawidze. [P]: To jak połowa społeczeństwa. ? Masz jakieś motto życiowe? ? [O]: Nie mam motta. [P]: Kacper powiedz nam, lubisz pomagać innym czy dbasz zawsze tylko o swoje? ? [O]: Jestem za pomaganiem innym i lubię to robić. Nigdy nie patrzę na siebie. Wole pomóc innym niż sobie bo im to się przyda a mi jakoś nie bardzo już. [P]: Cieszę się. ? Twoim zaangażowaniem w pomoc. ? Brałeś może udział w jakich kolwiek pomocach? Jeśli były jakieś organizacje? [O]: Tak. Raz była zbiórka w szkole na pomoc chłopaka z pierwszej klasy bo był po wypadku. Nie znałem go, ale chciałem pomoc. To zorganizowaliśmy koncert oraz zbiorke do puszek w szkole i wyszło pięknie. [P]: Piękny gest i zaangażowanie z waszej strony! Oby więcej takich organizacji i pomocy od ludzi. ? Masz obecnie jakieś zwierzątko, a może masz kilka? ? [O]: Mam jedno zwierzątko, pieska. Nazywa się Puszek. Nie wiem co to za rasa, bo dostałem go od wujka, ale jest mega Ps. To ręka siostry [P]: Uroczy jest! ? Co sądzisz o znęczaniu się nad zwierzakami? [O]: Dla mnie to jest głupota. Ja nie wiem jak można coś takiego robić. To są takie fajne stworzenia owszem czasem denerwują bo np. Mój jak coś robisz to wchodzi między ręce i jak go nie pogłaszcze to nie odejdzie, ale mimo to jest super. Powinni za to karać porządnie i tego pilnować. [P]: Jestem tego samego zdania. Powinni karać porządnie za to! Jest coś co sprawia, że tracisz poczucie czasu? [O]: Tak, granie na komputerze, siłownia i wyjście do znajomymi. [P]: Opowiedz nam jak trafiłeś w ogóle na tą sieć 1s2k.pl? ? [O]: Przypadkowo. Szukałem jakiegoś cod do pobrania i znalazłem ten 201. Wtedy opiekunem był jeszcze bartowskyy czy jakoś tak. Dawno to było. Pograłem trochę i wszedłem na forum, bo chciałem admina i od tamtej pory zostałem. [P]: Chciałbyś wrócić na posadę admina serwera cod mod 201? Czy już nie bardzo? ? [O]: Chciałbym, ale serwer trochę się popsuł i nie ma tego co było, moim zdaniem i jakoś nie chętnie chce mi się grać.. brakuje mi starych czasów. [P]: Każdy serwer się zmienił, odeszło dużo fajnych osób i też powoli atmosfera znika... Na czym w ogóle grałeś? Komputer czy jakiś zestawik gamingowy? [O]: Na początku komputer jeszcze taki starszy bo ma 12 lat, a teraz to mam lapka. Nie potrzebuję zestawu żeby dobrze pograć. Gram żeby pograć, a nie dla bycia super. [P]: Miałeś ekipę, z którą mogłeś pograć? [O]: Tak, było nas kilka osób. [P]: Jeśli pamiętasz ich nazwy, to możesz wymienić te osoby. ? [O]: @Pycio @Separatysta @Olczii. @Olaa @Nikaa Tyle pamiętam z nicków, bo już dużo nie grają. [P]: To fajna zgrabna ekipa. ? Czy kogoś z nich spotkałeś w rzeczywistości? Czy w ogóle były plany na spotkanie? [O]: Nie spotkałem. Byly plany na spotkanie, ale nie wyszło. [P]: Niestety, tak czasem jest ? Jeśli były jakieś organizacje na spotkanie, to można się dowiedzieć, że lubisz nowe znajomości? Wprowadza coś to do Twojego życia? Uczysz się, kogo wybierać i na kogo uważać? [O]: Lubię nowe znajomości nie powiem. Czy wprowadza to powiedziałbym że nie, ale uczę się z kim trzymać, komu można ufać, a kogo lepiej nie poznawać. [P]: Zawsze tak jest. ? Jest coś co sprawiło, że twoje życie obróciło się o 180°? [O]: Tak, poznanie pewnej osóbki, która mnie odmieniła. [P]: Czy możemy się dowiedzieć co to za osoba? Jak ją poznałeś? [O]: Tak. Jest to moja przyjaciółka. Poznałem ja w Grecji przypadkowo i mamy kontakt do dziś. [P]: Bardzo długo się znacie? [O]: Niedługo będzie rok. ? [P]: To będzie świętowanie z takiej okazji. ☺ Powiedz nam, co Cię śmieszy? [O]: Śmieszny mnie zachowanie ludzi którzy myślą że są dorośli, a zachowują się jak dzieci. xD [P]: Tak wygląda wiek XXI. Co według Ciebie jest żałosne, że nie możesz nawet na to patrze? [O]: Jak ludzie pokazują publicznie jacy to oni nie są super, a tak na prawdę są nikim że tak powiem. [P]: Są ludzie i parapety. ? Jest coś czego się boisz? ? [O]: Bardziej się brzydzę niż boje tak bym to nazwał. A chodzi tu o pająki. Fajne stworzenia, ale odrzucają mnie. [P]: Pająki są mega straszne. Co byś zrobił w sytuacji jak by ktoś na Ciebie rzucił pająka? [O]: Zależy jakiego pająka xD jak małego to olać trochę bym się pomachał, ale jak dużego to bym zabił. xD [P]: Jak myślisz zemdlał byś ze strachu czy nie? [O]: Nie, raczej nie ale serce by wyskoczyło trzy razy. [P]: Miałeś może taką sytuację lub może widziałeś? [O]: Nie miałem ani nie widziałem i chyba nie chciałbym widzieć ani mieć. [P]: Co robisz jak jest Ci smutno? Masz jakieś swoje metody? [O]: Tak, słucham muzyki albo gram. Czasem jadę gdzieś się przejechać albo przejść. [P]: Jakiej muzyki najczęściej słuchasz? Szczególnie gatunkowo. Masz jakieś swoje ulubione miejsce na takie spacery lub przejazdy, gdzie mógłbyś się na jakiś czas zatrzymać tam? [O]: Słucham najczęściej rapu. Jakoś spodobał mi się kilka lat temu i zostało tak do dziś. Takich miejsc jest kilka. Najczęściej jest to mostek u mnie na wsi, nikt tam nie chodzi można posiedzieć samemu i pomyśleć. [P]: Masz jakąś szczególną piosenkę z rapu, która byś słuchał cały czas? [O]: Tak, jest ich kilka. Ale najbardziej cały album rockstar white 2115 oraz tkm laj laj laj. [P]: Rockstar 2115 white jest super! ? Masz jakąś płytę? Autograf lub plakat? ? [O]: Mam płytę rockstar white, palucha złotą owce, B.R.O karmel. [P]: Byłeś może na ich koncertach? [O]: Tak, byłem na bro I white, a na palucha jadę w maju. [P]: Masz jakąś opinię na temat koncertów? ? [O]: Osobiście podobały mi się bardzo i chętnie bym to powtórzył tylko dużo ludzi strasznie było. :x [P]: Zawsze jest dużo ludzi i to jest najgorsze na koncertach, ale każdy chce być jak najbliżej. ☺ Zbliżamy się do końca, chciałbyś kogoś pozdrowić? ? [O]: Na pewno ciebie i podziękować, że zgodziłaś się przeprowadzić ze mną wywiad. A tak to całą sieć i te osoby, które miały przyjemność ze mną pracować lub grać. Evi. , Titania , Eyzar. and 4 others 3 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38149-65-wywiad-proo-serqqq/ Share on other sites More sharing options...
LejMniePadre. Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Wywiad wyszedł pięknie, bardzo miło mi się odpowiadało i chętnie znów bym wziął udział po ukończeniu szkoły lub jak coś się zmieni w moim życiu Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38149-65-wywiad-proo-serqqq/#findComment-282116 Share on other sites More sharing options...
Eff. Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Sporo rzeczy się dowiedziałam o PrOo, chociaż imienia nie zdradził. ? Po przeczytaniu wywiadu mam jedynak niedosyt. Nie w pełni rozwinięte odpowiedzi. Chaotycznie zadawane pytania, błędy składniowe. Rzuca się w oczy też to, że zdarzało Ci się zadać naraz np. dwa pytania, które nijak nie pasowały do siebie (przykład: skąd pochodzisz, skąd wzięła się ranga zasłużony?). Bardzo dużo błędów interpunkcyjnych, nie tylko w odpowiedziach, ale również w pytaniach, czego nie powinno być. Brak przecinków, niepoprawnie sformułowane zdania, zdarzają się też błędy ortograficzne. Jednak daję plusa, żebyś się nie zniechęcała, ale dążyła do perfekcji, a moją wypowiedź potraktowała jako pomoc, a nie krytykę. :> Kaxoli and virek 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/38149-65-wywiad-proo-serqqq/#findComment-282138 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts