Jump to content

Recommended Posts

Proszę pisać z dystansem do tego pana bo nie zna się na żartach,sarkazmach 
Twój nick:LaMuS

Nick gracza/admina:Polski Belg 

Opis sytuacji:Zaczeło się od tego że wyżej pan mi odrzucił podanie na strażnika i wbiłem na steama,a gość mi wysłał coś takiego niżej,zdziwiłem się co on tam napisał,czekałem cały dzień na demko powiedział że to pomyłka bo demko jest na @ mahmahalmahahgandjito okej później mi groził że będzie mi dawać bany za freee , nie dostane admina na tej sieci i wylecę stąd do tego wszystkiego groził mi @ d0naciakoczywiście tego już nie mogę pokazać bo mnie zablokował. dziś wbił na serwa i zrobił totalną faworyzacje na serwerze jak można zobaczyć na demku na nic nie reagował tylko powiedziałem do kolegi @XxkillerxX"Stulejarz" Dostałem bana na 30 min. Załączam drugi załącznik chodziło mu o to (Zdjęcie) Mam steama,gram na tej sieci jeszcze na dd2 a gość to łyknął,widać po tym jakie IQ ma dany opiekun serwera. Podanie odrzucone bez argumentów,Ban nie słuszny,groźby proszę o wyjaśnienie sprawy z ciemnym opiekunem. Pozdrawiam 

IP/SID:

Data i czas zdarzenia:20:35

Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1903032025-jail_xgames.dem.zip

Belg.png

hahaha.png

Edited by LaMuS
Ten sam ss
https://1shot2kill.pl/topic/37106-skarga-na-opiekuna-serwera/

Tak to prawda belg wbił na serwer dał bana dla lamusa za to że powiedział do mnie prawdopodobnie "stulejarz" jak spytałem się go za co zbanował lamusa odpowiedział za darmo totalna faworyzacja z jego strony,bo wyżej typ kogoś wyzywał. co do zdjęć wyżej to z lamusa strony sarkazm bo nie raz mu mówię i on mi gdzie się chowa dany przeciwnik. 

4 minuty temu, XxkillerxX napisał:

Tak to prawda belg wbił na serwer dał bana dla lamusa za to że powiedział do mnie prawdopodobnie "stulejarz" jak spytałem się go za co zbanował lamusa odpowiedział za darmo totalna faworyzacja z jego strony,bo wyżej typ kogoś wyzywał. co do zdjęć wyżej to z lamusa strony sarkazm bo nie raz mu mówię i on mi gdzie się chowa dany przeciwnik. 

Nie mówi tylko widzę bo często gra na laptopie u mnie w pokoju bo bierze z domu :)) 

Moze zaczne od tego że gracz podpadł dosyć mocno z mojej strony ubliżając mi na steam, dlatego obiecalem mu ze za kazde przewinienie  z jego strony bede go karal banem, nie raz sie przymkneło oko na niego, bo przeciez kazdemu moze sie coś wymsknąć szczerze mowiąc nie obchodzi mnie od jakich ty i tam twoj przyjaciel sie wyzywacie na serwerze obowiazuje kultura i ty masz sie do niej stosowac skad moglem wiedziec ze mowisz akurat do niego, Donaciakiem cie straszylem ? ^^ hee wolne zarty napisalem ci ze Donaciak dostanie screena z twoja konwersacją i dostal, podstawianie sobie słupa do skarg jest juz nie modne mogles sobie jeszcze wziąć z paru kolegow zeby ci pomogli skarge pisac :) ,  Co do ciebie killerku ty moj kochany, to za co on dostal bana to Cie guzik obchodzi szczerze mowiąc, chcesz na siłe zrobić syf na sieci ale za krotki jestes :) tyle odemnie:) 

ps. dowiem sie jeszcze na jakim ts siedzicie :) pozdrawiam, i jesli cos zrobilem nie tak przepraszam :) 

Właśnie z tym demkiem zaszła pomyłka bo mi ktos wysłał demka na admina z jb i powiedzial ze to niby na lamusa i mahme ja obejrzalem te demko i tam nic nie bylo ani na tego ani na tego 

W dniu 3.03.2019 o 21:14, LaMuS napisał:

Podanie odrzucone bez argumentów,Ban nie słuszny,groźby proszę o wyjaśnienie sprawy z ciemnym opiekunem

W dniu 3.03.2019 o 22:33, Polski Belg! napisał:

dlatego obiecalem mu ze za kazde przewinienie  z jego strony bede go karal banem

Wypisywanie takich rzeczy oraz banowanie za każdą błahostkę to przesada, zniechęca to nie tylko gracza banowanego ale i inne osoby które widzą co się dzieje. 

@ Polski Belg! Pamiętaj, jako opiekun jesteś "twarzą" serwera i nie możesz odwalać maniany

Otrzymujesz ostrzeżenie słowne i kilka rzeczy na pw omówimy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...