Jump to content

Układ działów  

238 members have voted

1. 1. Czy taki układ działów serwerów Ci odpowiada?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Technician

Witajcie użytkownicy!

Jak już wiecie jest coraz więcej serwerów, co niestety przykłada się na rozciągłość forum.

Chyba wszyscy nie lubimy tego przewijania, aby znaleźć nasz interesujący serwer czy dział na forum.

Z tego względu w najbliższych dniach czekają Nas zmiany związane z działami takie jak:

• Wyróżnienie działów pomocy przez dodanie prefiksów i kolorowych nazw działów w nawigacji,
  • Wyszczuplenie działów z serwerami do jednej kategorii,
  • Zwiększenie ilości działów w dziale pomocy,
  • Nowe prefixy, które będzie mógł używać każdy w wybranych działach

Po tych działaniach możemy pomyśleć nad rozwojem forum pod względem nie tylko cs-owym.

Dlatego swoje propozycje dotyczące nowych działów lub nawet nowych grup.

Również proszę o głos w ankiecie :)

I o to chodzi, dobry początek zminimalizowania wszelkiej treści. Na wierzch wystawiamy to, co użytkownik (nawet ten nowy) chce dostać/uzyskać, zaś potem dajemy mu wskazówkę, gdzie dostanie więcej po minimalnie większym wysiłku klikania.

Według mnie było dobrze jak było - nikt nie narzekał a działy serwerów które są jedną z wazniejszych rzeczy na forum były zdecydowanie bardziej przejrzystsze i łatwiej (przynajmniej Mi) było się odnaleźć. Według mnie przewijanie to nie problem - dużo i tak tego nie było. 

Według mnie te działy serwerów są teraz dobrze zrobione, wszystkie są w jednym miejscu i zdecydowanie szybciej można wejść w odpowiedni dział który nas interesuje. 

Ma to swoje zalety i wady, ale w moim odczuciu jest gorzej niż było. Ale jeśli zostanie to na stałe, to kwestia 2 tygodni i każdy zapomni o starym układzie forum. 

Napraw to coś.

Bez tytułu1.png

Po czym wchodzę i

Bez tytułu.png

Mógłbyś też coś zrobić z tym czymś, żeby pokazywało ostatnią osobę która napisała w temacie, a nie autora

Bez tytułu.png

• Technician
Propozycja została zaakceptowana!

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...