Jump to content

Trzymajcie się!

Kub1nho
 Share

Recommended Posts

Cześć.

Jak możecie się domyślić, nie jest to przywitanie, a raczej odwrotnie - pożegnanie.

Coś się zaczyna, coś się kończy. Przyszedł w końcu czas, że postanowiłem się z Wami pożegnać. Nie ostatecznie, bo na forum będę dalej zaglądał (szczególnie na Chat Box'a), ponieważ lubię tu przesiadywać. Pilnowanie forum, serwerów nie sprawia mi już takiej przyjemności i satysfakcji jak kiedyś. Tutaj nasuwa się więc pytanie, po co mam robić coś, z czego nie czerpię radości? Chciałbym podziękować Wam wszystkim za to, jak fajnie spędziłem z Wami czas na tej sieci. Jestem tutaj od dłuższego czasu i nie ukrywam, że pisanie tego tematu przychodzi mi z lekką trudnością. W końcu się do Was w jakiś sposób przywiązałem. Dla zainteresowanych - nie, nie idę na inną sieć. Po prostu wypaliłem się i przez najbliższy czas nie będę na żadnym forum/sieci, nie wiem nawet, czy będę grał w CS'a. Korzystając z okazji chciałbym podziękować kilku osobom za czas spędzony tutaj.

@[URLOP] Krystek - Dzięki wielkie za danie mi szansy, by się tak tutaj rozwinąć. Mam nadzieję, że nie żałujesz tego, że najpierw dałeś mi szansę jako moderator, J@, aż po H@. Trzymaj sieć w ryzach i nie pozwól sobie wejść na głowę.

@LemoN - Cytrynianku. Jesteś jedną z najbardziej ogarniętych osób na tej sieci. Według mnie sprawujesz się idealnie na tej funkcji. Mam nadzieję, że jakiś kontakt zostanie.

@Person (Urlop) - Tomuś. Długo czekałeś na awans na J@, ale w końcu Ci się udało. Pilnuj dalej forum & serwerów, bo naprawdę masz potencjał, żeby za jakiś czas zostać tu kimś więcej.

@selfie - Bartek... Kontakt oczywiście zostaje, więc nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał. Dzięki za wspólną pracę na forum & serwerach.

@K4mer0n™ ⛧ - Kubuś. Czasami bywało między "nami" gorzej, czasami lepiej. Mimo to, zawsze traktowałem Cię jak bardzo dobrego ziomka, mimo, że dosyć często działałeś mi na nerwy :D Kontakt między nami również zostaje.

@Tomczoog - Sprawuj się dobrze na JB. Jesteś dobrym opiekunem i starasz się dbać o serwer. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło w dobrą stronę.

@Titania - Dzięki za te pogaduszki na steam :D Pilnuj Krystiana, żeby nie narobił żadnych głupot (jak to faceci xD).

@Czarny.  - Mordeczko moja kochana. Dziękuję, że dałeś mi szansę bycia adminem JB. W późniejszym czasie razem opiekowaliśmy się serwerem i mam nadzieję, że myślisz tak samo jak ja - dogadywaliśmy się wyśmienicie. Kontakt mamy bardzo dobry, więc nie ma sensu się żegnać <3 

@don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ - Dziękuję za wspólne rozmowy. I za te na trzeźwo i po procentach i za pomoc w podejmowaniu decyzji. Kontakt mamy :P

@Roni - Staruchu Ty :D Dzięki dosłownie za wszystko. Za wszystkie rady, jako starszy kolega. Nie tylko stażem, ale wiekiem. Nawiedzaj dalej forum i spróbuj prostować pewne sprawy, bo jest to bez wątpienia potrzebne.

@P00L - Mati. My znamy się już kupę lat i żegnać się nie mam zamiaru. Nasza znajomość chyba przetrwa wiecznie :D

@darken - Dzięki za pomoc w rozpiskach i za godne reprezentowanie sieci! :D 

@d0naciak Dziękuję za szansę bycia opiekunem JB i pomoc przy nim. Kontakt mamy, czy to na TS, czy na steam. 

@Adaa. Kontakt mamy, a przynajmniej tak mi się wydaje. Dzięki za wspólną grę na serwerze :D

Dziękuję również całej administracji JB - byłej oraz obecnej. Jesteście najlepsi. Grając na JB, najpierw jako zwykły gracz, admin, a później jako opiekun świetnie się bawiłem z Wami na serwerze. Trzymajcie się i nie dajcie upaść serwerowi!

Jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam. Było Was tak dużo, że nie sposób wszystkich spamiętać :/ 

Podsumowując; mam nadzieję, że cała Nasza społeczność przetrwa te wszystkie "gównoburze" spory oraz nieporozumienia. Jesteście naprawdę świetnymi ludźmi, po prostu każdy z nas (tak, nawet ja) popełnia błędy i gubi się. Bądźcie silni, wyrozumiali, a przetrwacie wszystko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.