hash Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Nick osoby na którą jest skarga: ganoszczak jakis Opis sytuacji: dostałem kicka z dopiską "nadużywasz mikro", gdy wbiłem zapytać za co ban logiczny jest fakt, że oczekiwałem sprecyzowania sytuacji, po czym otrzymałem odsap o treści "za swoją twarz", ja przepraszam bardzo, czy tak powinien zachowywać się normalny, spełna rozumu admin? No chyba kurwa nie. SID/IP gracza oskarżonego: STEAM_1:0:1602589181 3 3:47:29 37 0 Data zdarzenia: dzisiaj Dowód [SS, DEMKO]: brak, przydatność graczy też pewnie zerowa, bo większość czyści i glancuje buty. nie pozdrawiam. futuba , Madziaa<3 and PedalWBluzieStoPro 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Yup, admin rowniez nie reagowal na zgloszenia u@ Nie reaguje na zadne pyt. dot. bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~GANO$zCZ.AK~~ Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Spodziewałem się skargi w najbliższym czasie z waszej strony. Piszesz, że dostałeś kicka (nie ode mnie) z powodem nadużywasz mikrofonu. Następnie wracasz na serwer kilkakrotnie zadajesz głupie pytanie, za co dostałeś kicka. Nawet ktoś z obecnych adminów napisał ci na say, że wraz z kickiem był podany jego powód no ale to ci nie wystarczyło. Fakt nie powinienem ci odpowiedzieć w ten sposób no ale powiedziałem to w formie żartu. Jak bym wiedział, że cię to tak bardzo urazi to darował bym sobie jakiejkolwiek odpowiedzi. Hakadall and JustGirl. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hash Posted August 8, 2018 Author Report Share Posted August 8, 2018 Po 1. to nie było wypowiedziane w formie żartu Po 2. jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i nie masz udziału przy moim banie to siedzisz cicho, bo Twoje sepleniny są zbędne. Po 3. chcę aby admin kickujący mnie sprecyzował mi powód mojego bana. Po 4. dobrze wiesz jak było i nie próbuj się wybielić, za ten tekst powinieneś wylecieć na zbitą mordę ;) Kubusiek , Hakadall , beti and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 2 godziny temu, hash napisał: Po 1. to nie było wypowiedziane w formie żartu Po 2. jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i nie masz udziału przy moim banie to siedzisz cicho, bo Twoje sepleniny są zbędne. Po 3. chcę aby admin kickujący mnie sprecyzował mi powód mojego bana. Po 4. dobrze wiesz jak było i nie próbuj się wybielić, za ten tekst powinieneś wylecieć na zbitą mordę Więcej spamuj mikro, drzyj do niego japę, bądź powtórz jeszcze z 50 "no" to na 100 % kicka/bana z mojej strony nie wyłapiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hash Posted August 8, 2018 Author Report Share Posted August 8, 2018 Dobrze, wyłapałem słusznego kicka, a teraz panie admin powiedz mi dlaczego zero reakcji z Waszej strony gdy zgłaszam do Was osoby, które mnie po prostu wyzywają. Nie koniecznie po mojej prowokacji, po prostu mnie wyzywają, za dużo sobie pozwalają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Jak się tak bardzo czepiasz admina i jego zachowania, to jakie Ty prezentujesz tutaj zachowanie? Co to ma być za nazwa tematu? Coś Ci się chyba w główce poprzewracało. Dranzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hash Posted August 8, 2018 Author Report Share Posted August 8, 2018 W główce to się poprzewracało Waszym adminom. Puchaty powiem Ci tak, nie wiesz o co chodzi to najlepiej się nie udzielaj. Skoro admin może bezkarnie zwracać się do mnie w taki sposób to dlaczego ja nie mogę? dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakadall Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 (edited) xD, naprawde uwazam skarge za pozbawiona sensu. jak ktos ci tak powie na ulicy to pojdziesz na policje ? xD Edit: Dobra uwaga admina ze dostales powod w POWODZIE kicka Naprawde ? Edited August 8, 2018 by Hakadall Link to comment Share on other sites More sharing options...
hash Posted August 8, 2018 Author Report Share Posted August 8, 2018 (edited) Hakadall, widzę, że Twój mózg przestał się rozwijać gdzieś na etapie przedszkola, więc nawet nie skomentuję Twojej wypowiedzi. Edited August 8, 2018 by hash Hakadall and Kubusiek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakadall Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 2 minuty temu, hash napisał: Hakadall, widzę, że Twój mózg przestał się rozwijać gdzieś na etapie przedszkoda, więc nawet nie skomentuję Twojej wypowiedzi. Skoro zaczynamy obrazac ludzi, to musze przyznac, ze powtarzanie NO 3 razy w kazdym zdaniu nawet zartobliwie ( jak cie to bawi to jeszcze wiecej ++ dla twojego IQ ) jest bardzo inteligentne, dodajac do mojej wypowiedzi dostales kicka ( szkoda ze nie bana ) wlasnie przez powtarzanie NO NO NO, jeszcze po tym glupio sie pytasz 10 razy za co kick xD Przepraszam ale od skonczonego idioty obelg przyjmowac nie bede i tutaj zakoncze. Dranzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hash Posted August 8, 2018 Author Report Share Posted August 8, 2018 (edited) Ale ja odpowiedź za co otrzymałem bana już dostałem ponad 2 godziny temu. Ale widzę, że Twoje płaty mózgowe dalej nie potrafią dynamicznie przetwarzać informacji. Nie obraziłem CIę tylko dobitnie stwierdziłem fakty, a Ty wręcz przeciwnie Edited August 8, 2018 by hash Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Dobry z Ciebie troll w ch*j, aż szanuje bo byś to rozegrał inaczej to nawet byś im na nosie zagrał, polecam nagrywać demka, bo głupota tego nie robić jednak xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Hash dostałeś kicka z powodem, więc nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi i pytasz się milion razy o to samo. Sam prowokujesz swoim zachowaniem, denerwujesz ludzi na serwerze. Jeśli ktoś Cię wyzywa, to zgłoś go na forum lub napisz skargę, że admin nie reaguje wraz z dowodami. Jako admini powinniście dawać przykład graczom, a nie odpisywać w chamski sposób. Tyczy się to wszystkich adminów, a nie tylko Ganoszczaka. Pierwszy i ostatni raz widzę, że odzywacie się w taki sposób do graczy. Skoro zapytał was za co, mogliście mu odpisać i skończyć dyskusję. Wiki and ^ Orange ^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts