GLOBI Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 (edited) Twój nick: globi Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Smurf hard Dokładny czas zdarzenia: 5.08.18 godz 22;52 IP/STEAM_ID: STEAM_1:0:1546309190 Opis sytuacji: grasz o nicku smurf hard pomimo otrzymanych banow permanetnych znow wszedl na server po 5 sekundach poniewaz ma zmienne ip Dowód (demko/ss): Edited August 5, 2018 by GLOBI przypadkowe wcisniecie enter ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 Opiekunowie się tym zajmą dzięki za cynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Jeżeli gracz się pojawi na serwerze to prosiłbym was Administratorzy o nie banowanie z automatu AB, AB, AB, tylko wpiszcie sobie w console amx_ip i pobierzcie jego ip z consoli prześlijcie je mi i my nałożymy mu odpowiedniego bana aby juz na serwer nie mógł wejśc , a bez jego ip nic zrobić zbytnio nie możemy , ponieważ kolega ma tutaj zmienne ip . Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts