Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: $iwy DeGeneraT.
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: Janusz
Dokładny czas zdarzenia: około 16:40
IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip):
Opis sytuacji: Dostałem bana za to że powiedziałem "twoja matka". Ale dlaczego tak powiedziałem? Była gadka o du***h, i o tym ze mam 2jke dzieci. Janusz napisał ze "Nie swoich :D". Wiec ja mam to brać na śmiechy tak? A on to co powiedziałem NIE? Że ma admina, to nie znaczy że tylko on może se świrować.. I nie piszcie mi tu pod skargą że ban wygasł wracaj na server, tylko ogarnijcie to.. Bo jakim prawem admin może pocisnąć gracza, a gracz admina nie?! Tyle.
Dowód (rozpisane demko/ss):
ch*j bez ng | CSSetti.pl dropped
*DEAD* Janusz :  nie swoich :D
Do wymuszenia zmiany mapy "rtv" potrzeba jeszcze 9 glosow.

https://1shot2kill.pl/topic/34095-janusz-brak-s%C5%82%C3%B3w/

@Saszko Weblin. i inni są świadkami jak po otrzymaniu bania jechałeś na mnie i na moją mamę. Niech opiekun lub inny modek sprawdzi demko/nagrania jak ładnie wyzywałeś dalej więc podejrzewam że tą skarga sobie dołożyłeś do pieca. I co do zajścia jak napisałem "Nie Twoje " ty odp. "Nie Kurwa Twojej matki" . 

Tyy gościu, ALE TO TY ZACZĄŁEŚ :) !! Nieważne co mówiłem po banie, ważne za co dostałem i przez kogo typie.. Więc nie pajacuj mi tu, bo ty na admina nie zasługujesz, ale nie mi tu oceniać.. Pocisnąłeś mi pierwszy, a że ci odpowiedziałem to mnie zbanowałeś bo jak to? Gracz odpowiedział pociskiem do admina? To działa w dwie strony..

Jako, że byłem świadkiem i zostałem wspomniany tu to się wypowiem się. Siwy, wiesz, że żartujemy sobie nie raz, święty też nie jestem, ale jest pewna granica. Teksty które rzuciłeś po banie na mikro były przesadą, co zresztą pisałem ci na pw. Jeden coś napisał, drugi za dużo powiedział. Dajta na luz, i grajta bez spin. To tyle co miałem do napisania. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...