Jump to content

Recommended Posts

Imię: Mateusz

Kontakt: Forum/ teamspeak/ e-mail

Twój nick na TS3: Madara22

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ bardzo lubię używać tego komunikatora do rozmawiania z ludźmi, oraz żeby im pomagać w różnych sprawach. Spędzam na ts po kilka godzin i będę bardzo często dostępny dla użytkowników aby im pomóc gdy będą potrzebowali pomocy. I staram się o posadę admina u was aby rozwijać swoje zainteresowania którymi są informatyka oraz współpraca z ludźmi i praca w grupie. Dodatkowo staram się o posadę u was ponieważ lubię się angażować w rozwój dużych projektów.

Ile czasu spędzasz na TS3: w zależności od dostępności czasowej ale tak od 2 do 6h. W razie konieczności będę mógł siedzieć dłużej na ts.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam, i nie siedzę na innych ts tylko u was ponieważ jest to bardzo świetny ts i bardzo szybko się rozwijający!

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): podstawową znajomość teamspeak oceniam na 10/10 jeśli chodzi o tworzenie kanałów, nadawanie rangi itp. A ogólną wiedzę o ts oceniam na 8/10 ponieważ konfigurowałem już dużo ts oraz na wielu serwerach byłem adminem. Więc uważam że będę się dobrze sprawdzał na funkcji Admina ts.

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Mam bardzo duże doświadczenie z teamspeak ponieważ prowadziłem kilka swoich ts, oraz na wielu ts byłem adminem i umiem pracować w zespole oraz pomagać ludziom w rozwiązywaniu problemów związanych z teamspeak i nie tylko. Dlatego chciałbym dalej poszerzać swoją wiedzę o ts w tak dobrze zorganizowanym zespole jakim jesteście wy. 

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak posiadam w 100% sprawny mikrofon.

https://1shot2kill.pl/topic/32857-cv-by-madara22/

Długość przesiadywania na TS'ie jest zabójczo nie na miejscu.
Pisać coś tam umiesz, ale jak trzeba przecinka czy jakiegoś przerywnika to najzwyczajniej w świecie go nie ma.
Tam gdzie nie powinno ich być, tam są. Co za Tym idzie, nie przekonywały mnie Twoje wcześniejsze podania, aktualne, a jak tak dalej będzie pisane... 
Wątpię, że kiedykolwiek.

Nie.

https://1shot2kill.pl/topic/32857-cv-by-madara22/#findComment-247498

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...