Jump to content

Recommended Posts

A ja żałuje wielu rzeczy, począwszy od tego, że na pewnym etapie mojego życia wpadłam w nieodpowiednie dla mnie towarzystwo. Jest wiele sytuacji i czynów które popełniłam i których żałuję do tej pory, gdyby dało się cofnąć czas i podejść do danych sytuacji w nieco inny sposób nie żałowałabym, choć uczymy się na błędach, a ja dzięki takim błędom jestem teraz "mądrzejsza", nie ma co w sumie patrzeć w przeszłość tylko kroczyć przez życie dalej. ;) 

Śmiechem żartem żałuję też tego, że kiedyś Krystkowi wysłałam mema i miał bana na fejsbuku przez moją głupotę.

Jest wiele powodów do żałowania można je nawet wymienić, ale to raczej zabraknie strony. :D

I na pewno jakieś 99,9% społeczeństwa ma co żałować. :D

Ja również, żałuję swoich decyzji i błędów w swoim życiu, ale każdy człowiek uczy się całe życie na błędach.

Najbardziej żałuję tego ,że podbijałem do pewnej dziewczyny po pijaku przez co zostałem całkowicie skreślony :(

Każdy w życiu popełnia jakieś błędy, niektóre są ważniejsze, inne są tylko szczegółami. Przez to też każda osoba często rozmyśla „kurcze, mogłem/am zrobić/powiedzieć to inaczej”. W moim przypadku poszło bardzo dużo błędnych czynów, słów. Ale w sumie dzięki tym błędom, wiem na czym obecnie stoję ;) 

•  LuffyTeil changed the title to Czy jest w życiu coś... - Pytanie dnia 12/11/18
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...