Jump to content

jakis ganokrzak

hash
 Share

Recommended Posts

Nick osoby na którą jest skarga: ganoszczak jakis

Opis sytuacji: dostałem kicka z dopiską "nadużywasz mikro", gdy wbiłem zapytać za co ban logiczny jest fakt, że oczekiwałem sprecyzowania sytuacji, po czym otrzymałem odsap o treści "za swoją twarz", ja przepraszam bardzo, czy tak powinien zachowywać się normalny, spełna rozumu admin? No chyba kurwa nie.

SID/IP gracza oskarżonego: STEAM_1:0:1602589181   3  3:47:29   37    0

Data zdarzenia: dzisiaj

Dowód [SS, DEMKO]: brak, przydatność graczy też pewnie zerowa, bo większość czyści i glancuje buty.

nie pozdrawiam.

Spodziewałem się skargi w najbliższym czasie z waszej strony.

Piszesz, że dostałeś kicka (nie ode mnie) z powodem nadużywasz mikrofonu. Następnie wracasz na serwer kilkakrotnie zadajesz głupie pytanie, za co dostałeś kicka. Nawet ktoś z obecnych adminów napisał ci na say, że wraz z kickiem był podany jego powód no ale to ci nie wystarczyło.

Fakt nie powinienem ci odpowiedzieć w ten sposób no ale powiedziałem to w formie żartu. Jak bym wiedział, że cię to tak bardzo urazi to darował bym sobie jakiejkolwiek odpowiedzi.

Po 1. to nie było wypowiedziane w formie żartu

Po 2. jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i nie masz udziału przy moim banie to siedzisz cicho, bo Twoje sepleniny są zbędne.

Po 3. chcę aby admin kickujący mnie sprecyzował mi powód mojego bana.

Po 4. dobrze wiesz jak było i nie próbuj się wybielić, za ten tekst powinieneś wylecieć na zbitą mordę ;)

2 godziny temu, hash napisał:

Po 1. to nie było wypowiedziane w formie żartu

Po 2. jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i nie masz udziału przy moim banie to siedzisz cicho, bo Twoje sepleniny są zbędne.

Po 3. chcę aby admin kickujący mnie sprecyzował mi powód mojego bana.

Po 4. dobrze wiesz jak było i nie próbuj się wybielić, za ten tekst powinieneś wylecieć na zbitą mordę ;)

Więcej spamuj mikro, drzyj do niego japę, bądź powtórz jeszcze z 50 "no" to na 100 % kicka/bana z mojej strony nie wyłapiesz :)

Dobrze, wyłapałem słusznego kicka, a teraz panie admin powiedz mi dlaczego zero reakcji z Waszej strony gdy zgłaszam do Was osoby, które mnie po prostu wyzywają. Nie koniecznie po mojej prowokacji, po prostu mnie wyzywają, za dużo sobie pozwalają.

2 minuty temu, hash napisał:

Hakadall, widzę, że Twój mózg przestał się rozwijać gdzieś na etapie przedszkoda, więc nawet nie skomentuję Twojej wypowiedzi.

Skoro zaczynamy obrazac ludzi, to musze przyznac, ze powtarzanie NO 3 razy w kazdym zdaniu nawet zartobliwie ( jak cie to bawi to jeszcze wiecej ++ dla twojego IQ ) jest bardzo inteligentne, dodajac do mojej wypowiedzi dostales kicka ( szkoda ze nie bana ) wlasnie przez powtarzanie NO NO NO, jeszcze po tym glupio sie pytasz 10 razy za co kick xD

Przepraszam ale od skonczonego idioty obelg przyjmowac nie bede i tutaj zakoncze.

Ale ja odpowiedź za co otrzymałem bana już dostałem ponad 2 godziny temu.

Ale widzę, że Twoje płaty mózgowe dalej nie potrafią dynamicznie przetwarzać informacji.

Nie obraziłem CIę tylko dobitnie stwierdziłem fakty, a Ty wręcz przeciwnie :)

Edited by hash

Hash dostałeś kicka z powodem, więc nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi i pytasz się milion razy o to samo. Sam prowokujesz swoim zachowaniem, denerwujesz ludzi na serwerze. Jeśli ktoś Cię wyzywa, to zgłoś go na forum lub napisz skargę, że admin nie reaguje wraz z dowodami.

Jako admini powinniście dawać przykład graczom, a nie odpisywać w chamski sposób. Tyczy się to wszystkich adminów, a nie tylko Ganoszczaka. Pierwszy i ostatni raz widzę, że odzywacie się w taki sposób do graczy. Skoro zapytał was za co, mogliście mu odpisać i skończyć dyskusję.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.