Jump to content

Dlaczego serwer nie działa?

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Recommended Posts

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Witajcie, serwer zostanie przywrócony do pełnej dyspozycji jutro do godziny 14. 

Pewnie zapytacie czemu serwer został usunięty?

Sprawa wygląda prosto nasz były opiekun @Bartovsky. poprzez płacz usunął wszystkie dane z FTP. Przepraszamy za niedogodności... 

Jeszcze jedna sprawa, proszę, abyście nie pisali do Krystka w tej sprawie, a czekali cierpliwie. Dziękuję za uwagę. 

https://1shot2kill.pl/topic/3507-dlaczego-serwer-nie-dzia%C5%82a/

Jutro wszystko zrobię najszybciej jak moge, obecnie nie ma mnie w domu. Proszę o wyrozumiałość, bo to nie nasza wina, że ktoś był pierdolonym gimbusem. A Pana Bartovskiego czeka przykra sytuacja, bo zostanie to zgłoszone i będę ubiegał o odszkodowanie, mam wszelkie logi.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
6 minut temu, jebjeb napisał:

Jak juz przy prawie jesresmy itp. 

Nie byl zwiazany z wami wszelaka umowa. daliscie mu dostep wiec mogl zrobic co chcial. Idac tym tropem jest nietylakny.

Szanowny kolego:

art. 288 k.k. i art. 124 k.w. polegający na niszczeniu cudzej rzeczy, uszkodzeniu jej lub uczynieniu niezdatną do użytku. Pod pojęciem uszkodzenia rozumie się każde naruszenie materii rzeczy, natomiast uczynienie rzeczy niezdatną do użytku to pozbawienie jej w całości lub w części dotychczasowych cech użytkowych bez powodowania uszkodzeń (np. wetknięcie metalowego pręta w tryby maszyny).

;) 

Poza tym, abyście nie próbowali coś robić jako admini na 201 bo też możecie podobnie skończyć- taka uwaga :) 

nie googluj nigdy kodeksu karnego blagam. 

Jezeli wlamalby sie wam na ftp i wtedy to zrobil moglibyscie chciec odszkodowania. Niestety tego nie zrobil bo dostep mu daliscie sami co prowadzi do tego, ze staje sie pol-wlascicielem i tak jest z kazdym ktory ma ftp podane z reki

//`S@MCZYK

panie Bartkovskyy nie rób więcej mk, po co Ci to? 

Bartovski śmieciu, ja się w tańcu nie pierdole i wiem co z takimi robić. Poczytaj sovie na forach o ludziach takich jak Ty i czy faktycznie nie mieli sprawy. Na szczęście jestem w tym obeznany prze dobry kontakt z innymi sieciami a tam mieli podobne sytuacje i potem odszkodowania dostawali. W moich oczach jesteś zerem, dobrze wiesz, że przywrócę 100% serwera w ciągu godziny. Inteligencja kurczaka z hodowli, nic więcej dodawał nie będę.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
3 minuty temu, PrOo | SerQQQ.!!! napisał:

Czyli jak dobrze zrozumiałem to lvl monety i wgl będą w plecy tylko z 2-3 dni ?

A miałem go za spoko gościa..

Chyba tak, a więc spokojnie. Uwierz, że ja też :) pozory mylą, zapamiętaj młody :P

Mi też szczerze nie pasuję, ale pozostawiam to dla siebie i nie robię na forum gównoburzy (bo tylko tyle mogę xD), pomijając, że nie jest to żaden powód żeby niszczyć czyjąś, ciężką pracę...

Edited by PersonaNonGrata
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...