Frizuu Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 (edited) Witam! W tym poradniku pokaże wam jak odrobić warna bez najmniejszego wysiłku! No to tak zaczynamy! Na samym starcie potrzebujemy warna. Jak go zdobyć? Złamać regulamin, a najlepiej jeszcze oznaczyć np. @Aleksandra. Dobrze mamy warna lub kilka co teraz? Czekamy 5 dni, bo tak nam przykazal regulamin. PIĘĆ DNI PÓŹNIEJ Dobrze minęło już 5 dni więc zaczynamy nasz temat. Wcześniej musimy przygotować telefon ze steamem do administracji. Podstawiamy do wzoru: Nick: Wpisujemy swój nick czyli tutaj @Freezy ツ Ilość warnow: Tutaj najlepiej wpisać "wszystkie" Reklamy/Poradnik: Właśnie tutaj nam się przyda teraz telefon. Klikamy np. Krystek i napisz wiadomość. Piszemy tak "Krystek chce wspomóc sieć. Oto moja darowizna 50 zl" No i taki Krystek daje nam grupę "Donator" którą pozwał usunąć wszystkie warny raz w miesiącu. Czyż to nie cudowne? Ostatecznie wygląda to tak: Nick: @Freezy ツ Ilość warnow: Wszystkie Reklamy: Magiczna moc Donatora! + poradnik I tak zbliżamy się do końca poradnika. Pamiętajcie im więcej wydacie na sieć tym serwery będą bardziej rozwinięte więc z całego serca polecam stać się Sponsorem. Nie będziecie musieli pisać takich poradników jak ja, chyba że sobie chcecie. Polecam! Freezy PS to nie jest typowy poradnik Tylko moje odpracowanie warna.... Jeżeli komuś przeszkadza to niech kliknie X Edited August 1, 2018 by Freezy ツ EmerytBC , Kaxoli , blondynek and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts