Jump to content

Recommended Posts

Witajcie  .Zacznę tak  mam tego wszystkiego dość  już mi się ulewa czubkiem głowy .Jak wiecie  mam swoje lata  i pewnie nie mam tyle cierpliwości co wy ale ile można? Pomijam że wejść na serwer graniczy z cudem a ja najczęściej gram 3 -4 mapy ,bo na więcej nie mam czasu a tu niestety trzeba często czekać 3 mapy aby wejść . Przedłużyłem  vipa o następny miesiąc ale pocieszyłem się nim tylko 1 dzień .Mówię adminom proszę o pomoc ale jak się ma tylu ludzi na serwie to nikt takim graczem jak ja się nie przejmuje  i nadal nie mam tego vipa .Gram tu 2,5 roku i trochę szkoda odchodzić ale chyba nie mam wyjścia  bo z koniem się kopał nie będę .Powiem wam tak grałem przed tym na serwie 3 lata i zaczęło się dziać podobnie więc odszedłem. Było coraz gorzej  i za 3 miesiące serwer padł . Dodam jeszcze ze poprzednio też długo vipa nie miałem i musiałem  udowodnić  kilku ludziom że dokonałem wpłaty  więc wysyłałem jak głupek  do nich kod aktywacyjny aż wreszcie po kilku dniach ktoś ruszył du**ę i załatwił sprawę .Wybaczcie ale mam naprawdę dość takiego traktowania. Gram w csa 19  lat i myślę że nie zasłużyłem  na takie traktowanie.

Witam, takie sprawy jak problemy z vipem załatwia się u Opiekuna Serwera bądź u osób z rangą "Administrator". Zawsze kiedykolwiek kupujesz usługę musisz udowodnić, że to Ty kupiłeś i nie jesteś oszustem. Skoro Ci coś nie działa, to składasz reklamację i wysyłasz nam dowód wpłaty. Admini czy by zareagowali czy nie to i tak  kazali Ci odezwać się na forum, więc zapraszam na PW w kwestii VIP'a.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...