Jump to content

Recommended Posts

Twój Nick: WIelkie Tuszambo

Nick gracza/admina na którego jest skarga:thomas

treść:nie wiem kto to jest Thomas  i czy zna drzewko dlatego niech nie wypowiada sie o mnie:

Że co ?

Proszę dla tego Użytkownika o warna. Jak można za uwarzyć po jego wszystkich postach nic nie wnosi, a tylko robi spam i zamęt.

Nie wiadomo o co Ci chodzi.

Nie użyłeś żadnego wzoru i dałeś żadnego dowodu nawet nie opisałeś sytuacji.

Po Twojej wypowiedzi "pozostawia po sobie ślad w formie wypowiedzi przez siebie środkach oraz pewnych nieprawidłowościach."

Można Sobie pomyśleć np. że nieprawidłowości podaje podczas rozliczania VATu.

Zero dosłowne zero..

Przeczytałem wcześniejsze Twoje posty i też lepiej nie było.

Na przyszłość.

Wzór np.

Nick:

Data lub dowody jakieś:

Opis sytuacji:

I takie coś spokojnie by starczyło. Tylko pisz zrozumiale a nie jakimiś domysłami "nieprawidłowości"-,-------bo to nie ma jak sam szanowny Thomas powiedział formy skargi -a na TY szanowny opiekun thomas to niech sobie  pogada z Wami i waszym wspólnym kolegą za którego krytykę otrzymuję tu bany -ale rozumiem wasz przyjaciel i jest tego warty-Pozdrowienia opiekunie waszych wartości -dziecko deklarowało że ma 12 lat

selfie

Ostrzeżenie udzielone przez selfie

7 Listopad

Ograniczenia

• Przyznano punktów: 2, wygasają 06.05.2019 21:25
  • Zablokowany - 9 dni

dowody(w przypadku skargi):Dowody na brak waszej odpowiedzi  najprawdopodobniej są w zapisie wypowiedzi waszego admina pewnie mam je i ja i wy

Lubię to!
https://1shot2kill.pl/topic/33194-kto-to-jest-thomas-i-czy-zna-dzrewko/

Twoja skarga nie ma sensu i zostaje odrzucona. Thomas nic nie zrobił (W poście dał Ci tylko wytyczne do stworzenia prawidłowej skargi) i nie wiem czy zna jakieś drzewo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...