Kamil :3 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 (edited) Twój nick z gry:Kamil :3 Twoje imię:Kamil Wiek:16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):Nie posiadam niestety ( możliwe że dostane od wujka XD ) Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Kamil %3A3/80.72.42.126:27015/ troche ponadrabiałem Staż w Counter-Strike 1.6: 2-3 Lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6 mało ale troche poczytałem od ostatniego podania , pouczę się jeszcze więcej ! Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Od początku grania w tą gierkę Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Jasne W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Podczas grania na BB pomyślałem o jakimś fajnym serwerku JB i tak oto tu jestem Edited July 29, 2018 by Kamil :3 Co wpisywalem cos usuwalo mi zdanie Kubusiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Nie -CT -Podania składamy po 7 dniach -Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Nie minęło 7 dni od ostatniego podania. Pomogę Ci - następne możesz napisać 5 sierpnia. Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts