-
Podobna zawartość
-
Przez LuKasz14
Aktualny skład administracji serwera:
Opiekun:
@LuKasz14
@Nati.
Admini:
@Sasza
@thebestkangur
@mazarini
@NeQ;
@RaFFaL8
@alto
@Galipso
@:(
@Cykachu
-
Przez Wieska Tico
Witam jak już cześć zauważyła nas serwer będzie obchdozić swoje urodziny
I teraz mam takie pytanie
Wiadomo są urodziny są prezenty ale też na tym przyjęciu nie może zabraknąć tortu
I teraz chciałem zapytać
1. jakie torty będą z tej okazji ?
2. proszę aby nie było za słodkie jestem na diecie
3. czy będą mógł prosić dokładke oraz podwójną porcje ?
4. kiedy wyślecie zaproszenie bo nie dostałem jeszcze @d0naciak @LemoN @Adaś ツ @Czarna. @[email protected][email protected]@[email protected]łaszczykowski
-
Przez Pere
Witam.
Chciał bym zauważyć parę istotnych spraw odnośnie serwera bo jak skończyłem około 2 miesiące temu grac bo miałem dużo pracy i konieczne było odpuszczenie sobie gry w csa tak teraz od tego resetu jestem ciągle co chciałem zauważyć od kiedy wredna straciła opiekuna do dnia dzisiejszego nie były zmienione RSs'y to jest wgl. nie pojęte żeby chociaż po 2 tyg od resetu były zmieniane a nie mówię że jak kończyłem grać to ciągle były te same ... to samo mapy ciągle grane te same nic nie zmieniane ja już nie mam sił pisać i truć @[email protected] bo chłopak bogu winny nic nie może puki właściciel się za to nie weźmie jest od ciula i ciut ciut spraw do naprawienia takie jak Perk magiczne fasolki który wgl. nie działa Betonowe ciało u @Thomas na cod 201 działa normalnie czyli ze chroni przed obrażeniami w ciało tylko w głowę można zabić a u nas i to granaty i to z noża można zabić wiec coś nie halo ... na cod mod 201 maja fajne nowe atuty tutaj jak zwykle nic kupując z sklepu grawitacje i tracąc 150 monet mam to tylko na 1 rundę a nie na cala mapę co jeszcze coś żeście porobili z lodowymi że jak zamrozi to modele wywala do góry nogami i one zostają po zabiciu na mapie to tez przeszkadza no i 2 sprawa strefy raszu już wiem ze był taki temat ale kto normalny na cod modach daje strefy raszu? gdzie specjalnie się ładuje w kondycje po to żebym musiał kwitnąć na respie????? gdzie tu sens gdzie tu logika. Mógł byś się drogi właścicielu zabrać do pracy nad serwerem bo naprawdę gołym okiem widać że ludzie uciekają z serwera żeby na weekend grało 20 osób wieczorem to chyba coś świadczy ale oczywiście jak co miesiąc kupują premki vipy lev i monety to wszystko jest ok jak siano się kreci ja nie mowie tego z złości tylko ze jak coś przynosi zyski to o to się dba.
-
Przez aluFART
Dzisiaj została zwrócona uwaga adminom, odnośnie takiej kwestii...
Banujemy za brak kultury, nadmierne przeklinanie, ale na serwerze puszczane są piosenki gdzie słychać "jebać ku**y pi*******e...." trochę tak słabo i niekonsekwentnie 😆
Co z tym dalej, pozostawiam do decyzji opiekunowi. @darken
Chciałem tylko nadmienić że serwer tworzymy dla graczy i ich uwagi winny być słuchane z uwagą.
-
-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
- Właściciel
- Administrator
- Moderator
- Właściciel Serwera
- Opiekun Serwera
- Technik serwerowy
- UB Team
- Grafik
- Redaktor
- Sponsor
- Donator
- Premium