Guest Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Nick: Jestem MisioImię: MiłoszWiek:17Steam ID: 0:1:243692384Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5h+Opisz siebie: Potulny misiak, który lubi mahać renkom.Dlaczego akurat Ty?: Bo słyszałem, że chłopaki potrzebują pomocy.Czy miałeś styczność z Amxbans?: PewnieJak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:Tak. Z wcześniejszych podań można wywnioskować czego używałem ale po co się chwalić za każdym razem. Głównie używałem no recoil, wh lub aliasy.Kontakt: STEAM, TS, Forum Tym razem oddam testy przysiengam jak norweskie łososie łapać w rzece kocham. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 Czekaj na odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts