-
Podobna zawartość
-
Przez WCS_ModerFucker
Nick z cs: Mderson96 #Only Zeus
Admin banujący: Lukasz14
Serwer: 5 maps
Opis sytuacji: Podawanie infa na dsc z kolega ktorego nie podawalismy od ostrzezenia gramy sb na serwerze w tych samych teamach przenioslo nas kazdy ma sapy ze podajemy info admin wbil na serwer powiedzial ze mamy grac w tym samym teamie no to gramy jak nas przenosilo to specjalnie ginelismy i przechodzilismy do tego samegp teamu ostatnio do mnie pisal wlasciciel ze mamy nie przechodzic z druzyny do druzyny bo za to tez jest ban i ze jak nas przenosi to mamy poczekac i nas admin przeniesie ale dizs gralem i mnie przenioslo do innego teamu w ktorym byl admin i admin powiedzial ze jak mnie albo kolege przenosi to mamy wrocic do tego samego teamu i dzis jak gralismy na mpaie dust 2 to mnie przenislo specjalnie aginolem i przeszlem do teamu kolegi i nawet dobrze sie runda nie zaczela i dostalismy po banie
Data zdarzenie dzis o 17 19
Lin do bana http://d0naciak.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:463011435&advType=steamid&Submit
-
Przez aXenBiceps™
Kliknij w odpowiedni link, aby zagłosować na swój serwer:
===> Zagłosuj na serwer Only DD2 <===
===> Zagłosuj na serwer Only DD2 #2 <===
===> Zagłosuj na serwer FFA <===
===> Zagłosuj na serwer [GO:MOD] 4 Maps<===
===> Zagłosuj na serwer Cod 201 <===
===> Zagłosuj na serwer Cod 401 <===
===> Zagłosuj na serwer Jail Break <===
===> Zagłosuj na serwer BaseBuilder <===
===> Zagłosuj na serwer Paintball <===
Poradnik jak zagłosować na serwer:
Wchodzimy w link, który nas interesuje, Weryfikujemy czy nie jesteśmy botami i oddajemy głos
Głos można oddawać raz na 24h na każdy serwer! Pisanie posta częściej niż raz na dobę może skutkować ostrzeżeniem jak i usunięciem reputacji! Za wszystkie głosy otrzymujecie reputację do swojego profilu!
Dziękujemy
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
- Właściciel
- Administrator
- Moderator
- Właściciel Serwera
- Opiekun Serwera
- Technik serwerowy
- UB Team
- Grafik
- Redaktor
- Sponsor
- Donator
- Premium