Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Nick: Czasami zadaję pytanie, czemu @aXenBiceps™ jest tak głupi i daje tak bezsensowną rzecz we wzorze... don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Imię: Erwin Wiek: 18 wiosenek już za mną. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zejdę do maksymalnie zaniżonej bariery pod tym względem, 3 godziny. Opisz siebie: (Nie)Dojrzały 18 latek, który stara się, aby te forum pod każdym względem wyglądało stabilnie, a także szło do przodu. Niekiedy miły z pozoru, lecz z chamskim poczuciem humoru były head administrator. Na co dzień uczeń 3 klasy technikum, poza szkołą działacz przy serwerach CS:GO, co tu mówić więcej? Myślę, że każdy mnie zna i każdy wie jaki jestem, nie będę się pucować- jestem sobą. Dlaczego akurat Ty?: Kto wie ten wie, pełniłem prawie wszystkie rangi, osoba aktywna i przede wszystkim ogarnięta w tym co robi. Kilkukrotny moderator, dwukrotny junior administrator, a także head administrator- tej sieci, poza tą siecią współwłaściciel jednej z największych już upadłych sieci- How2Kill.pl. Wiem co jak działa, posiadam spore doświadczenie w tej branży. Nie próżnuję, nie boje się ryzyka- bo jak inaczej określić obecne wyniki? Obecne rokowania? No właśnie... Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Stabilność, co innego miałbym wprowadzić? Jako moderator nie miałbym zbyt wiele opcji- niestety. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, pełniłem. Kto pamięta czasy moje i Szymona (Futuby)? Najaktywniejsi moderatorzy w dziejach, potrafiący robić po 500 postów łącznie tygodniowo, najwięksi posiadacze postów w obecnym otoczeniu. Robiłem to co do mnie należy, nie byłem ideałem. Lecz robiłem to co powinien robić każdy moderator- czasem skuriwały i podły, czasem pracoholik i ambitny. Tak, mówię o sobie. Kontakt: Od wyboru do koloru- od GG, przez STEAM, aż po same FORUM. Miałem sobie zrobić sporą przerwę, ale patrząc obiektywnie chcąc nie chcąc przydałbym się Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/32890-moderatordon-erwin-najgorszy-z-najlepszych/ Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/32890-moderatordon-erwin-najgorszy-z-najlepszych/#findComment-247790 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts