Jump to content

Recommended Posts

Witam Klasa Mistrz jest lekko za mocna jak na premium w porównaniu do innych premek :) Posiada 1/2 z he, 10damage więcej z mp5, i widzi nie widzialnych? hmm? Cichy ma to że ma nie widkę na nożu i nic więcej pztm nie da się grać Cichym gdy na serwerze jest 2-3 osoby posiadające klasę Mistrz :)

Edited by Shaggy parcele
https://1shot2kill.pl/topic/3394-os%C5%82abienie-klas-mistrz/

Widzę że chyba nie grasz na serwerze :) co do za Radocha grać klasą Cichy który posiada ciche kroki i niewidkę na nożu, z czego na mapie jest 6 klas o nazwie Mistrz którę widzą niewidzialnych graczy hahaha :) Masakra mam nadzieje że coś z tym zrobicie bo widzę że straciłem 11 ziko :) za klase, już nawet nie chodzi o kasę tyle że tą postać w sumie można wyrzucić bo jest słaba :)

18 minut temu, Shaggy parcele napisał:

Widzę że chyba nie grasz na serwerze :) co do za Radocha grać klasą Cichy który posiada ciche kroki i niewidkę na nożu, z czego na mapie jest 6 klas o nazwie Mistrz którę widzą niewidzialnych graczy hahaha :) Masakra mam nadzieje że coś z tym zrobicie bo widzę że straciłem 11 ziko :) za klase, już nawet nie chodzi o kasę tyle że tą postać w sumie można wyrzucić bo jest słaba :)

Nikt Ciebie nie zmuszał do kupna cichego. Mogłeś kupić "mistrza" a nie teraz narzekać, że mistrz jest za dobry,a cichy za słaby. Bez przemyślenia trochę ten temat założony wg mnie.

po prostu musisz nauczyć się grać tą klasą...

grałem cichym owszem na niskich lvl nie jest łatwo grać gdy jest kilku mistrzów ale zapewniam Cię że jak ogarniesz trochę to zam zobaczysz ze i z mistrzem dasz sb rade...

także nie ma co ingerować w klasę "mistrz" 

było tak za czasów "cs wakacje" [*]. i nikt nie płakał 

tyle w temacie.

1 godzinę temu, AlCaPoNe napisał:

1/2 nie zawsze siądzie, a jak ktoś potrafi grać cichym to i z mistrzem sobie poradzi.

Ciekawe jak Cichy może sobie poradzić z Mistrzem jeżeli leci na kosie i dostaje wpie***l od Mistrza...

Co do autora tematu to jak najbardziej się zgodzę ... na to aby Cichy był widzialny są 2 perki... 

Mistrz jest z tą umiejętnością zbyt OP gdyż 3 klasy już przy nim odpadają jak i perk... mianowicie Tajniak,Komandos,Cichy i perk Niewidka... Cichego to jest jedyna umiejetność nic poza tym nie ma ... Gracze tą klasą zmieniają ciagle teamy na takie gdzie w przeciwnym nie ma Mistrza...

Jest to tak samo klasa premium jak Cichy dlatego powinna być osłabiona bo i tak ma dużo,ew można coś jej dodać za to widzenie niewidzialnych

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...