Illusion Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 (edited) Twój nick: Creedo Nick gracza/admina: .:JoKeR:. i Starszy Sąsiad. Opis sytuacji: A więc zaczęło się od tego, że na początku mapy nie było nikogo chętnego do CT. Nagle po chwili do CT wszedł Joker, który miał mikro (teoretycznie), ale nie było słychać nic, oprócz głośnego trzeszczenia. Żeby jakoś uratować sytuację do CT wszedł Starszy Sąsiad i przez wiele rund było wszystko spoko normalne prowadzenie, lecz Joker robił pojedyncze FK. Pod koniec była masakra, ponieważ Joker nagle zrobił każdemu FK (Mass FK) w celi, gdzie nie były wydane żadne polecenia. Może to udowodnić każdy TT będący w czasie tej sytuacji (Arionex, Mleczkooo, Czubek np.), a Starszy Sąsiad poszedł sobie AFK pomimo, że wiedział iż ten gracz nie ogarniał w CT, to chyba naprawdę trudno było mu poczekać te 5-10 minut jeszcze. IP/SID: Niestety nie posiadam. Data i czas zdarzenia: 2018-08-04 godzina: około 9:30 Dowody(ss/demko): https://www114.zippyshare.com/v/GyzIm74A/file.html (Nagrałem demko tylko z ostatniej rundy, ale tak jak mówię Ci co byli za ten czas na serwerze mogą udowodnić to wszystko). Edited August 4, 2018 by Creedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starszy Sasiad Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 To niezła skarga na mnie, mogłeś się chociaż ciut postarać. Przyznaje poszedłem afk ale na około 2 minuty (1 runda więc wiesz... cała wieczność) Każdy ma życie prywatne, poszedłem do ct chociaż miałem coś ważnego do zrobienia. Zamiast podziękować , że poszedłem do ct i uchroniłem was od mass fk Ty piszesz na mnie skargę? Coś nie rozumiem ale ok, następnym razem zapraszam Ciebie do ct. Illusion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illusion Posted August 4, 2018 Author Report Share Posted August 4, 2018 @Starszy Sasiad No cóż... mogłem tego nie uwzględnić także wybacz za zamieszanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Skarga na .:JoKeR:. jak najbardziej słuszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts