shoxik Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Nick: shoxik Imię: Adrian Wiek: 16 lat Steam ID:STEAM_1:0:277871474 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-7h. Opisz siebie: Co by tutaj dużo mówić na imię mi Adrian lat mam 16. Interesuje się motoryzacją , oraz elektroniką czyli Komputery, telewizory itp.. Lubię uprawiać sport typu Siłownia albo jeździć na rowerze. Dlaczego akurat Ty?: No zwolniło się miejsce to uważam że potrzebna jest 3 ręka do pomocy, więc uważam że się nadam. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak 2 razy. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Krótko wiem za co zbanować wiem za co odbanować bo znam się troszkę na rzeczy. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Kontakt: STEAM / PW NA FORUM / GG. 2115 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 Czekaj na odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts