Kub1nho Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Cześć. Jak możecie się domyślić, nie jest to przywitanie, a raczej odwrotnie - pożegnanie. Coś się zaczyna, coś się kończy. Przyszedł w końcu czas, że postanowiłem się z Wami pożegnać. Nie ostatecznie, bo na forum będę dalej zaglądał (szczególnie na Chat Box'a), ponieważ lubię tu przesiadywać. Pilnowanie forum, serwerów nie sprawia mi już takiej przyjemności i satysfakcji jak kiedyś. Tutaj nasuwa się więc pytanie, po co mam robić coś, z czego nie czerpię radości? Chciałbym podziękować Wam wszystkim za to, jak fajnie spędziłem z Wami czas na tej sieci. Jestem tutaj od dłuższego czasu i nie ukrywam, że pisanie tego tematu przychodzi mi z lekką trudnością. W końcu się do Was w jakiś sposób przywiązałem. Dla zainteresowanych - nie, nie idę na inną sieć. Po prostu wypaliłem się i przez najbliższy czas nie będę na żadnym forum/sieci, nie wiem nawet, czy będę grał w CS'a. Korzystając z okazji chciałbym podziękować kilku osobom za czas spędzony tutaj. @[URLOP] Krystek - Dzięki wielkie za danie mi szansy, by się tak tutaj rozwinąć. Mam nadzieję, że nie żałujesz tego, że najpierw dałeś mi szansę jako moderator, J@, aż po H@. Trzymaj sieć w ryzach i nie pozwól sobie wejść na głowę. @LemoN - Cytrynianku. Jesteś jedną z najbardziej ogarniętych osób na tej sieci. Według mnie sprawujesz się idealnie na tej funkcji. Mam nadzieję, że jakiś kontakt zostanie. @Person (Urlop) - Tomuś. Długo czekałeś na awans na J@, ale w końcu Ci się udało. Pilnuj dalej forum & serwerów, bo naprawdę masz potencjał, żeby za jakiś czas zostać tu kimś więcej. @selfie - Bartek... Kontakt oczywiście zostaje, więc nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał. Dzięki za wspólną pracę na forum & serwerach. @K4mer0n™ ⛧ - Kubuś. Czasami bywało między "nami" gorzej, czasami lepiej. Mimo to, zawsze traktowałem Cię jak bardzo dobrego ziomka, mimo, że dosyć często działałeś mi na nerwy Kontakt między nami również zostaje. @Tomczoog - Sprawuj się dobrze na JB. Jesteś dobrym opiekunem i starasz się dbać o serwer. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło w dobrą stronę. @Titania - Dzięki za te pogaduszki na steam Pilnuj Krystiana, żeby nie narobił żadnych głupot (jak to faceci xD). @Czarny. - Mordeczko moja kochana. Dziękuję, że dałeś mi szansę bycia adminem JB. W późniejszym czasie razem opiekowaliśmy się serwerem i mam nadzieję, że myślisz tak samo jak ja - dogadywaliśmy się wyśmienicie. Kontakt mamy bardzo dobry, więc nie ma sensu się żegnać @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ - Dziękuję za wspólne rozmowy. I za te na trzeźwo i po procentach i za pomoc w podejmowaniu decyzji. Kontakt mamy @Roni - Staruchu Ty Dzięki dosłownie za wszystko. Za wszystkie rady, jako starszy kolega. Nie tylko stażem, ale wiekiem. Nawiedzaj dalej forum i spróbuj prostować pewne sprawy, bo jest to bez wątpienia potrzebne. @P00L - Mati. My znamy się już kupę lat i żegnać się nie mam zamiaru. Nasza znajomość chyba przetrwa wiecznie @darken - Dzięki za pomoc w rozpiskach i za godne reprezentowanie sieci! @d0naciak Dziękuję za szansę bycia opiekunem JB i pomoc przy nim. Kontakt mamy, czy to na TS, czy na steam. @Adaa. Kontakt mamy, a przynajmniej tak mi się wydaje. Dzięki za wspólną grę na serwerze Dziękuję również całej administracji JB - byłej oraz obecnej. Jesteście najlepsi. Grając na JB, najpierw jako zwykły gracz, admin, a później jako opiekun świetnie się bawiłem z Wami na serwerze. Trzymajcie się i nie dajcie upaść serwerowi! Jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam. Było Was tak dużo, że nie sposób wszystkich spamiętać Podsumowując; mam nadzieję, że cała Nasza społeczność przetrwa te wszystkie "gównoburze" spory oraz nieporozumienia. Jesteście naprawdę świetnymi ludźmi, po prostu każdy z nas (tak, nawet ja) popełnia błędy i gubi się. Bądźcie silni, wyrozumiali, a przetrwacie wszystko. SkeR , Frizuu , Tomczoog and 19 others 1 15 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxik Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Z fartem byku, trudność przychodzi żegnać się z dobrym H@ Ale cóż powodzenia ! Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Papa Kubusiu, będzie mi Ciebie brakowało Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiraa Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Trzymaj sie! Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 No cześć. Jestem Misiu , Senbonzakura and Kub1nho 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłotaOwca Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Bywaj zdrów towarzyszu, na zawsze w moim sercu <3 Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Twój wybór Trzymaj się i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Trzymaj się bracie, kontakt jest to żegnamy się tylko na forum Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
złotyhere123 Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Dzięki kubuś za wszystko, może już mnie nie lubisz ale jbać :P Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Jo trzymaj się ramy i spódnicy mamy Kurła ekipo z dd2#2 pijemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 I ty dołączyłeś do tego grona... My się nigdy nie żegnamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Masz misiową przeszłość! Sayonara! Kub1nho and NEEQU 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlito ESL Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 No siema Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 trzymaj sie Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Maham renkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Co się stało... Trzymaj się i dzięki za ciepłe słowa Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Trzymaj się Kuba i powodzenia. Dzięki wielkie za wszystkie rady, pomoc i rozmowy na ts'ie Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa. Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Tak jak wspomniałeś, kontakt mamy. Mam nadzieję, że będziesz grał na naszym modku jak tylko najdzie Cię ochota. Do zobaczenia na ts i snapie :*. Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Powodzenia Kubiii! xD futuba , Lisolwir and Kub1nho 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Trzymaj się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts