Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: KAC MAN 

Nick gracza/admina: To nie ja 

Opis sytuacji: Admin to nie ja przez całą mapę nad używał swojich uprawnień gadał coś cały czas przez admin voice, splap-ał ct za hp mówił wulgaryzmy i nie nie raz może będzie głos na hltv 

IP/SID: 

Data i czas zdarzenia: wczoraj o 21 

Dowody(ss/demko):   https://www110.zippyshare.com/v/5QKd3h3j/file.html NOWY LINK !! 

20181216225159_1.jpg

Edited by kacman
https://1shot2kill.pl/topic/34297-skarga-na-admina-to-nie-ja/

Jeśli chodzi o tą sytuację xD.
To niestety jest to godzina wieczorna więc trzeba trochę "poświrować "i wprowadzić na serwer pozytywną atmosferę nie sądzisz? 
Jeśli nikomu to nie przeszkadza oraz umila grę to czemu miałbym przestać nawet nadużywając moich uprawnień kiedy na serwerze jest mało osób??
Następnym razem jak napiszesz na mnie skargę to proszę cię sprawdź swoje błędy z 10 razy xD

Opis sytuacji: Admin to nie ja przez całą mape [[[[nad używał]]]]  [[[[swojich]]]] [[[[[uprawniej]]]] gadał cos cały czas przez admin voice, [[[[spal-ał]]]] ct za hp mówił [[[[wólgaryzmy]]]] i nie nie raz moze bedzie głos na hltv   Gdzie logika XD?

Edited by TonieJa

To powiem ci bardzo fajne to twoje poczucie chumoru i to tw świrowanie wyśmiewanie się zemnie i utrudnianie ct w prowadzeniu 

Nie raz się bawiłeś tak zwanymi "slap" to nie jest do zabawy, a ty jako admin masz pilnować serwera a nie sie bawić i "świrować". I dodatkowo wyśmiewać i używać Wulgaryzmów 

https://www45.zippyshare.com/v/fcc91Ora/file.html

TO JEST tam mapa link do hltv

Jak utrudniałem prowadzenie CT ? XD 
Jakby tak było, to znajdowały by się tutaj skargi na mój temat nie sądzisz ? 
Co do "wyśmiewania się z ciebie" gdzie ja to zrobiłem ? 

Pisałem ci jedynie prawde na temat tego, że mając spine z połową serwera to nie będziesz miał poparcia w byciu adminem.
Co do slapowania, slapowalismy sie nawzajem z milow dekiem więc zapytajmy go czy mu to przeszkadzało " @Milow Dek "
Wulgaryzmy używa każdy i jak to powiedziałem nie miały na celu nikogo ani nikomu przeszkadzać lecz wprowadzić dobrą atmosferę na serwer.
Myślisz, że dlaczego nie dostałem skargi od innych graczy za to co sie stało ? Bo nikomu to nie przeszkadzało nawet tobie.
A ty jedynie chcesz się odegrać za twoje fk i twojego Bana xD  Następnym razem za twoje prowadzenie odrazu wlepie ci bana na ct, albo się w końcu ogarniesz i nauczysz prowadzić.
Bo nie jeden admin już dawno chciał to zrobić...

To co że nikomu to nie przeszkadzało ty masz pilnować serwera a nie zabawiać się. Hahaha Wulgaryzmy mają wprowadzić dobrą atmosferę na serwerze ty takim zachowaniem dajesz przykład innym graczom a potem lecą bany (przeciesz ma być dobra atmosfera) to czm banujesz tych co przeklinają jakoś ja ani  razu nie użyłem wulgaryzmu  na serwerze i jakoś zawsze dalamnie była atmosfera. I jakie spiny ? ja z nikim sie nie kucę a to że ktoś zamną nie przepada to juz jego sprawa ja. A to że nikt mi nie chcę dać sie wykazaać w roli Strażnika to juz jest to ze nie przepadają zamną bo gdy już jest wszystko naprawione i mam szanse na posade strażnika to raptem się biorą dziwne arugmęty takie jak ze mało garam na serwerze.

Jak gram codziennie i mam 5000 minut to chyba juz nie jest moja wina że nie chcą mnie przyjąć . 

A ban ? widzisz gdzieś tu skargę za bana ?? 

Ja nie mam się za co odgrywać nie jestem mściwy a to że jest inne traktowanie fk gracza a admina to juz jest coś nie tak wy nawet nie daćię naprawić tego błędu tylko odrazu ban Bula jakoś zrobił 4 fk w nastepnej rudzie dał zabawe a ja odrazu dostałem bana bez szansy tego naprawienia. a on nawet nie został ukarany to chyba jest coś nie tak jak ja dostaje za niby fk bana a admin za 4fk czy ile nic. Nawet Zadnego upomnienia nie dostał.

A ta cała sytułacja z banem na 30 minut to nawet nwm o co ci chodzi. Miał wyrzucić granata tak aby nie wybuchną a on go rzucił i mi zadał hp wiedz mu oddałem a on zaczą uciekać na bezruchu to zacząłem go strzelać chyba proste więc chyba nie miał mi za co mi oddać. 

I co na ssy widać wasze do cinki w stylu nie pora na ciebie czy inne. Bo jak jeszcze nie byłeś adminem to byłeś spoko dało sie nawet z tb pogadać a teraz to odrazu wyzywasz przeklinasz wyśmiewasz sie poprostu na za duzo sb pozwalasz ! 

A jeśli chodzi Ci o moję błędy to sorry ale mam dysleksję 

Edited by kacman

Chyba jeden raz za przekleństwa zbanowałem, zazwyczaj jedynie upominałem xD
Poprostu im dalej czytając twój komentarz tym bardziej chce mi się śmiać... 

Nie mam ochoty więcej się z tobą tutaj kłócić bo to jest po prostu zabawne.
Czekam na rozstrzygnięcie XD

Gdzie tu napisalem ze ciebie zbanowalem za przeklenstwa xd?

Edited by TonieJa

Na podanym przez Ciebie demie nie ma nawet Ciebie na mapie, tym bardziej oskarżonego. 

Masz czas do 24 na EDYTOWANIE swojego postu i załączenia poprawnego dema, w innym przypadku skarga zostanie odrzucona.

Skargę otwieram z racji takiej by oskarżyciel mógł zedytować post, wszystkie inne osoby wypowiadające się będą nagradzane warnem.

https://www110.zippyshare.com/v/5QKd3h3j/file.html 

Wszystko jest czarne na białym jak przeklina przezywa , nadużywa admin voice , wyśmiewa się ze mnie slaya np bułe z ct no i inne wszystko jest

Edited by kacman

Oczywiście skarga w pełni słuszna. 

@TonieJa -1 do tabeli. Flagi nie służą do zabawy, slay'anie, slapowanie kogoś bez powodu pod jakim światłem stawia naszą profesjonalność, profesjonalność Administracji jednego z bardziej rozwiniętych serwerów Jaila w Polsce, no pod jakim? Albo robicie to z jajem, albo wypad do piaskownicy się pobawić i zaś na serwer. 

@Milow Dek Dla Ciebie tylko informacja na przyszłość, że HUD nie służy do wypisywania głupot tak jak się Wam podoba, jest to czat informacyjny, który umożliwia kontakt z nieżywymi graczami czy na odwrót, w celu pomocy oczywiście, pogaduszki na zwykłym czacie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...