-
Podobna zawartość
-
Przez HappySad
Twój nick: HappySad
Nick gracza/admina: Regulamin
Opis sytuacji: Generalnie moim zdaniem na serwerze panuje duzy chaos związany z regulaminem, Administracja jest szczegolnie potrzebna do pilnowania porządku i zdecydowanie jej brakuje i mowa w tej chwili o nagminnym wchodzeniu do CT osob ktore nigdy się tam znalesc nie powinny, gram tu zaledwie tydzien.. i codzien zdazaja sie momenty gdy nie ma zadnego admina na serwerze a mass fk lecą dziesiatkami dziennie i setkami w nocy więc tu administracja jest mega potrzebna ALE codzien są sytuacje gdzie administracja trzymając sie regulaminu banuje "prawilnych" graczy za byle gó*no np przyslowiowe "Ku*wa" albo "ez" WNOSZE O ZMIANE REGULAMINU W TYM TEMACIE I POZWOLENIE SKUPIENIU SIĘ ADMINISTRACJI NA PILNOWANIU PORZĄDKU GRY A NIE WYCHOWYWANIA (czesto starszych od siebie) GRACZY (z wyjątkiem grubego wyzywania za ktory ban sie oczywiscie nalezy)
IP/SID: XD
Data i czas zdarzenia: Od kiedys tam do teraz
Dowody(ss/demko): Gracze potwierdzą
ZACHECAM DO DYSKUSJI (dział prawidłowy specjalnie nie umiescilem go w zmianach)
-
Przez Bubus Kubus Olus
@Sceptyk dał mi bana na 1h za spam na [email protected] bo napisalem 3 lub 4 razy Siema Scpetyk a on mi dal bana na 1h ! @Sceptyk nie powinienien miec admina ! & sie martwie o adminów że jest ich coraz mniej!
-
Przez Freezy
Twój nick: Freezy!
Nick gracza/admina: @ Lasik
Opis sytuacji:
Otóż na mapie --> >> ANKA << pod koniec mapy powiedziałem do @ mahmahalmahahgandji po wygranym pojedynku cyt. Izi Na następnej mapie >> P4RKUR << dostałem bana na 30 minut z powodem "PROWOKACJA". Po banie w ciągu 10 sek dostałem spam wiadomości za co ban. Również od mahmaha, który był zaskoczony sytuacją i nie miał mi nic za złe. Po moim banie poleciało jeszcze kilka osób: Perykles którego nie ma na forum za prowokację, bo na freedayu powiedział easy. @ Ciemny który po moim banie napisał "kur**" i wiele więcej. Widać na demach.
IP/SID: Toż to administrator. Nie chodzi nam o bana, lecz o -1, degrada, pouczenie.
Data i czas zdarzenia: Kilka minut temu.
Dowody(ss/demko): DEMKA są w podświetlonych napisach
-
Przez LaMuS
Twój nick:LaMuS
Nick gracza/admina:Lasik
Opis sytuacji:Pierwsza runda friday. Mówimy w kilka osób słowo "Izi" dostaliśmy bana za prowokacje. Ban 30min...
IP/SID:
Data i czas zdarzenia:21:30. 23-02.2019
Dowody(ss/demko)Demko po mapie
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
- Właściciel
- Administrator
- Moderator
- Właściciel Serwera
- Opiekun Serwera
- Technik serwerowy
- UB Team
- Grafik
- Redaktor
- Sponsor
- Donator
- Premium