Jump to content

Recommended Posts

Siema mam problem, otóż pobrałem cs go i kures*** nie działa, męczę się juz z 2 h i nie moge tego naprawić ma ktoś jakieś pomysły??

Przy ladowaniu mapy sie crashuje i wyskakuje komunikat program csgo.exe przestal dzialac

https://1shot2kill.pl/topic/34616-problemprogram-csgoexe-przestal-dzialac/

csgo.thumb.jpg.385df7eb15a75c96facca8419f939b0d.jpg

Takie cos pokazuje console od razu po wlaczeniu gry + wkleje wszystko co mi sie swieci  na czerwono screena nie moge bo przekkroczy maksymalny rozmiar zalacznika

Error reading file materials/panorama/images/hud/reticle/reticle_dot.png.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "CSGOLoadingScreen"! Panel is possibly created dynamically.
CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "eom-winner"! Panel is possibly created dynamically.
CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "CSGOLoadingScreen"! Panel is possibly created dynamically.

gra zacina sie podczas inicjowania swiata gdy probuje wejsc na cokolwiek

Edited by TRIq

Zrób folder na innym dysku potem wejdź w steam<ustawienia<pobieranie<foldery biblioteki steam i dodaj tam tej folder później na cs'a prawym właściwości<pliki lokalne<przenieś folder instalacyjny i przenieś go na ten drugi dysk, ja przeinstalowywałem jak miałem ten problem ale to raczej zadziała

@ThomasZ gory dziekuje za chęć pomocy lecz dużo to nie pomogło, po prostu teraz pasek ktory laduje sie podczas wchodzenia na serwer laduje sie i przy koncu znowu komunikat program csgo.exe przestal dzialac, a wczesniej crashowalo sie przy poczatku ladowania na "inicjowanie swiata" 

Jak masz jeszcze jakies pomysly chetnie skorzystam i jeszcze raz dzieki 

^ tak sie dzialo kiedy probowalem wejsc na wasz serwer 5 maps

a gdy wchodze w "graj w cs;go" (tam gdzie samo wyszukuje) i w DM > dust II to znowu carshuje na inicjowanie swiata :(

Dodam ze cs go pobralem ze steam bo jest za darmo ale nw jak to dziala czy jak nie placilem to moge grac online

Nw co wam pokazuje consola zanim wejdziecie w jakąkolwiek rozgrywke ale mi pokazuje jakies errory moze to pomoze w rozpoznaniu przyczyny:

Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents
Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents

Error reading file materials/panorama/images/hud/reticle/reticle_dot.png.
Relay bom#10 (155.133.233.98:27024) is going offline in 42 seconds
CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "eom-winner"! Panel is possibly created dynamically.

Jest tego wiecej ale te rzeczy ^ pokazuje na czerwono w consoli 

@Edit: Mam jeszcze pytanko Thomas, czy wiesz czemu nie mam opcji "Przenies folder instalacyjny" w wlasciwosciach na steam w cs go, moze tak jak Twerkz napisal da cos przeinstalowanie na inny dysk, co o tym sadzisz?@Thomas

Edited by TRIq

Errory sa zawsze, mi tez wywala dobre 10 albo wiecej w konsoli po odpaleniu gry a gram od dawna i zawsze dziala ;)

Podaj ile masz ramu w tym laptopie, bo mozliwe ze za malo  i dlatego tak sie dzieje, co prawda ja gralem kiedys na potato pc z 2GB ramu i dzialalo (choc freezy mocne do 0fps) ale to bylo dawno a teraz na panoramie moze potrzebowac min 4GB albo wiecej..

Rowniez jak masz mniej niz 4GB ram sprobuj powylaczac przegladarke przy odpaleniu gry i wszystko co zbedne bo przegladarka potrafi nieraz zjesc caly ram jak masz go malo.

Nie wiem jaka masz grafike ale sprobuj odpalic w ustawieniach sterownika i na >zarzadzaine ustawieniami 3d wybrac cs go i ustawic dedykowana karte graficzna zamiast integry lub wyboru automatycznego.

Wiecej naprawde mi nie przychodzi do glowy poza tym ze faktyzcnie moglo sie cos skasztanic przy pobieraniu i trzeba pobrac jeszcze raz, czasem tak bywa.

Windows 7 Professional 32-bitowy 

Pamiec ram: 7168MB RAM

Wersja programu directX 11

karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 610

Mam do komputera podlaczony telewizor Panasonic chyba 42 cale nie wiem czy to moze miec cos wspolnego 

@Jaross_BossNo mam 32 bitowy czyli co przeinstalowywac system na 64 czy da sie cos zrobic?

@ThomasNa wasze serwery probowalem wchodzic i tam co samo wyszukuje i to samo

5 godzin temu, Jaross_Boss napisał:

Nie wiem jaka masz grafike ale sprobuj odpalic w ustawieniach sterownika i na >zarzadzaine ustawieniami 3d wybrac cs go i ustawic dedykowana karte graficzna zamiast integry lub wyboru automatycznego.

Tego to nie umiem, wszedlem w karte graficzna > zarzadzanie ustawieniami 3d i dalem "dodaj" dodalem cs go i na tym skonczylem, nie moglem tam tego znalezc

2 godziny temu, Jaross_Boss napisał:

cl_disablehtmlmotd 1  w parametry startowe wkleic i sprobowac odpalic, niektorym pomaga

Dalej to samo i z gory dzieki za przylaczenie sie do checi pomocy :D

@ThomasPomgla kopia zapasowa ale

@twerkziWyswitla sie ze nie udalo sie przeniesc wszystkich folderow cos tam cos tam

csgo6.thumb.jpg.c7214095e00d56c7185004eae517474f.jpg

Edited by TRIq
2 godziny temu, TRIq napisał:

Pamiec ram: 7168MB RAM

To prawdopodobnie ram z pliku stronicowania, ilosc RAM na wersji 32 bit jest ograniczona do 4GB lub do 3,25GB o ile pamietam, wiec jesli fizycznej ilosci masz wiecej niz 4GB to warto zainstalowac wersje 64 bit ale jesli to laptop to mozesz nawet nie miec wolnego slotu juz na wiecej, a watpie zebys mial wiecej skoro jest taka wersja zainstalowana, chyba ze sam robiles formata.

Mozesz jeszcze sprobowac wylaczyc renderowanie wielordzeniowe w ustawieniach graficznych, po odpaleniu gry zapisac i sprobowac zaladowac mapke z botami.

Cytat

Wyswitla sie ze nie udalo sie przeniesc wszystkich folderow cos tam cos tam

Brakuje miejsca na dysku, z tego co widze na zrzucie.

Edited by Jaross_Boss
poprawka

@Jaross_Boss

Mam PC a nie laptopa

Ogolnie to jestem tak zielony ze sam nie zainstaluje wersji 64 bit a znowu kilaset porawdnikow ogladac jak sie to robi to mi sie odechcewa cs;go nie jest przeznaczony dla mnie chyba :DDodam ze kilka lat temu mialem kupionego na poprzednim steamie cs go i dzialalo mi bo pamietam ze mialem przegrane 2 h i tyle co w to gralem 

renderowanie wielordzeniowe juz wyłączałem włączałem i jeszcze kilka razy zgwalcilem ten przesuwak i nic 

Ogolnie to dziekuje wszystkim za chec pomocy ale ja sie poddaje, bo za duzo nerwow mi to i tak zabralo a zlosc mi szkodzi na cere

Jeszcze raz wszystkim co tu probowali pomoc dziekuje oby Bug wam w dzieciach to wynagrodzil, a ja jedyne co moge to lajki dac :D

3 godziny temu, TRIq napisał:

Jeszcze raz wszystkim co tu probowali pomoc dziekuje oby Bug wam w dzieciach to wynagrodzil, a ja jedyne co moge to lajki dac :D

Nie strasz xD

Spróbuj wszystko co możesz wyłączyć na kompie i odpal cs go.

Albo podłącz monitor może nie chce uciągnąć na telewizorze.

Miałem ten sam problem, zmiana na 64bit tylko i wyłącznie(nawet formaty 32bitowe nie działały xD). próbowałem wszystkiego i tylko to zadziałało. Panorama aktualnie działa tylko na 64bit.

6 minut temu, darken napisał:

Miałem ten sam problem, zmiana na 64bit tylko i wyłącznie(nawet formaty 32bitowe nie działały xD). próbowałem wszystkiego i tylko to zadziałało. Panorama aktualnie działa tylko na 64bit.

Tak mi panorama też działała tylko na 64 bit.

Spróbuj przenieść csa na inny lokalizator pliku folderowy.

Pozdrawiam.

@Thomas

A mialbys pożyczyć monitor do odwołania :D

Chyba że się zamieniamy xd

@darkenWitaj w dyskusji, jako ze jestes nowy w moim problemie to cb bede teraz napastować, a więc mój komputer wraz z internetem chodzą własnymi drogrami i cs 1.6 jakis czas temu pobierał mi się z półtora godziny, ale ostatnio mimo że internet ten sam to cs pobierał się znacznie szybciej i teraz nastąpi moje pytanie do cb: Czy biorąc magie mojego internetu przeinstalowywanie systemu na 64 bit bedzie trwało długo? 

Przelicznik: Jak u cb robiles to załóżmy 24 h to musisz pomnożyć to razy 4 i wtedy wyjdzie ile ja z moim doświadczeniem infrmatycznym i moim szczęsciem to bym robił. Jak znasz jakiś przejrzysty poradnik albo filmik HD jak to się krok po kroku robi to prosiłbym o namiary na taka pomoc

Chyba że to nie ejst takie trudne to możesz sam mi napisać CAPSLOCKIEM i wyraźnie pisz jak to zrobić :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...