Jump to content

Recommended Posts

Witam jak w temacie, jestem za usunięciem pluginu, który automatycznie przeładowanie broni pod koniec rundy. Nie jedna taka akcja była, że bomba wybuchła mam 29 pestek w magazynku, wychodzi mi typek a tu automatycznie mi przeładowuje. Dziękuję za taki plugin który ma ułatwiać a utrudnia grę.

Edited by RexiPL
https://1shot2kill.pl/topic/3437-prze%C5%82adowanie-broni-pod-koniec-rundy/

50 minut temu, FrozenExecutor napisał:

Instrukcja:

1.Naciśnij Q

2.Naciśnij Q

3.Brawo udało Ci się

-Tez jestem za

Tak wiem że metoda 2xQ działa tylko że nie zawsze jest na to czas i to jest dosyć irytujące ;)

1. To nie jest zaprogramowane w silniku futuba

2. Oczywiście da się wyłączyć ten plugin, ale nie znacie 100% działania pluginu

to o czym wspominacie to jedno działanie, a już wam mówię dlaczego tak się dzieje.

Plugin ten nie jest od przeładowywania broni (to jego podrzędna funkcja), tylko do uzupełniania automatycznie naboi na początku rundy (od pierwszej rundy) dlatego kupując broń nie musicie wydawać specjalnie kasy, czy też pamiętać o zakupie naboi na początku każdej rundy i dlatego na końcu wam przeładowuje, aby uzupełnić wam naboje na początku kolejnej.

Sądzę, że teraz ze 100% uświadomieniem działania pluginu możecie świadomie podjąć decyzje o jego pozostawieniu bądź wyłączeniu.

5 godzin temu, Adus napisał:

1. To nie jest zaprogramowane w silniku futuba

2. Oczywiście da się wyłączyć ten plugin, ale nie znacie 100% działania pluginu

to o czym wspominacie to jedno działanie, a już wam mówię dlaczego tak się dzieje.

Plugin ten nie jest od przeładowywania broni (to jego podrzędna funkcja), tylko do uzupełniania automatycznie naboi na początku rundy (od pierwszej rundy) dlatego kupując broń nie musicie wydawać specjalnie kasy, czy też pamiętać o zakupie naboi na początku każdej rundy i dlatego na końcu wam przeładowuje, aby uzupełnić wam naboje na początku kolejnej.

Sądzę, że teraz ze 100% uświadomieniem działania pluginu możecie świadomie podjąć decyzje o jego pozostawieniu bądź wyłączeniu.

Dobrze, że nas o tym uświadomiłeś, ale pewnie istnieje opcja wyłączenia tej funkcji w pluginie (config itp.)

Nie ma opcji na wyłączenie tego przez config, powiem ci więcej, posiadamy tylko rozszerzenie AMXX do tego pluginu, gdybyśmy mieli SMA moglibyśmy szczęścia popróbować, a tak, no cóż... Jedyny Donciak chyba byłby wstanie napisać takie coś od podstaw, ale już się tym nie zajmuje. I to tyle w tym temacie

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...