Jump to content

Recommended Posts

Witam serdecznie!

Tworzę ten post z nadzieją, że są tutaj miłośnicy czytania książek. Ja osobiście kocham to robić. Jeśli znajdują się osoby, które również lubią tę czynność to mam do was pytanko. Jakie książki polecacie? Jeśli mogłabym prosić, to w odpowiedzi napiszcie autora oraz tytul.

:)

https://1shot2kill.pl/topic/34426-od%C5%9Bwie%C5%BCenie-biblioteczki/

1 minutę temu, Ghost69 napisał:

Jeżeli lubisz książki o tematyce psychologicznej i socjologicznej to gorąco polecam książkę Haker Umysłów której autorem jest Batko Andrzej. 

Jak najbardziej miałam styczność. Tematyka sama w sobie ciekawa i intrygująca. Bardzo dziękuję! 

3 minuty temu, CABAN napisał:

Cała seria "After" Anna Todd 

Plus tam jest taki dodatek "Before"

"Ojciec Chrzestny" Mario Puzo 

"Akademia Wampirów" Rechelle Mead (wiem wiem wampiry... Ale książka serio wciąga, zresztą cała seria) 

"Dziewczyna z pociągu" Paula Hawkins 

"Ponad wszystko" Nicola Yoon 

Gorąco polecam wszystkie! :D

"Dziewczyna z pociągu"- czytałam książkę i polecam również film! 

Bardzo dziękuję kochana! <3

Polecam książki świadka koronnego - Masy. Jest ich bodajże 6 bądź 7 części i naprawdę wciągają, w przeciągu tygodnia przeczytałem 4 jedna po drugiej także myślę, że warte polecenia ;) 

10 godzin temu, daav napisał:

Polecam książki świadka koronnego - Masy. Jest ich bodajże 6 bądź 7 części i naprawdę wciągają, w przeciągu tygodnia przeczytałem 4 jedna po drugiej także myślę, że warte polecenia ;) 

Oo! Z pewnością je kupię lub wypożyczę! Bardzo dziękuję :)

Godzinę temu, CABAN napisał:

Mam tu coś jeszcze! 

Trudne książki, ale nie ma nic lepszego do ciepłej herbatki i kocyka 

"Duma i uprzedzenie" Jane Austen 

"Wichrowe wzgórza" Emily Bronte 

To tyle :* 

Wichrowe wzgórza czytałam ale tej pierwszej nie. Biorę ja! <3 Dziękuję <3

11 minut temu, Wayne napisał:

Polecam książke kucharską, od czasu do czasu kiedy mam zły dzień lubie sobie przeczytać przepis na spaghetti i dzień od razu staje sie lepszy.

Przepisy znam na pamięć, post bez sensu. ;)

• 1 month later...
W dniu 29.12.2018 o 23:13, Wayne napisał:

No to skoro znasz wszystkie przepisy to musisz dobrze gotować ;) Tak całkiem na poważnie to polecam serie Wiedźmina może Ci się spodoba  :) 

Gotować kocham! A czy robię to dobrze? Według mojej rodziny tak :D Dzięki, zapisuje na liście ;)

4 minuty temu, drenn napisał:

Ja polecam serię  "Ja inkwizytor" Jacka Piekary. Mocno kontrowersyjne czasem, jednak jeśli ktoś lubi fantasy zmieszane z nutką kryminału,  to się nie zawiedzie.

Brzmi fajnie, zapisuje i dziękuję :)

1 minutę temu, Kow@l napisał:

Ja mogę polecić Ci książki Remigiusza Mróz bardzo wciągają np.

Seria z komisarzem Forstem

1. Ekspozycja
  2. Przewieszenie
  3. Trawers
  4. Deniwelacja
  5. Zerwa

Lubię serie! Dziękuję, zapisuje. Zaraz sobie zobaczę mniej więcej o czym to jest. :)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...