Jump to content

Recommended Posts

Dzień Dobry.

Przeglądając ten smutny temat: 

do głowy przyszła mi pewna propozycja.

Chciałbym zaproponować, aby wszelkie tematy agresywne, toksyczne, lub te, w których ktoś jest napiętnowany były z miejsca zamykane i nierozpatrywane. Często w takich topicach pojawiaja się szydera co mija się z celem. Temat powyżej jest idealnym odzwierciedleniem, a jak sami wiecie nie jest to wyjątek od reguły. W moim odczuciu takie osoby nie powinny otrzymywać empatii, pomocy czy zainteresowania tematem za taką postawę.

Poza tym warto, aby takie osoby przychodzące z odwołaniem w oczywistej sprawie, i tak się zachowując, dostawały dodatkowe kary w grze i na forum. Albo się szanujemy albo nara i burdel do konkurencji robić.

Ot moja mała propozycja, tego typu tematy od razu zamykać bez jakiejkolwiek odpowiedzi i karać! Po co tracić czas na takich ludzi, a tak 3 sekundy i temat rozwiązany (na życzenie). Szacunek za szacunek, brak szacunku = brak pomocy i zainteresowania. Każdy admin sieci (lepszy lub gorszy) pomaga i poświęca się dla innych, a praca w takich warunkach jest niegodziwa i zniechęcająca.

Pozdrowienia dla całej społeczności 1s2k.pl :)

https://1shot2kill.pl/topic/32909-zapobieganie-toksycznym-tematom/

Zgadzam się z @Krystek takie tematy nie powinny w ogóle być brane pod uwagę bo ci gracze się niczego nie nauczą. Lepiej by było gdyby tego bana im się wydłużało za niestosowne zachowanie. 

W moim głównym założeniu jest jednak przede wszystkim to, aby te tematy olewać i zamykać z miejsca. Jeśli administracja pójdzie krok dalej to karać i się nie przejmować, bo przecież nie ma kim. :)

Dużo ilość tematów była już tak rozwiązywana i jestem za tym żeby dalej się tego trzymać. To nie jakiś chlew że przychodzisz tu wyzywasz, klniesz i robisz co Ci się żywnie podoba tylko jesteśmy tu żeby umilić sobie czas, grą, rozmową czy też innymi rzeczami.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...