-
Podobna zawartość
-
Przez Dawid05
Typ pracy:Avatar , Banner
Tematyka:coś kreatywnego?
Rozmiar:Taki jak do YouTube
Kolorystyka:Obojętne
Napis:PaZo.
Format:-
Inne uwagi:Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać tutaj na Priv LINK do konta mojego że nie Fake -> https://steamcommunity.com/profiles/76561198416882934/ Proponuje skina = M4A1-S | Decimator jęsli będzie bardzo dobrze wykonany Avatar oraz banner do yt Oddaje x2 oddaje skiny ponieważ nie gram w cs bo przeszedłem pod Fortnite ;) Potrzebuje dzisiaj Do 18 Dorzucę za szybkość USP - CYREX
-
Przez WEEDSJUSZ.
Typ pracy: Generalnie chodzi o Avatar i Tlo na fp
Rozmiar: Takie jakie powinny byc, czytaj dalej
Tematyka: cs:go
Kolorystyka: pod tematyke
Napis: rozmiary, jak i napisy oraz wszystko jakby to mialo wygladac podam na pw gdyz licze sb na dyskretnosc
Cena: 10 mysle ze bedzie dobra cena gdyz prace do wykonania nie beda takie trudne, przelew bankowy
Inne: Napisz na pw jezeli jestes chetny i myslisz ze nie robisz zlych prac
-
Przez Sudden Darkness ❤
Typ pracy: Avatar Rozmiar: na forum Tematyka: na dole Kolorystyka: czerwona Napis: S i pod tym Sudden Inne: GIF
-
Przez sweden movement
Typ pracy: Logo na koszulke / fanpage Rozmiar: no na koszulke i na logo na fb (to wszystko chyba idzie zmneijszyc pozniej delikatnie Tematyka: karpiarstwo Kolorystyka: dowolna Napis: CARP TEAM KAJKA Inne: prosze o kontakt gg przed wykonaniem pracy, byłbym niezmiernie wdzięczny, tam wytłumacze o co mi chodzi! 66249003 <---- gadu gadu
-
-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
- Właściciel
- Administrator
- Moderator
- Właściciel Serwera
- Opiekun Serwera
- Technik serwerowy
- UB Team
- Grafik
- Redaktor
- Sponsor
- Donator
- Premium