Jump to content

Recommended Posts

Cześć i czołem :)

Ze względu na to, że przesiedliśmy się na nowy serwer TS3 potrzebuję kilku osób na stanowisko admina. Jasną sprawą jest, że co chwilę ktoś potrzebuje kanału, chce aby dodać mu jakąś rangę na TS3, a ja niestety mam tylko jedną parę rąk i nie załatwię kilkunastu spraw naraz. Z tego względu postanowiłem otworzyć szybką rekrutację na Admina TS3 i wybrać spośród was kilka osób (myślę, że będą to 3/4, a maksymalnie 5 osób). Podania rzecz jasna piszecie w tym temacie.

Imię:
Twój nick na TS3:
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:
Ile czasu spędzasz na TS3:
Czy posiadasz admina na innym TS3?:
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):
https://1shot2kill.pl/topic/34552-szybka-rekrutacja-na-admina-ts3/

Imię: Czarek
Kontakt: FB/STEAM
Twój nick na TS3: Wujek eXo ™ 
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Spędzam sporo czasu ostatnio na TS3, teraz aktualnie nie ma adminów. Jestem komunikatywny jak i zabawny. Przyda się dodatkowa pomoc
Ile czasu spędzasz na TS3: Rożnie
Czy posiadasz admina na innym TS3?: NIET
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: ano jakies posiadam, byłem kilka razy Root'em jak i adminem.
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak
Imię: Kamil
Kontakt: Steam/gg/fb/forum
Twój nick na TS3: Kamil
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staralem sie na admina na poprzednim TSIE ale zostalem olany. Mysle ze moge pomoc w ogarnieciu TS'a szczegolnie
że jest on nowy. Mysle ze nadaje sie na to stanowisko powiewaz potrafie sie dogadac prawie z kazdym, oraz staram sie byc zawsze sprawiedliwy w moich osądach.
Ile czasu spędzasz na TS3: 5-6h dziennie
Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):5
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Mialem kiedys admina na mniejszym Tsie. 

Imię: Dawid.

Kontakt: TS/Steam/Forum/GG

Twój nick na TS3: Pacho Herera/pfff

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: TeamSpeak sieciowy, jestem dość aktywnym użytkownikiem tej platformy, potrafię się dogadać w każdej sprawie i zawsze staram się znaleźć idealny konsensus dla danej sprawy, więc postanowiłem spróbować.

Ile czasu spędzasz na TS3: Różnie, czasem potrafię przesiedzieć cały dzień, czasem połowę, czasem się zdarza, że w ogóle nie wejdę. 

Czy posiadasz admina na innym TS3:  Nie, nie posiadam.

Znajomość TeamSpeak'a (w skali 1-10): Myślę, że mógłbym dać sobie 7. 

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dość duże, hm ale czym jest duże, trudno określić, kilka swoich serwerów, pełniona funkcja Administratora na dość dobrze rozwiniętych serwerach tej platformy. 

Posiadasz sprawny mikrofon (Tak/Nie): Tak, posiadam. 

Imię:Konrad
Kontakt:TS3/STEAM/FORUM
Twój nick na TS3:SkeR
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Wiele graczy, duży TS3 co wiąże się również z harmiderem na serwerze, a zawsze dodatkowa reka do pomocy sie przyda zeby serwer byl w jak najlepszym stanie i porzadku, mysle,ze warto dac mi szanse poniewaz ogarniam teamspeaka, zachowuje kulture i jak napisalem nizej  posiadalem rowniez wlasny serwer ts3 co jest raczej na duzy plus.
Ile czasu spędzasz na TS3: 3-4h czasami nawet gdy nie wychodzę zostaje przy 10h.
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie, lecz posiadałem, moge równiez dodac ze posiadalem swoj wlasny ts3.
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):6
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Doświadczenie w podstawowych rzeczach mam, lecz stwierdzić dokładnie nie mogę jakie ono jest dokladnie. Wlasnego TS3 mialem juz dawno, troche zapomnialem co i jak lecz jesli juz mam powiedziec jakie mam doswiadczenie to srednie z "duzym plusem".
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Oczywiscie.
Imię:Oskar
Kontakt:Steam, forum, ts3
Twój nick na TS3: BotsoN
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się o to stanowisko z tego względu iż dużo przebywam na Ts i mógłbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Jestem osobą bezstronną i potrafię wybrnąć z każdej sytuacji.  
Ile czasu spędzasz na TS3: od 3 do nawet 10h
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Moje doświadczenie jest małe ponieważ nigdy nie miałem admina na ts, ale szybko się uczę i bardzo bym chciał się sprawdzić w tej roli.
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak! 

Imię:Mateusz

Kontakt:Steam/FB/forum

Twój nick na TS3: P00L

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z chęcią pomogę,dlaczego akurat tu ? 2lata znam dużo osób którym mogę pomóc więc czemu nie.

Ile czasu spędzasz na TS3:2-8h(różnie)

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): myślę, że koło 5tki,potrafię tyle co nauczyłem się na "naszym" tsie.

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Małe,lecz szybko się uczę.

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak

Dobra, ze względu na to, że na naszego TS'a zaglądają co chwilę nowe osoby i potrzebują dodania rangi/kanału, a ja nie jestem niestety dostępny 24/7, postanowiłem przyjąć od razu kilka osób.

@P00L, @platyna1992, @Holister, @Wujek eXo - Gratuluję! :)

Temat zostawiam do 26.12 do godziny ~18:00. Wtedy rekrutacja zostanie zakończona, a ja wybiorę jedną, dodatkową osobę.

W dalszym ciągu zapraszam do składania podań.

Imię: Tomasz

Kontakt: Fb/Steam/Forum

Twój nick na TS3: Thomas

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym pomóc.

Ile czasu spędzasz na TS3: Cały czas jak jestem przy komputerze.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Już nie

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Duże. Miałem swój serwer.

Imię: Grzegorz

Kontakt: steam , ts, forum

Twój nick na TS3: ChmielxDD

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ nie znam lepszego tsa tym bardziej że jest tu u nas na sieci to chcę pomóc.

Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy na starym tsie siedziałem po pół dnia nie raz po 2-3 godziny a nie raz w ogóle.

Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 4-5

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Niestety nie miałem okazji być adminem na tsie ale jeżeli będzie trzeba szybko się nauczę.

Edited by ChmielxDD
Imię: Dawid
Kontakt:Fb/Steam/Forum
Twój nick na TS3: Zborek
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Przebywam często i długo na serwerach ts3 ale ze to nowy ts3 sieciowy to chciałbym pomoc swoją dużą aktywnością no i mam dobry kontakt z większością społecznośći sieci. Każdy mnie zna jedni dobrze drudzy nie. Chciałbym w końcu się do czegoś przydać na tej sieci :D
Ile czasu spędzasz na TS3: Jest to nowy teamspeak więc mało, ale na starym ts byłem nawet w top50 godzin na ts3.
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 0-1/10 Nigdy nie posiadałem admina ts3 ale myślę że 2 tygodnie i się nauczę to co powinienem umieć  
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Żadne 

Imię: Patryk

Kontakt: Twój nick na TS3: FrozeN

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Sieć zmieniła ts'a, więc też się przenoszę. Przyda się pomoc kogoś z doświadczeniem.

Ile czasu spędzasz na TS3: 3-5h dziennie a weekendy różnie - tyle mogę poświęcić czasu na siedzenie na ts.

Czy posiadasz admina na innym TS3?:  Nie

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie ma opisanego, co dana cyfra oznacza. Na spokojnie moja wiedza wykracza poza możliwości, które daje mi ranga admina.

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Często bywałem adminem na serwerach ts3 z różna ilością klientów online dziennie. Na naszym ostatnim ts3 też adminowałem około 3 miesięcy (może dłużej). Zrezygnowałem ze względu na pewne układy, które mi się nie podobały (Wyższa ranga administracyjna za hajs, lizodupstwo itp.) 

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Jasne. Wiele razy ze mną rozmawiałeś Kub1siu :) 

Edited by The Lion King.
Imię:Adrian 
Kontakt: Steam/forum/ts
Twój nick na TS3:tak. 
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Teamspeak sieciowy. To właśnie tutaj będę siedział cały czas, dlatego chcę mieć tutaj admina.
Ile czasu spędzasz na Ts3?: jakieś 10h dziennie lub więcej 
Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bywałem adminem ts3, nie jednokrotnie, posiadałem nawet swój własny. Sądzę że moja pomoc się przyda. Oczywiście z czasem wszystko sobie poprzypominam.
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak.
Edited by tak.

Imię: Piotr.

Kontakt: Forum/TS3/Steam

Twój nick na TS3: S¢єρϯук

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ jest to TeamSpeak sieciowy, na którym spędzam po kilka godzin, aby móc wyjaśnić, również pomóc w różnych sprawach bądź problemach oraz pośmiać się, porozmawiać i wspólnie spędzić czas.

Ile czasu spędzasz na TS3?: Nie ukrywam, że bywało różnie, ale przeważnie od 5 godzin wzwyż.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie.

Znajomość TeamSpeak'a (w skali 1-10): Myślę, że 6 byłaby uczciwą oceną. 

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Można powiedzieć, że podstawowe, ale jestem osobą, która szybko się uczy i myślę, że to nie problem.

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):
Oczywiście, że Tak.

Imię: Michał
Kontakt: ts, forum, messenger, bardziej zaufane osoby telefon 
Twój nick na TS3: Maykie.
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z racji, że jest to nowy ts sieciowy, chciałbym pomóc w jego ogarnięciu, wiadomo,
że po przeniesieniu, pracy jest dwa razy tyle niż zwykle. Z siecią jestem związany już blisko dwa lata i lubię panującą tu atmosferę. Jestem osobą
komunikatywną i pracowitą, z przyjemnością pomagam innym użytkownikom, nie jestem stronniczy i potrafię wyjść z każdej sytuacji.
Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od natłoku obowiązków. Myślę, że średnio 3 godzinki dziennie jestem w stanie poświecić na ts'a.
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie skłamie, jeśli dam sobie 5
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nieduże, ale jak napisałem wyżej, jestem osobą pracowitą i szybko się uczę (człowiek najszybciej przyswaja informacje w praktyce, nie teorii)

Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w szybkiej rekrutacji.

Przyznam, że miałem niemałą zagwozdkę jeżeli chodzi o wybór ostatniej osoby na stanowisko admina. Pomogli mi w tym obecni admini i wybór padł na @Pacho Herera.

Zapraszam do składania podań w normalnej rekrutacji :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...