Jump to content

Recommended Posts

Ludzie co Wy robicie na tym serwie.. Przychodzi taki promyk i uważa że mu wszystko wolno a Wy nic z tym nie robicie, sorki robicie.. dostałem kicka bo zwróciłem uwagę na kulturę a później powtarzałem słowo w słowo to co mówił promyk i dostałem bana? co to kurwa jest? może skończycie z koleżeństwem na serwie i zaczniecie graczy traktować tak samo? "Zamknij kurwa ryj frajerze"?? "..Ty kurwo"? i ni ch**a reakcji ze strony adminów pomimo że na U@ zgłaszam? Pewnie nikt się więcej nie wypowie na ten temat ale mówię od razu że nie tylko mnie irytuje takie zachowanie na serwerze.. Ludzie zróbcie coś z tym!

8 minut temu, Green Hill napisał:

no przecież Ci napisałem logicznie że po skończonym nagrywaniu demka i odtworzeniu go głosu nie ma,szybsze tempo tych co rozmawiali i nic nie słychać

Ja mam normalnie i wszytko slychac 

Jaka mogła być moja reakcja, jak wszedłem na serwer, siedzi 2 adminów i nic z tym nie robią?

No wybacz, ale ja też nie siedzę na serwerze 24/7 i wszystkiego nie widzę.

I już tak skoro tak bardzo ciśniesz po adminach, to nie po wszystkich, bo niektórzy się przynajmniej starają ;)

Byłem ja jak kłótnia się zaczęła. A zaczęło się od nerwowej reakcji Promyka po czym poprosiłem o spokój. Ty natomiast zaczoles go przedrzeźniać i powtarzać każdego jego słowo toćka w toćkę aby go tylko sprowokować co Ci się udało. Następnie dałeś się w nim w kłótnie i wyzywaliście się mimo próśb o utrzymanie spokoju. Następnie Husky dał Wam kicka "Ogarnij się" po czym ty piszesz pretensje do adminów, że nic z tym nie robią. Dodatkowo pozwolę sobie zaznaczyć, że gdybyś go nie prowokował tym swoim powtarzaniem po nim nic by nie było. A no i zapomniałbym  dodać na następnej mapce wbijasz na serwer i od razu rzucasz epitetem w stronę Promyka. 

Przyznam, że jeszcze sekunda i dostalibyście obaj bany za kulturę, ale macie szczęście że to Husky Was uspokoił. 

Fakt, Husky - przepraszam, myślałem że tylko ja kicka dostałem bo poleciałem jako pierwszy i nie widziałem co było później. Ale sam przyznasz że zgłaszałem na U@ i żadnej reakcji. PKT.7 i PKT 8 regulaminu - kultura i nadużywanie mikro :) kogo nie zapytasz to każdy powie że Promykowi japa się na serwie nie zamyka. A co do kultury jego wypowiedzi to tak jak wyżej napisałem.

Mts co do Ciebie to chcę zaznaczyć że "toćka w toćkę" moje powtarzanie po Promyku nastąpiło jakieś 2 rundy po tym jak zgłaszałem na u@ pkt7 i pkt 8 regulaminu :) admin powinien zareagować od razu a nie czekać aż na całym serwie każdy będzie robił gnój:)

Oczywiście, ale ja jeszcze Ci pisałem, że oboje dostaliście kicka czego musiałeś nie zauważyć. A co do promyka to ja doskonale wiem, jaki on jest i też próbuje żeby na serwerze było W MIARĘ normalnie.

Tak, rozumiem - temat do zamknięcia.. hah.. powiem wprost - przestańcie robić wyjątki dla "kolegów" bo zrobi się gnój na serwerze. Wystarczy wejść na serwer i popytać o opinię zwykłych graczy, nie adminów. Przemyślcie sobie to :)

Mi chodzi jedynie o kulturę, w momencie kiedy zwracam komuś uwagę nie wyzywam go od "ch**a , bota czy frajera" nikt nikomu nie zabroni zwracać uwagę innemu graczowi ale niech robią to z kulturą. Nie można dzielić graczy na "równych i równiejszych"

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...