Jump to content

Recommended Posts

• Technician

Poradnik powinien trafić do kosza XD

A tak na serio

Spoiler

7c53bd3bf02556ac55cf2a789fc8fb46.png

Daj tego plusa co obiecałeś :D

Skoro ludzie sa tak oporowi i nie umia czytac, to moze zrobie poradnik jak sie zalogowac na forum, pewnie pare osob przybedzie xd 

Ale nawet jak na takie "cos" to spoko opisane ha xd

Edited by « fυтυвα »
Teraz, « fυтυвα » napisał:

i8t1KDh.jpg

Krystek napisał w statusie, żeby ktoś zrobił poradnik prawidłowego pisania PW, więc ja jako dobry użytkownik to zrobiłem :trollface: XD

• 3 months later...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Dałem plusa, tak piszę to po 3 miesiącach, czemu?

Bo dalej nie każdy wie jak napisać prywatną wiadomość, więc odświeżam forum. Ostatnio ktoś swój numer podał w statusie zamiast na PW do kogoś... 

Wreszcie poradnik stworzony dla mnie kappa

Już nie będę mieć trudności z napisaniem do kogoś wiadomości na PW

A tak serio, poradnik na prawdę dla początkujących ludzi ale leci plusik za kreatywność +

1 minutę temu, Veron napisał:

A jak klikne z zgiętym palcem to nie zadziała? :C

Jak nie da się wyprostować, to nie zdolny jestem jestem do wysłania wiadomości ?:C

Kolega który tak miał mieszkał kiedyś naprzeciwko cmentarza, teraz mieszka naprzeciwko domu :(

Wnioski wysuwają się same :trollface: 

4 minuty temu, don Kuba napisał:

Kolega który tak miał mieszkał kiedyś naprzeciwko cmentarza, teraz mieszka naprzeciwko domu :(

Wnioski wysuwają się same :trollface: 

Już mnie pogrzebałeś :C Dobra spróbuje wyprostować :C

Dobra ziomek ! Poradnik dobry, ale weź coś życiowego następnym razem np. jak szybko i poprawnie założyć kondoma - panowie będą się zabijać żeby go przeczytać! :trollface: 

1 godzinę temu, Titania napisał:

Dobra ziomek ! Poradnik dobry, ale weź coś życiowego następnym razem np. jak szybko i poprawnie założyć kondoma - panowie będą się zabijać żeby go przeczytać! :trollface: 

xDDDDDDDDD Dobry pomysł :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...