Jump to content

Recommended Posts

Jestem pod wrażenie, super robota. Postaram się przestawić na nowy styl, bo obecnie jestem zbyt przywiązany do teraźniejszego :D  

8 minut temu, aXenBiceps™ napisał:

I na końcu czwarta opcja to funkcja "Znajdź", która znajduje odpowiedni fragment tekstu.

CTRL + F i tak lepsze :frog_mmm:

Nowy styl jak najbardziej na plus. Według mnie, poza ofc. niektórymi błędami obecnymi przy testach, jest on dużo przyjemniejszy dla oka i dużo bardziej dopracowany, wręcz, myślę że mogłabym powiedzieć, bardziej profesjonalny.

Mimo tak pozytywnych zmian, nie nazwałabym tego całkowitą odmianą forum a bardziej lekkimi zmianami, a wręcz poprawkami. Dlatego mam nadzieje że z czasem, znajdziemy więcej jak i większe zmiany, które zachwycą jak i zaskoczą forumowiczów.

Mimo wszystko, widać że na forum się coś dzieje i dobrze że ktoś o niego dba, również pod aspektem techniczym. Powodzenia!

• 4 weeks later...
  • Technician

Z dniem dzisiejszym najnowszy styl beta zostaje wyłączony. Zostaną wprowadzone nowe wyglądy z grupy Future Design oraz parę innych nowości. Premiera nowego stylu jak i całego projektu 1shot2kill 2.0 przewidziany jest na początek lutego.

Przed tymi zmianami nastąpi przerwa techniczna na forum, która może potrwać do 24h. W tym czasie korzystanie z naszego serwisu będzie niedostępne.

• 4 weeks later...
  • Technician
W dniu 20.12.2018 o 22:35, Evi. napisał:

Mimo tak pozytywnych zmian, nie nazwałabym tego całkowitą odmianą forum a bardziej lekkimi zmianami, a wręcz poprawkami. Dlatego mam nadzieje że z czasem, znajdziemy więcej jak i większe zmiany, które zachwycą jak i zaskoczą forumowiczów.

excited laugh GIF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...